Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Heaviside said:

Kritikuje se selekcija i donekle se slažem jer je očigledno da bi bilo bolje nauštrb kvantiteta dodati kvalitet spolja, ali rezultati ipak pokazuju da je preterano reći da je selekcija užasna. I danas i u većini utakmica do sada se pokazalo da je sektirana grupa sposobna da uradi ono što treba da se pobedi protiv najjačih evropskih timova. Ne dolazi se do ove pozicije na tabeli sa užasnom selekcijom za ove pare. 

Koje pare? Zvezda ima budžet u rangu Monaka otprilike. Skoro su izašli budžeti francuskih klubova.,.ajde da ne špekulišem previše jer nisam gledao ugovore i mastilo na njima, ali prilično sam siguran da naš 12-ti igrač ima dosta veću veću platu od TJ Shortsa i od nekog 6og ili7og igrača Monaka.

Posted
56 minutes ago, kralj said:

Vlahović izuzstio rečenicu posle 15 minuta. Živ je. :ilija:

Jos mi draze zbog tog iritantnog mentola

• +1 2
  • -1 1
Posted
1 minute ago, Ivo Petović said:

Koje pare? Zvezda ima budžet u rangu Monaka otprilike. Skoro su izašli budžeti francuskih klubova.,.ajde da ne špekulišem previše jer nisam gledao ugovore i mastilo na njima, ali prilično sam siguran da naš 12-ti igrač ima dosta veću veću platu od TJ Shortsa i od nekog 6og ili7og igrača Monaka.

Danas je Dobric bio 13. igrac, on ima vecu lovu of Shortsa.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Ivo Petović said:

Pa ima i rezultat u rangu Monaka. I Panate. Bolji od Reala, Barselone i Milana. Šesti su na tabeli sa budžetom koji nije u top 5 evropskih budžeta. 

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
1 hour ago, John Coltrane said:

Jbg, šta da vam kažem

IMG_0216.jpeg

Ispao je heroj na kraju i svaka čast, ali ne mogu da mu pređem preko sramotnog ponašanja u odbrani. Da bi sebi dozvolio tu količinu lelemuđenja morao bi da utrpa bar 20, a on nije dao ni 6.

Petrušev i Bolomboj su ih dezintegrisali, verovatno dva najbolja centra u Zvezdinoj istoriji.

Dobili smo ovo na hasl, iako sam mislio da će da nas oduvaju fizički. Sfero nije igrao za publiku, nije bilo za oko lepo ali je bilo svrsishidno. Nismo mogli da pogodimo ali smo ih unosili u koš. Pobeda za potvrdu plej-ofa, bravo.

Edited by Nikodije
  • +1 6
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Danas je Dobric bio 13. igrac, on ima vecu lovu of Shortsa.

Pa dobro, Pariz overačivuje i po tome im nema premca u Evropi. 

Da li Zvezda ima top 5 budžet u Evropi? Koji rezultat bi trebalo da ostvare da selekcija od užasne dobije epitet loša?

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted

Čestitke, nisam gledao (niti planiram) :sleep:

Da se ovaj trend pobeđivanja u gostima prenese i na domaća takmičenja.

• +1 2
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
20 minutes ago, Heaviside said:

Pa dobro, Pariz overačivuje i po tome im nema premca u Evropi. 

Da li Zvezda ima top 5 budžet u Evropi? Koji rezultat bi trebalo da ostvare da selekcija od užasne dobije epitet loša?

Ma zvezda ima odlican rezultat ove sezone, narocito ako se pogleda raspored. 

• +1 3
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Kalina +/- +9

Najbolji u obje ekipe :fantom:

• +1 1