Milosh76 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pogodio 2, sad treci... Promasio namerno... Srecno i zasluzeno! 1
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 23. 1. 2025. at 21:52, Ratamahatta said: Dobicemo derbi pa cu vas kvotovati sve Dosta placipickovanja, zivot je lep 3 5
elementary Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo realno Partizan sam sebe dobio .Ej pobedili smo a trojku smo dali zadnju u nekom 15 minutu . Bas smo ih razbili u skoku .To je i razlog pobede . 4
Ivo Petović Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako sad ne krene pravi ustanak protiv Vučića, nikad neće 7
Maximili Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hvala momcima, mnogo mi znači.. Nisam bio optimista ali šta ja znam 2
Micko8 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Odlicna partija Petruseva u oba pravca , pogotovo dobra odbrana u zavrsnici utakmice. On i Bolomboj su zakljucali reket. Spoljna linija CZ je uzasna, svi skarceni i dave loptu bez ikakve ideje. Edited 6 hours ago by Micko8 2
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Sad su oni masili zicere kao mi protiv Makabija i to je to Odlican fajt i odlicna tekma, moglo je na obe strane otici Kako su nam zatvorili uopste i ideju da pucamo spolja je jezivo, 2 odlicna tima Jedino je Jago imao otvorene trojke Edited 6 hours ago by Ratamahatta 1
MiddleClass Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nemanja u inat hejterima Nedovic Bravo Zvezdo! 🔴⚪ 4 2
nenad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago uzasnu utakmicu je odigrao partizan, poprilicno smo imali srece. 2 1
Maximili Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, nenad said: uzasnu utakmicu je odigrao partizan, poprilicno smo imali srece. Mi smo ih naterali.. nismo im dozvolili da se razigraju 4
Michael Krueger Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Hvala momci! Izrudarena pobeda, baš teška fizički utakmica. Poremetili smo ih i nadskakali, to je bio ključ, ali zato smo u napadu bili baš loši, šuterski možda i najgora utakmica. Kalina mora da vrati ovo kasnije u sezoni. Igrao je horor utakmicu, 6 TO... Znači nam mnogo, ali samo u opancima... Malo i sreće na kraju da su sudili faul... Obično ne sude na kraju ovakve stvari... Ali slatka pobeda... Edited 6 hours ago by Michael Krueger 1
Recommended Posts