January 31Jan 31 On 23. 1. 2025. at 21:52, Ratamahatta said: Dobicemo derbi pa cu vas kvotovati sve Dosta placipickovanja, zivot je lep
January 31Jan 31 Ovo realno Partizan sam sebe dobio .Ej pobedili smo a trojku smo dali zadnju u nekom 15 minutu . Bas smo ih razbili u skoku .To je i razlog pobede .
January 31Jan 31 Odlicna partija Petruseva u oba pravca , pogotovo dobra odbrana u zavrsnici utakmice. On i Bolomboj su zakljucali reket. Spoljna linija CZ je uzasna, svi skarceni i dave loptu bez ikakve ideje. Edited January 31Jan 31 by Micko8
January 31Jan 31 Sad su oni masili zicere kao mi protiv Makabija i to je to Odlican fajt i odlicna tekma, moglo je na obe strane otici Kako su nam zatvorili uopste i ideju da pucamo spolja je jezivo, 2 odlicna tima Jedino je Jago imao otvorene trojke Edited January 31Jan 31 by Ratamahatta
January 31Jan 31 Just now, nenad said: uzasnu utakmicu je odigrao partizan, poprilicno smo imali srece. Mi smo ih naterali.. nismo im dozvolili da se razigraju
January 31Jan 31 Hvala momci! Izrudarena pobeda, baš teška fizički utakmica. Poremetili smo ih i nadskakali, to je bio ključ, ali zato smo u napadu bili baš loši, šuterski možda i najgora utakmica. Kalina mora da vrati ovo kasnije u sezoni. Igrao je horor utakmicu, 6 TO... Znači nam mnogo, ali samo u opancima... Malo i sreće na kraju da su sudili faul... Obično ne sude na kraju ovakve stvari... Ali slatka pobeda... Edited January 31Jan 31 by Michael Krueger