Maximili Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nista Kalini ne ide od ruke.. u kontra ritmu jbm.. šteta 1
Michael Krueger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Strašno šta radi Nikola Kalinić. Ne može ništa čovek, ni Karlika ne može da reši u MM...
ducca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja ne znam kako ono moze biti faul Petruseva, sprdnja u nastavku od sudjenja. 3
MiddleClass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sramotan faul u napadu Petrusevu. Drze ih sudije u mecu 2 1
elementary Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Samo napadaj Kodi i nema brige Svirali im tek prvi faul i oni poludeli Bas da vidim hoće li Džonsu svirati faul uskoro . Edited 4 hours ago by elementary 1
Michael Krueger Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pokloni im čovek bacanja... Sami sebe kanalimo...
elementary Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Moramo nešto i spolja pogoditi . Edited 4 hours ago by elementary
Valk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Ros said: @Valk jel sad bolje? Hvala ti, mislila sam da me zavitlavaš 1
ducca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne vredi, Neda je jednostavno malouman momak, dzaba mu sve. Carini ceo napad i onda daje kosku kamenjaru Brownu da reši sa 5 metara napad. 2
Recommended Posts