Ratamahatta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kalinic tragican, CMM odlican Dobro igra i Partizan, nismo iskreirali otvorenu trojku jedno 15 minuta, plejof kakvoca i intenzitet Nisam siguran za dve sudijske odluke, onaj faul u napadu Bolomboja i da li je bila silazna ona banana sto je popio Kenan
kralj Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam gledao prvo, ko kome peva u dupe jebo vas Vučić? Kalina je srcem i glavom u Novom Sadu. 1
Ivo Petović Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, elementary said: Sto više Brauna i Bolomboja pod košem je neki recept za pobedu .Naravno Petrusev može da ih napuni u par minuta kada udje . Sva trojica mogu da igraju istovremeno.
Ivo Petović Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, kralj said: Kalina je srcem i glavom u Novom Sadu. To je jedino razumno objašnjenje ovoga što je igrao do sad. 1
elementary Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sfero je pametno počeo sa visinom ,Braun,Bolomboj ,Davidovac .Prosli put su nas toliko naskakali da se usrao kao grlica .
Ratamahatta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago S Jagom nismo igrali dobro, guzimo se dole i napadamo mismeceve, skolski se igra Kako mi ide na kurac ovaj s pacovskom facom sunce ti kakav nalog, Severina vrati se, ne moras se ni skidati
elementary Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kenan se posle lošeg starta opravio malo .Zna on da se probudi u drugom poluvremenu ,nadam se da je to slučaj i sada . Samo da Bolomboj ne napravi neke brze faulove . Edited 4 hours ago by elementary 1
Milošica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Ivo Petović said: To je jedino razumno objašnjenje ovoga što je igrao do sad. Raspad dvojice opozicionara Kaline i Željka Mada očekujem od prvog da iskusno odradi ove naše paljevije pod košem u II pol.
Ivo Petović Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Ratamahatta said: Nisam siguran za dve sudijske odluke, onaj faul u napadu Bolomboja i da li je bila silazna ona banana sto je popio Kenan Obe odluke dobre. Sudjenje odlično za sada, doduše nisam video šta je uradio Džons za tehničku, pošto mi je mozak zabagovao par sekundi od šoka zbog Kalinićevih poteza. 3 1
red star forever Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kalina već neko vrijeme loše igra, ne mislim da je Novi Sad u pitanju. 2
Ros Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 1 minute ago, Ivo Petović said: Obe odluke dobre. Sudjenje odlično za sada, doduše nisam video šta je uradio Džons za tehničku, pošto mi je mozak zabagovao par sekundi od šoka zbog Kalinićevih poteza. popizdio sto su mu svirali faul
elementary Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Evo ga odmah faul pa jbt znao sam da će napraviti brzo treći . Kakav pocetak trece ,haos na obe strane . Edited 4 hours ago by elementary 1
ducca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sfero se samoubija sa Kalinicem po svaku cenu, ovo je vec i smesno
Recommended Posts