January 31Jan 31 U jednom derbiju mislim u KLS je ljudina imo 4 licne u 15', ovo vidim drugi put u istoriji profesionalnog sporta
January 31Jan 31 Just now, elementary said: Kakav Indijanac ovaj Džons jbt haha Ima tu energiju Jovoa Bakica
January 31Jan 31 Kalinić i Kenan skandal Vecina igrača u obe ekipe kao pijani. Edited January 31Jan 31 by elementary
January 31Jan 31 Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline
January 31Jan 31 3 minutes ago, ducca said: Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi.
January 31Jan 31 Just now, Valk said: Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi. Samo kad bi se vratio u opanke, da ne radi ono što ne zna... A radi baš ono što ne zna jer je umislio da je neki vođa tima...
January 31Jan 31 Kakav flop jbt . Daj mu tehnicku za ovo bacanje . Edited January 31Jan 31 by elementary