Valk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko nije pri sebi Tajrik Džons. Strašno koliko je lud dečko. 1
Ratamahatta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U jednom derbiju mislim u KLS je ljudina imo 4 licne u 15', ovo vidim drugi put u istoriji profesionalnog sporta
ducca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kalina je skandal. Tajrik se malo previše naložio na hajp derbija
Ratamahatta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, elementary said: Kakav Indijanac ovaj Džons jbt haha Ima tu energiju Jovoa Bakica
Michael Krueger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, nenad said: koliko je glup nedovic jbt. Kalinić još gluplji...
elementary Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kalinić i Kenan skandal Vecina igrača u obe ekipe kao pijani. Edited 2 hours ago by elementary
ducca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline
Valk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, ducca said: Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi. 2
elementary Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zona sumraka ,koliko glupo izgubljenih lopti jbt ,kao juniori .
Michael Krueger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Valk said: Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi. Samo kad bi se vratio u opanke, da ne radi ono što ne zna... A radi baš ono što ne zna jer je umislio da je neki vođa tima... 1
elementary Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kakav flop jbt . Daj mu tehnicku za ovo bacanje . Edited 2 hours ago by elementary 1
Recommended Posts