Valk Posted January 31 Posted January 31 Koliko nije pri sebi Tajrik Džons. Strašno koliko je lud dečko. 1
Ratamahatta Posted January 31 Posted January 31 U jednom derbiju mislim u KLS je ljudina imo 4 licne u 15', ovo vidim drugi put u istoriji profesionalnog sporta
ducca Posted January 31 Posted January 31 Kalina je skandal. Tajrik se malo previše naložio na hajp derbija
Ratamahatta Posted January 31 Posted January 31 Just now, elementary said: Kakav Indijanac ovaj Džons jbt haha Ima tu energiju Jovoa Bakica
Michael Krueger Posted January 31 Posted January 31 10 minutes ago, nenad said: koliko je glup nedovic jbt. Kalinić još gluplji...
elementary Posted January 31 Posted January 31 (edited) Kalinić i Kenan skandal Vecina igrača u obe ekipe kao pijani. Edited January 31 by elementary
ducca Posted January 31 Posted January 31 Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline
Valk Posted January 31 Posted January 31 3 minutes ago, ducca said: Šta je s čovekom u pm, kao rekreativac izgleda. Mada ne samo danas. Vrlo zabrinjavajuća i forma i govor tela Kaline Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi. 2
elementary Posted January 31 Posted January 31 Zona sumraka ,koliko glupo izgubljenih lopti jbt ,kao juniori .
Michael Krueger Posted January 31 Posted January 31 Just now, Valk said: Mislim da se njemu uopšte više ne igra u Zvezdi. Samo kad bi se vratio u opanke, da ne radi ono što ne zna... A radi baš ono što ne zna jer je umislio da je neki vođa tima... 1
elementary Posted January 31 Posted January 31 (edited) Kakav flop jbt . Daj mu tehnicku za ovo bacanje . Edited January 31 by elementary 1
Recommended Posts