ubibobi Posted January 26 Posted January 26 Pazi kad ič nisam razumeo šta si napisala, ne pratim ja baš toliko Jel ću dobiti neko objašnjenje ako izguglam Frankfurt karmu i avangardu? 2
Dankan Ajdaho Posted January 26 Posted January 26 Ona baba što je vikala Živeo Vučić pa odmah pala s bicikla. 1
garmonbozia Posted January 26 Posted January 26 13 minutes ago, ubibobi said: Jel ću dobiti neko objašnjenje ako izguglam Frankfurt karmu i avangardu? barem okači rezultate, sigurno će biti zanimljivi 2
Lord Stef Posted January 26 Posted January 26 20 minutes ago, garmonbozia said: barem okači rezultate, sigurno će biti zanimljivi Poraz od Virtusa, poraz od Cuke, i moj omiljeni "Hrabri FMP ( ) srusio Partizan" 6
MiddleClass Posted January 28 Posted January 28 On 26. 1. 2025. at 1:49, Dankan Ajdaho said: Suštinski, apsolutno nikakvo poverenje nemam u ovaj tim. Možemo da dobijemo skoro svakog, ali isto tako i da izgubimo od bilo koga. Nema tekme u EL za koju bih uložio dinar da ćemo je dobiti. Znaci nista se nije promjenilo u potonjih 15-20 godina koliko pises odje 1 1
MiddleClass Posted January 31 Posted January 31 Dobric prekobrojan veceras. Ocekivao sam Mitar ili on, ali ipak je malo sa dvije petice da udjemo u derbi. 1
uini Posted January 31 Posted January 31 12 minutes ago, MiddleClass said: Dobric prekobrojan veceras. Ocekivao sam Mitar ili on, ali ipak je malo sa dvije petice da udjemo u derbi. nema ko drugi, kobra ili teokratija; posto CMM i yago nemaju kontinuitet, mora knindza ognjen da kulira
assignment Posted January 31 Posted January 31 I neka kulira malo Dobric, do sada je to sto je odigrao bilo dosta lose... 2
Micko8 Posted January 31 Posted January 31 Ponavlja istu glupost i prosli put je izostavio Dobrica koji uvek puni protiv Partizana 1 1
ducca Posted January 31 Posted January 31 Kalina ni mismeč ne može da reši. Petorka zvana drvna gradja.
Recommended Posts