Maximili Posted Saturday at 19:38 Posted Saturday at 19:38 Lošu košarku igramo, negledljivu.. previše igrača je van forme a to je krivica trenera.
uini Posted Saturday at 19:59 Posted Saturday at 19:59 (edited) 23 minutes ago, Maximili said: .. previše igrača je van forme a to je krivica trenera. mislim da sam pisao ovo, makar u nekoj iteraciji: 5x naših glavnih igrača, glavnih pokretača, jer bez 3 sa dobrim partijama od 5 ovih ne možeš da dobijaš u seriji - igraju najviše (rekao bih dovoljno) minuta - kalinari 27min, CMM skoro 25min, bolomboy skoro 24min, petrušev 19+min, canaan 22mins problem koji mi imamo nije primarno do trenera, već nemogućnost ovih 5x igrača da većinski odigraju dobre tekme u kontinuitetu. u suštini, mi ako imamo 3x dobre partije istovremeno od 5x pomenutih (ili 2 opasne od 5 pomenutih), obično dobijamo utakmicu, jer onda do izražaja dolazi širok roster dobrih opcija, gde uvek iskopaš nekoliko sidekicksa da se priključe. verovatno možemo da se bavimo borderline perfekcionizmom, pa da vidimo šta sve sferopulos može bolje da uradi, kako bi dobijao više utakmica gde svega jedan ili dva od onih pet odigraju dobro (ne i ludo), međutim, problem je prvenstveno na ovoj strani, pošto svi ovi igrači imaju stabilnu ulogu, osim petruševa i enormno iskustvo ali još uvek nisu uspevali da grupno spoje 3+ tekmi u dobrom ritmu. bolomboy i petrušev su tu nekako najkonstatniji ali ne i totalno redovni. kalinari, cmm i canaan toplo-hladno. mislim da je to ujedno i razlog zbog kojeg (uglavnom) izgledamo ili spektakularno dobro, gde možemo, tj dobijamo svaku euroleague ekipu ilijako loše, gde može da nas taslači svako. Edited Saturday at 20:02 by uini 1 1
Heaviside Posted Saturday at 20:21 Posted Saturday at 20:21 (edited) ili ukratko nemamo roster sa kojim može da se gazi cele sezone i rutinski završi među prve 4 ekipe. uradio bi Sfero verovatno i to da ima Vasu i Guduru, ali ih nema nego ima Tea i Nedovića pa je u drugoj polovini sezone u borbi za plasman od trećeg do šestog mesta. mislim, ja ne znam odakle uopšte ideja da je ovo takav roster da je trener kriv što nemamo još jednu ili dve pobede sa kojima bi bili drugi odnosno treći. oli, pao, fener, real, monako, barsa, pa i efes i milano, partizan to su sve ekipe sa vrhunskim trenerima i budžetima ili znatno većim ili uporedivim za zvezdinim i sa po pravilu boljim uslovima za rad trenera. jeste ekipa protiv makabija izgledala očajno, ali su i pobedili fener i barsu u gostima. jeste i u padu forme, ali sve je to normalno u ovom formatu i za ekipu za koje važi ono iz prvog pasusa. i dalje imamo dobar raspored i imamo dobre šanse da završimo u prvih šest ekipa što bi za ovu ekipu i ovaj klub bio rezultat iznad očekivanja. Edited Saturday at 20:23 by Heaviside 5 1
uini Posted Saturday at 20:36 Posted Saturday at 20:36 10 minutes ago, Heaviside said: uradio bi Sfero verovatno i to da ima Vasu i Guduru, ali ih nema nego ima Tea i Nedovića pa je u drugoj polovini sezone u borbi za plasman od trećeg do šestog mesta. nije ti baš idealno poređenje, pošto je teokratija 11-13. igrač po minutima a i po ulozi nije u top 10. nedović neki 6-7 igrač ekipe, po minutima i po ulozi. nije ovo loša ekipa, niti ima loše prolazno vreme, nego mi sada razmišljamo, da kada smo par sezona na raspolaganju ozbiljne love, tu onda mora da bude sve perfektno ili makar da bude sve bolje i bolje, nikako rolerkouster ili vezane tekme u minusu ( : a jebiga, taj makabi koji je sticajem okolnosti među lošijima, uopšte nije loš po talentu i igri a kamo ostali
Heaviside Posted Saturday at 20:53 Posted Saturday at 20:53 što ne bi bilo dobro poređenje? dođe prvi plej umesto trećeg, a ova dvojica se pomere za mesto. i kenan se pomeri na poziciju šestog sedmog igrača. ne može da se priča o rosteru za f4 ako se samo dovede bolja zamena za kenana od nedovića i dovede mladi treći plej od tea da dopuni Jaga i CMM-a.
Dankan Ajdaho Posted yesterday at 00:49 Posted yesterday at 00:49 Suštinski, apsolutno nikakvo poverenje nemam u ovaj tim. Možemo da dobijemo skoro svakog, ali isto tako i da izgubimo od bilo koga. Nema tekme u EL za koju bih uložio dinar da ćemo je dobiti. 1
uini Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 6 hours ago, Dankan Ajdaho said: Suštinski, apsolutno nikakvo poverenje nemam u ovaj tim. Možemo da dobijemo skoro svakog, ali isto tako i da izgubimo od bilo koga. Nema tekme u EL za koju bih uložio dinar da ćemo je dobiti. slažem se ali zar to nije lajt-motiv ovosezonske evrolige? prve dve ekipe imaju po 7x poraza, preostalih pet koji su ispred nas imaju 9 ili 10 kao i mi. kada uzmeš u obzir to da smo par tekmi izgubili na budalu ili na pravdi basketaškog boga, dođemo do činjenice da je ovaj skor realan u odnosu na kontekst, gde imaš praktično 13/14 prilično egal ekipa a onih preostalih 4-5 mogu da drmnu svakoga ako imaju jako dobar dan. zato je kontinuitet majka: čiji vodeći igrači brže i češće uđu u dobar ritam, te ekipe će ići u plejof a tamo je opet priča za sebe. 3
Ratamahatta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ja bih vise voleo da horski pevamo ono sto treba da se peva nego da pobedimo iduce nedelje, a ako bude oba - divno. Pobedicemo u Nisu i posle na prolece koliko puta bude trebalo Edited 21 hours ago by Ratamahatta 2 1
Ratamahatta Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 1 hour ago, az67 said: Devet prvoplasiranih ekipa (13+ pobeda) Robin Hudovi evropske kosarke Monako SNS evropske kosarke Edited 20 hours ago by Ratamahatta 5
Valk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 hours ago, az67 said: Devet prvoplasiranih ekipa (13+ pobeda) Zbog ovakvog tretmana boljeplasiranih ekipa i krene slom živaca kad se ne rutinira neko ispod nas na tabeli. Kao, pobedio se Monako pa wtf sad s Makabijem?! A opet, ni to većini ne bi smetalo, samo da je i KKP izgubio svoje utakmice. Komšijska krava. 2
ubibobi Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Po to statstici tek vam predstoji serija teških poraza
Ratamahatta Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pa neki dan ih je Real na guzove dobio u produzetku i primio sto i kusur odnji, nije to poraz od KK Ibon Niksica Je l' to znaci da svaki Olimpijakosovanin ili Fenerbahcovljan treba da se obesi jer smo ih napumpali 15-20 razlike? Budite zahvalni i uzivajte u necemu sto se desava drugi put ikada, ovo je prva sezona u ovoj deceniji koju cemo pamtiti po dobroj EL kampanji i brojnim antologijskim pobedama koje vredi presnimiti preko svadbe - 2 Monaka, Fener, Olimpijakos, Barsa, Taukeramika, just to name a few. Sigurno 10 klubova na papiru ima jaci pevac od naseg, overachieveujemo za sve pare 3 Olimpijakosova skarta 1 Barselonin skart 1 Efesov skart 1 raspon ruku od 40 cm 1 s dredovima 1 cesce gladan nego sit povredjen nego zdrav 1 lucidni penzos 4 uhljeba I 1 heheh bugarin... E sad ja ne znam kako je sve to islo po redu, ali je Sfero bio najpametniji i sve ih je nadmudrio. 2 1 3
Valk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, ubibobi said: Po to statstici tek vam predstoji serija teških poraza Ako si danas video karmu uživo u Frankfurtu, onda strepi da ne padne i KK Avangard s bicikle zbog jer si baksuz.
Recommended Posts