Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Neke postove sam obrisala, necu da banujem nikoga....jos :evil_purple:

budite dobri

• Wub 1
Posted
14 hours ago, Michael Krueger said:

Ovog puta ne. Obradović je napravio roster da parira našem. Probudila mu se sujeta posle onih silnih poraza, i ove godine će da nas naguzi na svim poljima. Nemamo roster da im se suprotstavimo. Naročito kad ličimo na grupu rekreativaca bez želje kao večeras. Da smo dobili Makabi, kao što smo morali, derbi bi nam bio nebitan. Ovako kad izgubimo, padamo na tabeli i idu nam uvek nezgodni po nas Asvel i Alba, opet pod moranjem, a znamo kako izgledamo kad nešto moramo... Najgore utakmice ove sezone smo odigrali one 3 koje smo morali da dobijemo, Partizan, Dubai ovde i sad Makabi... Samobanovaću se ako sam pogrešio u predviđanju...

Ja mislim da bi se sve ekipe koje igraju EL trebale naguziti svemoćnom Žocu i njegovoj nepobjedivoj armiji. Da se ne cimamo bez veze

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Season stats CMM-a do sada...

Jeste da je dobar u odbrani, ali kao plej, kome je prva uloga da "organizuje" napad ovo su prilicno lose brojke. Ne znam na koliko ima ugovor, ali pet assista je Stefan Jovic znao da ima za jednu cetvrtinu...

Plus, platili skupa 1,6 miliona, i u skladu sa tim, taj potpis nam se do sada nikako nije izplatio... A kada vidim govor tela i lica, mislim da njemu puca djoka za to... (ili ne moze da se nosi "pritiskom")...

image.thumb.png.048739ce4edfa75980dca42004c1317b.png

image.thumb.png.892935cfe80b4420b62a507d4b22a6f6.png

Juce je npr. za celu utakmicu DVA puta krenuo na polaganje, jednom uspesno, drugi put popijo blok, malo je sve to....

Edited by assignment
  • +1 1
Posted
7 hours ago, uini said:

pretpostavljam da im je smešno to što tvrdiš da smo pustili tekmu makabiju u zamenu za novac

mozda sam napisao da smo prodali, nisam siguran

ono što sam hteo reći je da smo odradili za kladionice

jedna od njih je i naš cenjeni generalni sponzor

a odradili smo jer imamo zalihu i u široj slici nam neće mnogo nauditi

moje otvoreno i sasvim logično pravo je da sumnjam u regularnost ove tekme  jer smo mi ceo ali apsolutno ceo meč igrali kao da necemo da pobedimo.

da se ne ponavljam i ono što smo svi videli... stav igrača, govor tela,  sferopulosove rotacije, previše tea, premalo petruseva... 

i ono što je najbitnije opet baljezganje tipa nismo bili fokusirani i spremni, agresivni itd... 

pa kako je moguće da niste spremni i fokusirani u tekmi gde možete da odete na ogromnih 14-9 i to u svom pioniru i kao favorit protiv jedne od najlošijih ekipa u tekmi za koju se i na startu el znalo da treba da se dobije i da je savršena šansa za brejk?

a svi pričamo i svi znamo da u el nema lakih utakmica i da se mora svako ozbiljno shvatiti

i onda kalina kaže mislili smo lako ćemo 

pa jeste čak i baba nada sa pijace zna da u el nema lakih tekmi ali eto kalina i sfero nisu znali

uporediti pristup i energiju protiv monaka i juče... protiv monaka borba ceo meč, juče petrusev dva puta lagano jedva dobaci do prvog obruca sa bacanja, deda preskače otvorenu trojku, igramo sa teom za koga znamo da je igrač manje u odbrani a napad nam se svodi da teove trojke preko ruke.. i energija 0, kao naterani da igraju

svi do jednog. oce to, izgubi se fokus tako odjednom i to baš u el tekmi

pa nam braun uzme brdo šuteva i odjednom je starter a teo igra 20 min i ako jedno mesec dana nije imao ozbiljnije minute u el i svi vide da nam je igra bolja bez njega

u stvari baš sad gledam ovo mu je najveća minutaža do sad u el

a druge dve su madrid gde smo takodje izgledali nezainteresovano i naravno rutinirani i milano gde smo gle čuda opet rutinirani i primili 101 poen.

itd i ts

Posted

@YaKa, za moju percepciju imas makar jednu pogresnu predstavu o tekmi na svaka dva reda, pa da ostanemo na tome sto se mene tice, jer tesko da cemo doci do bazicnog razumevanja

ionako si pitao kolege zasto se smeju, pa sam samo hteo da pomognem

Posted
8 minutes ago, YaKa said:

mozda sam napisao da smo prodali, nisam siguran

ono što sam hteo reći je da smo odradili za kladionice

jedna od njih je i naš cenjeni generalni sponzor

a odradili smo jer imamo zalihu i u široj slici nam neće mnogo nauditi

moje otvoreno i sasvim logično pravo je da sumnjam u regularnost ove tekme  jer smo mi ceo ali apsolutno ceo meč igrali kao da necemo da pobedimo.

da se ne ponavljam i ono što smo svi videli... stav igrača, govor tela,  sferopulosove rotacije, previše tea, premalo petruseva... 

i ono što je najbitnije opet baljezganje tipa nismo bili fokusirani i spremni, agresivni itd... 

pa kako je moguće da niste spremni i fokusirani u tekmi gde možete da odete na ogromnih 14-9 i to u svom pioniru i kao favorit protiv jedne od najlošijih ekipa u tekmi za koju se i na startu el znalo da treba da se dobije i da je savršena šansa za brejk?

a svi pričamo i svi znamo da u el nema lakih utakmica i da se mora svako ozbiljno shvatiti

i onda kalina kaže mislili smo lako ćemo 

pa jeste čak i baba nada sa pijace zna da u el nema lakih tekmi ali eto kalina i sfero nisu znali

uporediti pristup i energiju protiv monaka i juče... protiv monaka borba ceo meč, juče petrusev dva puta lagano jedva dobaci do prvog obruca sa bacanja, deda preskače otvorenu trojku, igramo sa teom za koga znamo da je igrač manje u odbrani a napad nam se svodi da teove trojke preko ruke.. i energija 0, kao naterani da igraju

svi do jednog. oce to, izgubi se fokus tako odjednom i to baš u el tekmi

pa nam braun uzme brdo šuteva i odjednom je starter a teo igra 20 min i ako jedno mesec dana nije imao ozbiljnije minute u el i svi vide da nam je igra bolja bez njega

u stvari baš sad gledam ovo mu je najveća minutaža do sad u el

a druge dve su madrid gde smo takodje izgledali nezainteresovano i naravno rutinirani i milano gde smo gle čuda opet rutinirani i primili 101 poen.

itd i ts

Tebi je ustvari najbolje. Kada se pobedi to je zbog genijalne taktike, superiornih igrača i vanserijskog trenera.

Kada se izgubi onda kladionice nameštaju a Jevreji kontrolišu svet.

Dosta je jako ovo da jedna pobeda neće praviti razliku u široj slici stvari, a sva je prilika da će na svakoj bitnoj poziciji biti nekoliko ekipa sa istim brojem pobeda.

• +1 8
Posted

..odnosno, po ovoj logici smo i feneru / kladzama prodali tekmu, samo kazem. armaniju takodje

• +1 3
Posted

teorija o namestanju bukvalno ne zasluzuje nikakav komentar

• +1 4
  • Haha 1
Posted

A najjače u svemu tome je da sa takvim stavom i dalje pratiš, gubiš vreme, nerviraš se i komentarišeš to takmičenje na nekom forumu

Posted
22 hours ago, Heaviside said:

teorija o namestanju bukvalno ne zasluzuje nikakav komentar

Ubiće nas uini sa njegovom filantropijom.

• Haha 2
Posted

Vala smo se naprodavali toliko da mogli bismo Jokica i Doncica da kupimo u paketu od tih para. Naravno, ako nas ne uhvate.

• +1 1