FPLS Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Crtalo se ovo, u losem smo momentu. Pariz smo izvukli na njihov uzasan sut, Monako na krv, suze i gnoj. Dva najvaznija igraca, Bolomboj i Kalinic, u drasticnom su padu forme. Pa kad jos Kenan i Mekintajer odigraju ovako grdan mec, tesko da se moglo nesto protiv rasterecene, rastrcane ekipe koja je odigrala odlicnu utakmicu. Doduse, Sferopulos je vodio ovo kao da je pripremni turnir na Kritu. Stvarno ne znam kad taj covek planira da skrati rotaciju i lansira Dedu, Babu i ostale Dobrice u tri picke materine. Imas ponajbolju centarsku liniju u Evropi, pa nemoj izmisljati minute Luki Mitrovicu, nismo socijalna ustanova. 4 1
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, FPLS said: Monako na krv, suze i gnoj. I spermu! Opustite se, uzimamo derbi i cekamo Rada Nikolic, Sport Klub 2
Eleniko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Ratamahatta said: I spermu! Biće krvi u spermogramu, javlja mi se
Zli Gli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije toliko sporan poraz, desava se i ovim slabijim ekipama da odigraju dobro, svakako Makabi nije los koliko im skor pokazuje i druga prica bi bila da igraju u Tel Avivu ali nekako nacin na koji smo izgubili bas boli, prakticno bez borbe i izgubljenog metka. I to pred derbi, oni nalozeni a mi ko kuvana noga. Dobijamo ih 57:112 jer tako smo u mogucnosti 1 1
Michael Krueger Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ovog puta ne. Obradović je napravio roster da parira našem. Probudila mu se sujeta posle onih silnih poraza, i ove godine će da nas naguzi na svim poljima. Nemamo roster da im se suprotstavimo. Naročito kad ličimo na grupu rekreativaca bez želje kao večeras. Da smo dobili Makabi, kao što smo morali, derbi bi nam bio nebitan. Ovako kad izgubimo, padamo na tabeli i idu nam uvek nezgodni po nas Asvel i Alba, opet pod moranjem, a znamo kako izgledamo kad nešto moramo... Najgore utakmice ove sezone smo odigrali one 3 koje smo morali da dobijemo, Partizan, Dubai ovde i sad Makabi... Samobanovaću se ako sam pogrešio u predviđanju... Edited 5 hours ago by Michael Krueger 1
MiddleClass Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 49 minutes ago, FPLS said: Dva najvaznija igraca, Bolomboj i Kalinic, u drasticnom su padu forme. Pa kad jos Kenan i Mekintajer odigraju ovako grdan mec, tesko da se moglo nesto protiv rasterecene, rastrcane ekipe koja je odigrala odlicnu utakmicu. Kenan je 15 ili 16 odigrao grdnih mrceva u EL od 23 tako da nemoj da ga precjenjujemo. Slepao se uz Kalinu, Bolomboja, Nedovica posle i Petruseva. On sto da je cist bonus za ekipu, ali od njega nema vajde jer cesce ima sut iz igre 1/9 no da zatrpa protivnika. Ovo danas... Imali smo dvocifren broj suteva iz igre vise od protivnika, ali pukli smo lagano. Ocajan procenat suta za 2p smo imali. Kalina i Bolmboj u kontra ritmu. Madjija i Petrusev nisu mogli sami. Cak je i Braun povukao, ostali nista 2
Ivo Petović Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, Michael Krueger said: Ovog puta ne. Obradović je napravio roster da parira našem. Probudila mu se sujeta posle onih silnih poraza, i ove godine će da nas naguzi na svim poljima. Nemamo roster da im se suprotstavimo. Naročito kad ličimo na grupu rekreativaca bez želje kao večeras. Da smo dobili Makabi, kao što smo morali, derbi bi nam bio nebitan. Ovako kad izgubimo, padamo na tabeli i idu nam uvek nezgodni po nas Asvel i Alba, opet pod moranjem, a znamo kako izgledamo kad nešto moramo... Najgore utakmice ove sezone smo odigrali one 3 koje smo morali da dobijemo, Partizan, Dubai ovde i sad Makabi... Samobanovaću se ako sam pogrešio u predviđanju... Kako bih ti rekao, sumnjam da Obradović provodi dane i noći razmišljajući o Zvezdi. Nije to Vujošević, nego malo veća i krupnija zverka, sa pravom. Obradović je formirao roster tako da pravi minimum kompromisa sa petorkama i što manje trpi i pravi kompromise tokom utakmice. Ne mora da razmišlja da li će Tea da upari sa CMMom jer ne može sa Nedovićem, Jaga mora sa višim bekom, Davidovca ne može sa Babom, ovog ne možeš sa ovim itd. Tj Sferopulos i pored toga kombinuje nekombinivo, zato i imamo ovakve periode kao danas. Naravno, njihov roster ne garantuje uspeh, jer je uspeh sezoni faktor mnogo više varijabli (videti njihovu prošlu sezonu, gde su imali za klasu bolji tim, pa izduvali) - i svlačionice, i atmosfere i povreda i sreće i svega po malo, ali da je roster pravljen sa mnogo manje kompromisa nego Zvezdin (i sa manje para, za razliku od prošle sezone), to je više nego jasno. Satisfakcija za random navijača Zvezde je da može da ih nazove Kamerunom i da gleda ubitačnog Davidovca kako rešava. Ju-hu. 1 1
Dankan Ajdaho Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Nikodije said: Ovo nam je u top 5 najgorih evroligaških utakmica ikad, sad imam takav neki osećaj. Sramota me u njihovo ime kako kilavo su odigrali. Al ok, ide derbi pa neka se iskupe za ovu bedu. Doslovno će nas otresti ko slinu.
harper lee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako moze nesto da se zakljuci iz danasnje utakmice onda je to ono staro dobro pravilo da Zvezda kad god mora ne moze i da ce na kraju da ispadne i iz kombinacije za prvih deset ekipa, sto je posle onog skora sa kojim smo docekali raspored da vecinu utakmica igramo kuci izgledalo nedostizno cak i za nas. Katas je pametno prepisao nacin na koji nas je rasturio Jasikevicijus a mi smo 'ladili jaja u medjuvremenu, verujuci da smo protiv Fenera izgubili ne zato sto smo procitani nego zato sto smo imali los dan i nismo ginuli u odbrani. U derbiju ce da nas rastave za pamcenje. I jos jednom, mrtvom Andjusicu svaka psovka koju je psovkama bogati srpski jezik izmislio. Jebeni dripac nam povredi igraca faulom na pola terena pred tri utakmice koje su mogle da nam zakucaju sezonu u Evroligi. Majmuncina bolesna.
Dankan Ajdaho Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja ovde iskreno ne vidim nikakvu nameru za povređivanjem, zatrčao se za Nedovićem, ovaj ukočio i promnio pravac, ovaj naleteo nehotično na njega. . VID_20250124_004957_HSR_12002313~2.mp4 Edited 3 hours ago by Dankan Ajdaho 1
Papovac Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, harper lee said: I jos jednom, mrtvom Andjusicu svaka psovka koju je psovkama bogati srpski jezik izmislio. Jebeni dripac nam povredi igraca faulom na pola terena pred tri utakmice koje su mogle da nam zakucaju sezonu u Evroligi. Majmuncina bolesna. kao neko ko zna ljude iz andjusine familije, jedino sto mogu da kazem, ti si ozbiljno bolestan.tvoje tripove, bas i ne moras, da reflektujes javno. cak ni na nekom jebenom forumu.
harper lee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Papovac said: kao neko ko zna ljude iz andjusine familije, jedino sto mogu da kazem, ti si ozbiljno bolestan.tvoje tripove, bas i ne moras, da reflektujes javno. cak ni na nekom jebenom forumu. Odjebite i ti i Andjusina posrana familija. Covek se zaleteo na njega kao mulac na deset metara od kosa. Da je neko iz FMP-a uradio ovo vasem igracu deset godina biste nam skakali po glavama. Sto se ozbiljnih bolesti tice, rado bih ti odgovorio kako treba ali morone kakav si ti iz nekog razloga stite na ovom forumu a ne bih da idem u ban zbog nekog rendom majmuna koji mi se kaci na postove. 1
FPLS Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve su sanse da nas ceka neprijatan derbi, ali nije smak sveta, raspored nakon toga nam je dosta povoljan. Asvel, Zalgiris i Armani u Beogradu, Alba i Bajern na strani. Komsije imaju dosta teze utakmice i trebalo bi da ih opet preskocimo. Tu ce se verovatno i lomiti sezona, ako odradimo taj period kako treba i odemo na nekih 17-12, bicemo u igri do kraja za top 6. Mislim, posle ovoga veceras je tesko biti optimista, Alba i Zalgiris deluju kao nagazne mine, ali nadajmo se najboljem...
harper lee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, FPLS said: Sve su sanse da nas ceka neprijatan derbi, ali nije smak sveta, raspored nakon toga nam je dosta povoljan. Asvel, Zalgiris i Armani u Beogradu, Alba i Bajern na strani. Komsije imaju dosta teze utakmice i trebalo bi da ih opet preskocimo. Tu ce se verovatno i lomiti sezona, ako odradimo taj period kako treba i odemo na nekih 17-12, bicemo u igri do kraja za top 6. Mislim, posle ovoga veceras je tesko biti optimista, Alba i Zalgiris deluju kao nagazne mine, ali nadajmo se najboljem... Za nas nema povoljnih i nepovoljnih rasporeda, do nas je i naseg odnosa prema utakmicama. Ne znam sta se desava u ekipi ali kad sam video da u kontri tri na dva jos na pocetku utakmice Kalinic dize trojku iz dotrcavanja kakvu ne znam da li je sutnuo u zivotu otprilike mi je sve bilo jasno sto se tice discipline i fokusa.
harper lee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ja ovde iskreno ne vidim nikakvu nameru za povređivanjem, zatrčao se za Nedovićem, ovaj ukočio i promnio pravac, ovaj naleteo nehotično na njega. . VID_20250124_004957_HSR_12002313~2.mp4 5.99 MB · 0 downloads Ja nigde nisam ni napisao da ga je povredio namerno. Sto ga ne cini manjim idiotom.
Recommended Posts