Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Karma je došla po svoje.

• +1 1
Posted

- 12 na poluvremenu, i još hvala da kažeš...

Znam da ovde ima fenova ali Kodi je go kurac od plejmejkera, pogotovo koliko smo para dali...  I to u košarkaškom smislu čemu služi plejmejker....

• +1 1
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Kako je moguce da profesionalna ekipa ovoliko oscilira?

Razumem i skauting i odbranu protivnika, nije samo do nas, al nikako mi nije jasna dekocentracija u odbrani i tolika jednolicnost i posledicna jalovost u napadu. Pa valjda i mi pripremamo nesto tri dana.

Sad su se uveli u panic mode, ovi poslednji promaseni ziceri to vrlo plasticno ilustruju. Kao da je za vecinu preveliko breme visoke pozicije na tabeli

nije ovo do takticke nego do psihicke pripreme. usli u mec kao da igraju sa Borcem. sad se trude ali ne mogu zicer da daju od nervoze

• +1 3
Posted

Kakvi paceri ,naravno kad odu na gostovanje nekom favoritu pobediće .

Posted
15 minutes ago, MeanM@ said:

Kako je moguce da profesionalna ekipa ovoliko oscilira?

Razumem i skauting i odbranu protivnika, nije samo do nas, al nikako mi nije jasna dekocentracija u odbrani i tolika jednolicnost i posledicna jalovost u napadu. Pa valjda i mi pripremamo nesto tri dana.

Sad su se uveli u panic mode, ovi poslednji promaseni ziceri to vrlo plasticno ilustruju. Kao da je za vecinu preveliko breme visoke pozicije na tabeli

Mislima su u generalnom strajku..

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Samo malo da se stabilizujemo i počnemo da igramo svoju igru, imam osećaj da 4/5 napada ide totalna improvizacija.

Posted

Kakav floping Tea, i još nešto diskutuje sa sudijama, koji kralj.... 

• +1 1
Posted

pa tako igraju celu utakmicu, zato i jeste ovaj rezultat

Posted
6 minutes ago, Heaviside said:

nije ovo do takticke nego do psihicke pripreme. usli u mec kao da igraju sa Borcem. sad se trude ali ne mogu zicer da daju od nervoze

Nisam gledao sve Zvezdine utakmice, ali deluje mi da kad su favoriti, uđu opuštenije u utakmicu. Plus Sfero malo proširi rotaciju a u EL nikoga ne možeš da dobiješ sa takvim pristupom, pa ni Albu i Makabi 

• +1 1
Posted

Ma kerov qurac  kao i svake godine ,samo se kasnije raspadamo ove godine .Sledi derbi i poraz,  i na kraju će i Partizan biti bolje plasiran od nas .

Posted
Just now, Djolle said:

Nisam gledao sve Zvezdine utakmice, ali deluje mi da kad su favoriti, uđu opuštenije u utakmicu. Plus Sfero malo proširi rotaciju a u EL nikoga ne možeš da dobiješ sa takvim pristupom, pa ni Albu i Makabi 

isti utisak imam. nije sfero glava koja ce da drzi tenziju non-stop, verovatno ima veze i sa time. 

plus jesmo malo u padu forme, makabi, prazna hala a misli vec na partizanu...jebi ga.

Posted
6 minutes ago, Heaviside said:

ubise nam Tea :D  

4 minutes ago, assignment said:

Kakav floping Tea, i još nešto diskutuje sa sudijama, koji kralj.... 

Happy My Song GIF by Justin

Aaaaa, ćutimo sad??

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Valjalo bi da se malo seti Rokasa, treba nam da im malo ispariramo fizički i da pokrpi odbranu.

• +1 1