assignment Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago - 12 na poluvremenu, i još hvala da kažeš... Znam da ovde ima fenova ali Kodi je go kurac od plejmejkera, pogotovo koliko smo para dali... I to u košarkaškom smislu čemu služi plejmejker.... 1
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, MeanM@ said: Kako je moguce da profesionalna ekipa ovoliko oscilira? Razumem i skauting i odbranu protivnika, nije samo do nas, al nikako mi nije jasna dekocentracija u odbrani i tolika jednolicnost i posledicna jalovost u napadu. Pa valjda i mi pripremamo nesto tri dana. Sad su se uveli u panic mode, ovi poslednji promaseni ziceri to vrlo plasticno ilustruju. Kao da je za vecinu preveliko breme visoke pozicije na tabeli nije ovo do takticke nego do psihicke pripreme. usli u mec kao da igraju sa Borcem. sad se trude ali ne mogu zicer da daju od nervoze 3
elementary Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakvi paceri ,naravno kad odu na gostovanje nekom favoritu pobediće .
Jimmy Kowalski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, MeanM@ said: Kako je moguce da profesionalna ekipa ovoliko oscilira? Razumem i skauting i odbranu protivnika, nije samo do nas, al nikako mi nije jasna dekocentracija u odbrani i tolika jednolicnost i posledicna jalovost u napadu. Pa valjda i mi pripremamo nesto tri dana. Sad su se uveli u panic mode, ovi poslednji promaseni ziceri to vrlo plasticno ilustruju. Kao da je za vecinu preveliko breme visoke pozicije na tabeli Mislima su u generalnom strajku.. 1
Wilde Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo malo da se stabilizujemo i počnemo da igramo svoju igru, imam osećaj da 4/5 napada ide totalna improvizacija.
assignment Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakav floping Tea, i još nešto diskutuje sa sudijama, koji kralj.... 1
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago pa tako igraju celu utakmicu, zato i jeste ovaj rezultat
Djolle Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Heaviside said: nije ovo do takticke nego do psihicke pripreme. usli u mec kao da igraju sa Borcem. sad se trude ali ne mogu zicer da daju od nervoze Nisam gledao sve Zvezdine utakmice, ali deluje mi da kad su favoriti, uđu opuštenije u utakmicu. Plus Sfero malo proširi rotaciju a u EL nikoga ne možeš da dobiješ sa takvim pristupom, pa ni Albu i Makabi 1
elementary Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ma kerov qurac kao i svake godine ,samo se kasnije raspadamo ove godine .Sledi derbi i poraz, i na kraju će i Partizan biti bolje plasiran od nas .
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Djolle said: Nisam gledao sve Zvezdine utakmice, ali deluje mi da kad su favoriti, uđu opuštenije u utakmicu. Plus Sfero malo proširi rotaciju a u EL nikoga ne možeš da dobiješ sa takvim pristupom, pa ni Albu i Makabi isti utisak imam. nije sfero glava koja ce da drzi tenziju non-stop, verovatno ima veze i sa time. plus jesmo malo u padu forme, makabi, prazna hala a misli vec na partizanu...jebi ga.
Valk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Heaviside said: ubise nam Tea 4 minutes ago, assignment said: Kakav floping Tea, i još nešto diskutuje sa sudijama, koji kralj.... Aaaaa, ćutimo sad?? 1 1
Wilde Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Valjalo bi da se malo seti Rokasa, treba nam da im malo ispariramo fizički i da pokrpi odbranu. 1
Recommended Posts