Zli Gli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali ne gledati ga u odbrani jer ispada na prvom koraku, zlo i naopako 1
Dankan Ajdaho Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sve dok svi budu morali da igraju bićemo kurac na biciklu.
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago ne zna se u kom apsektu igre smo losiji...bas nista ne valja 2
Zizou Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kaže EL komentator na engleskom: “Canaan laying bricks from the perimeter.” 1
ubibobi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kvota lepih 3 za uložiti u lajvu na cigoše za kuću sa okućnicom
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago uzas mekano, neodlucno, neodgovorno, sporo, bez jasne ideja i bez suta 1
MiddleClass Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Zizou said: Kaže EL komentator na engleskom: “Canaan laying bricks from the perimeter.” Mnogo sam ja to ljepse srocio Kenan Kamenjaš™ 1
Dankan Ajdaho Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Predlažem početak drugog sa osovinom Teo - Mitrović - Davidovac. 1
Maximili Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ima tu još Kamenjasa.. Kalina, Dobrić, CMM. A najkrivlji mi je CMm.. pa dečko, plej si, zaleti se na ulaz, probij, radi nešto.. pomozi ekipi bilo kako u napadu Edited 7 hours ago by Maximili
MeanM@ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Heaviside said: ne zna se u kom apsektu igre smo losiji...bas nista ne valja Kako je moguce da profesionalna ekipa ovoliko oscilira? Razumem i skauting i odbranu protivnika, nije samo do nas, al nikako mi nije jasna dekocentracija u odbrani i tolika jednolicnost i posledicna jalovost u napadu. Pa valjda i mi pripremamo nesto tri dana. Sad su se uveli u panic mode, ovi poslednji promaseni ziceri to vrlo plasticno ilustruju. Kao da je za vecinu preveliko breme visoke pozicije na tabeli
Recommended Posts