barba Posted Sunday at 18:38 Posted Sunday at 18:38 . @levi Obicno ne odgovaram na reakcije, ali mi nikako nije jasno cemu takva ne na moje reci ili stav vec reci samog Motejunasa. Mozda nisam dosledno preneo njegovu izjavu. . 1
harper lee Posted Monday at 16:51 Posted Monday at 16:51 Dobric kako napravi pauzu zbog povrede kao da resetuje sut na nulu pa mu onda treba nekoliko utakmica da pocne da ubacuje. U medjuvremenu ne da promasuje nego nije ni blizu da ubaci.
Heaviside Posted Monday at 17:01 Posted Monday at 17:01 tako je kod svakog kamenca. treba ceniti sto uopste iznova i iznova uspeva da navezba sut na pristojan nivo. 2
harper lee Posted Monday at 17:04 Posted Monday at 17:04 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nije "prirodni" šuter. Sad je ubaci kao kap. Nekako kao da mu treba neko vreme ne samo da upuca sut nego i da namesti ruku, njegovi promasaji bas izgledaju ruzno.
harper lee Posted Monday at 17:11 Posted Monday at 17:11 (edited) Braun mnogo korisnih stvari radi ali ni zicer ne moze da ubaci, mozda bi mu bilo pametno da kuca kad god moze. Edited Monday at 17:16 by harper lee
harper lee Posted Monday at 17:34 Posted Monday at 17:34 Bolomboj ne moze da pobegne od gomile dece koja hoce da se slikaju s njim. 1
Heyter Posted Monday at 17:44 Posted Monday at 17:44 Nisam gledao jer sam mislio da je u 19h.. SviDŽa mi se raspoređena minutaža, hvala Mornari.. 3
Dankan Ajdaho Posted Monday at 23:34 Posted Monday at 23:34 Mogao je mali Kostić danas da dobije minute.. 1
kralj Posted Tuesday at 09:10 Posted Tuesday at 09:10 Kako je Kalina igrao? Treba nam njegova the best of kompilacija u ovih sledećih 4-5 kola. Sviđa mi se što je Sfero ovo gostovanje posvetio The Trećem, protiv Partizana naročito bi nam dosta značilo da bude upotrebljiv. Prezirem što ta utakmica ovog puta ima i dodatnu težinu zbog tabele. Što bi rekao Risto Kubura, nekada je za Derbi Sunce uvek izlazilo, senke su nam bile duže i nežnije nego inače, a danas nam Košava nanese zadah Vinčanske deponije. I dalje mislim da je suludo sklapati ovakav roster, ali ruku na srce, Sfero se fino snalazi. Imam utisak da je hemija u ekipi dobra, očigledno imamo igrače kojima odgovara da akumuliraju snagu i koncentraciju, ovakav ritam i kontinuitet u njemu uopšte im ne leži. Nažalost, ovo je taj pik sezone u kome se Nedina uloga svede na ovo: 1 1 1
uini Posted Tuesday at 19:22 Posted Tuesday at 19:22 šta si sve napisao u jednom kraćem postu; nešto od toga je istinski predivno i/ili insajtful ali mi je teško da razložim sve jer ko da ima 7ipo celina 1 1
kralj Posted Tuesday at 19:34 Posted Tuesday at 19:34 Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati. 1
Eleniko Posted Tuesday at 19:36 Posted Tuesday at 19:36 1 minute ago, kralj said: treba se na Grujicu ugledati.
Valk Posted Tuesday at 19:47 Posted Tuesday at 19:47 11 minutes ago, kralj said: Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati. Mislim da me od ovog tvog vizuelnog identiteta više nervirao jedino jorma šparga kad je držao onu parazit-kolousta fotku DJV. Posle je promenio u Čaleta. 5
Recommended Posts