Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

@levi  

Obicno ne odgovaram na reakcije, ali mi nikako nije jasno cemu takva ne na moje reci ili stav vec  reci samog Motejunasa.

Mozda nisam dosledno preneo njegovu izjavu. 

• +1 1
Posted

Dobric kako napravi pauzu zbog povrede kao da resetuje sut na nulu pa mu onda treba nekoliko utakmica da pocne da ubacuje. U medjuvremenu ne da promasuje nego nije ni blizu da ubaci.

Posted

Nije "prirodni" šuter.

• +1 2
Posted

tako je kod svakog kamenca. treba ceniti sto uopste iznova i iznova uspeva da navezba sut na pristojan nivo.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nije "prirodni" šuter.

Sad je ubaci kao kap. Nekako kao da mu treba neko vreme ne samo da upuca sut nego i da namesti ruku, njegovi promasaji bas izgledaju ruzno.

Posted (edited)

Braun mnogo korisnih stvari radi ali ni zicer ne moze da ubaci, mozda bi mu bilo pametno da kuca kad god moze.:D

Edited by harper lee
Posted

Bolomboj ne moze da pobegne od gomile dece koja hoce da se slikaju s njim.:D

• Wub 1
Posted

Nisam gledao jer sam mislio da je u 19h..  :fpalm:

SviDŽa mi se raspoređena minutaža, hvala Mornari..

Screenshot_20250120_184026_Chrome.thumb.jpg.f56245421b90d7fe95f99753bb8bc3bc.jpg

• +1 3
Posted

Mogao je mali Kostić danas da dobije minute..

• +1 1
Posted

Kako je Kalina igrao? Treba nam njegova the best of kompilacija u ovih sledećih 4-5 kola. Sviđa mi se što je Sfero ovo gostovanje posvetio The Trećem, protiv Partizana naročito bi nam dosta značilo da bude upotrebljiv. Prezirem što ta utakmica ovog puta ima i dodatnu težinu zbog tabele. Što bi rekao Risto Kubura, nekada je za Derbi Sunce uvek izlazilo, senke su nam bile duže i nežnije nego inače, a danas nam Košava nanese zadah Vinčanske deponije. 

I dalje mislim da je suludo sklapati ovakav roster, ali ruku na srce, Sfero se fino snalazi. Imam utisak da je hemija u ekipi dobra, očigledno imamo igrače kojima odgovara da akumuliraju snagu i koncentraciju, ovakav ritam i kontinuitet u njemu uopšte im ne leži. Nažalost, ovo je taj pik sezone u kome se Nedina uloga svede na ovo:

a yellow man is riding a bicycle with a stick in his hand

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted

šta si sve napisao u jednom kraćem postu; nešto od toga je istinski predivno i/ili insajtful ali mi je teško da razložim sve jer ko da ima 7ipo celina

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati.

• +1 1
Posted
1 minute ago, kralj said:

treba se na Grujicu ugledati.

Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

Posted
11 minutes ago, kralj said:

Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati.

Mislim da me od ovog tvog vizuelnog identiteta više nervirao jedino jorma šparga kad je držao onu parazit-kolousta fotku DJV.

Posle je promenio u Čaleta. :isuse:

• Haha 5