barba Posted January 19 Posted January 19 . @levi Obicno ne odgovaram na reakcije, ali mi nikako nije jasno cemu takva ne na moje reci ili stav vec reci samog Motejunasa. Mozda nisam dosledno preneo njegovu izjavu. . 1
harper lee Posted January 20 Posted January 20 Dobric kako napravi pauzu zbog povrede kao da resetuje sut na nulu pa mu onda treba nekoliko utakmica da pocne da ubacuje. U medjuvremenu ne da promasuje nego nije ni blizu da ubaci.
Heaviside Posted January 20 Posted January 20 tako je kod svakog kamenca. treba ceniti sto uopste iznova i iznova uspeva da navezba sut na pristojan nivo. 2
harper lee Posted January 20 Posted January 20 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Nije "prirodni" šuter. Sad je ubaci kao kap. Nekako kao da mu treba neko vreme ne samo da upuca sut nego i da namesti ruku, njegovi promasaji bas izgledaju ruzno.
harper lee Posted January 20 Posted January 20 (edited) Braun mnogo korisnih stvari radi ali ni zicer ne moze da ubaci, mozda bi mu bilo pametno da kuca kad god moze. Edited January 20 by harper lee
harper lee Posted January 20 Posted January 20 Bolomboj ne moze da pobegne od gomile dece koja hoce da se slikaju s njim. 1
Heyter Posted January 20 Posted January 20 Nisam gledao jer sam mislio da je u 19h.. SviDŽa mi se raspoređena minutaža, hvala Mornari.. 3
kralj Posted January 21 Posted January 21 Kako je Kalina igrao? Treba nam njegova the best of kompilacija u ovih sledećih 4-5 kola. Sviđa mi se što je Sfero ovo gostovanje posvetio The Trećem, protiv Partizana naročito bi nam dosta značilo da bude upotrebljiv. Prezirem što ta utakmica ovog puta ima i dodatnu težinu zbog tabele. Što bi rekao Risto Kubura, nekada je za Derbi Sunce uvek izlazilo, senke su nam bile duže i nežnije nego inače, a danas nam Košava nanese zadah Vinčanske deponije. I dalje mislim da je suludo sklapati ovakav roster, ali ruku na srce, Sfero se fino snalazi. Imam utisak da je hemija u ekipi dobra, očigledno imamo igrače kojima odgovara da akumuliraju snagu i koncentraciju, ovakav ritam i kontinuitet u njemu uopšte im ne leži. Nažalost, ovo je taj pik sezone u kome se Nedina uloga svede na ovo: 1 1 1
uini Posted January 21 Posted January 21 šta si sve napisao u jednom kraćem postu; nešto od toga je istinski predivno i/ili insajtful ali mi je teško da razložim sve jer ko da ima 7ipo celina 1 1
kralj Posted January 21 Posted January 21 Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati. 1
Valk Posted January 21 Posted January 21 11 minutes ago, kralj said: Rokam ja taksativno, a glede strukture, treba se na Grujicu ugledati. Mislim da me od ovog tvog vizuelnog identiteta više nervirao jedino jorma šparga kad je držao onu parazit-kolousta fotku DJV. Posle je promenio u Čaleta. 5
Recommended Posts