Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Pet kola drugog dijela sezone je proslo i imamo skor 4-1

Od tih pet protivnika imamo bolji medjusobni od Baskonije, Barse, Pariza, Fenera i Monaka :fantom:

• +1 2
Posted
1 minute ago, Valk said:

Evo sad je repriza pa gledaj(mo)

jaoooooo zla ženo :wub:

• -1 1
Posted
2 minutes ago, Valk said:

Nije te sramota, a prvi ćeš da dođeš da pričaš te ovako ćemo drugovi, te onako ćemo.

Evo sad je repriza pa gledaj(mo)

Ko je veca pickica, ja 2025. ili Ivica Osim 1990. u Firenci 

• Haha 5
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Pet kola drugog dijela sezone je proslo i imamo skor 4-1

Od tih pet protivnika imamo bolji medjusobni od Baskonije, Barse, Pariza, Fenera i Monaka :fantom:

3 sportska prijatenja smo stekli u mesec dana, 6-0 natenane protiv zlih zapadnih vrednosti

images?q=tbn:ANd9GcSrQ0tlAN0EfinI_cpZI4M

• Haha 4
Posted
3 minutes ago, Ratamahatta said:

3 sportska prijatenja smo stekli u mesec dana, 6-0 natenane protiv zlih zapadnih vrednosti

Još da povežemo 8-0 zle zapadne vrednosti + :censored2: cioniste

• Haha 2
Posted
2 hours ago, harper lee said:

Poseban pozdrav za navijace Zvezde koje je ova pobeda tesko pogodila jer, nam, mozes misliti, Vucic daje pare. Neverovatno.

Jbt, kakvo dete :D

btw, Mi smo se onomad dogovorili da se medjusobno ignorišemo ubuduće, tako da bih te zamolio da to ispoštuješ, kao  ja što radim...a ako me već prozivaš, nemoj ovako džukački da mogu samo slučajno da pročitam, nego se obrati direktno i hrabro, pa da se iznapušavamo ko ljudi.

• +1 2
Posted

a dobro, to je ipak naš profesor visokih akademskih, moralnih vrlina

nisi jedini koji mu služi za lečenje kompleksa 

Posted
1 minute ago, Ivo Petović said:

Jbt, kakvo dete :D

btw, Mi smo se onomad dogovorili da se medjusobno ignorišemo ubuduće, tako da bih te zamolio da to ispoštuješ, kao  ja što radim...a ako me već prozivaš, nemoj ovako džukački da mogu samo slučajno da pročitam, nego se obrati direktno i hrabro, pa da se iznapušavamo ko ljudi.

Zao mi je, stvarno, ali morao sam da prokomentarisem tu gadnu bljuvotinu. Hell hath no fury like a woman scorned, obviously. Nije mi jasno samo iz kojih razloga gledas tim i klub koji toliko mrzis da nisi mogao da se uzdrzis da se ne iseres po topiku posle ovakve utakmice ali to je tvoja stvar.

Posted

Nezahvalan je ovaj vid komunikacije, tako da ću ti dati benefit of a doubt da me nešto testiraš ili radiš neku anketu/eksperiment trenutno, pre nego si ovo o mojoj mržnji prema klubu (a pogotovo timu) stvarno zaključio.

Načelna primedba: ljudi koji su, makar nominalno, za slobodu govora i protiv svakog vida cancel culture, treba da imaju malo "tvrdju kožu" za stvari koje se tiču delova njhovog identiteta..ili ga makar oni tako percipiraju. Naročito ako su te stvari faktualne.

• +1 4
  • Wub 1
Posted

Uzgred, ključni napad za izjednačenje igrali su 2 na 2 Kanan i Petrušev...prvi put na utakmici, čini mi se. I tačno se videlo kako je to zbunilo Motiejunasa, koji je napravio korak ka Kananu, ali nije hteo da pusti Petruševa, pošto je to siguran koš...ali nije očekivao ni da Kanan završi tako lako, pošto su do tada u toj ulozi bili Jago i CMM, koji su tu mnogo manje opasni (a i nisu imali uspeha).

Šteta je stvarno što ti moraš u finišu da radiš odbrana-napad izmene dva najbolja igrača u timu...Samo u Zvezdi : )

• +1 1
  • Hvala 2
Posted

Podseti me ova tekma i Kenan veceras na neka davna, stara i dosta nesrecnija vremena, to je ta tenzija i stres, isto sam se osecao kao veceras

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

ljudi, spasili smo sezonu.

ja i dalje neveruem, ne mogu da se opasuljim od sinoć

• +1 2
Posted

Pošteno ste izrudarili ovu pobedu. Komentar Kalinića imao pozitivnog uticaja na Petruševa, neke igrače moraš malo u ego da dirneš da bi se digli. 

Spanulis zabo kad je Petrušev pravio decu, najjače da će njega da čuva Blosongejm. Subjektivni osećaj da je u tom stintu Petrušev bio fauliran jedno 10 puta. 

• +1 6
Posted

Izrudarena pobeda u trenutku kad je samopouzdanje na minimumu, inata ni u tragovima. Stvarno  mnogo znacajno.

Na 74-76, pre Kenanovog ulaza sam vec video Barsu i Pao. Pogotovo sto sam sve tri zavrsnice ispratio polupijan u kafani i pojacano nalozen  na pobedu.

• Tužno 1
Posted

Vazna pobeda, porodismo je nekako. Monako je bas zajebana ekipa, sinoc sem Motiejunasa i Blosomgejma niko nije odigrao dobru utakmicu, a opet su nas imali na konopcima.

Za Petruseva su srecom mecap iz snova. Tri nepokretna sifonjera od centara koje moze da napada sto licem, sto iz popa i nijedna gabaritnija cetvorka koja bi mogla da ga brani na postu.

Bilo je i malo srece, imali su otvorenu trojku za 9 razlike, i to Strazel kome bi Kari pozavideo na procentima u poslednje vreme. U trenutku kad se podizao na sut, pomislio sam - gotovo je. Isto i svi oko mene, vec se osetila klonulost i nervoza u hali. Srecom je promasio, a onda brazilce malecko daje 2+1 u narednom napadu i vraca nas na posed zaostatka, ljudi su opet zivnuli i do kraja je bila ponajbolja atmosfera ove sezone. Mnogo bitna sekvenca i valjda jedini dobar Yagov potez u ovom duplom kolu, ali zlata vredan.

• +1 1
  • Hvala 1