Dankan Ajdaho Posted January 17 Posted January 17 Bukvalno porodismo na čistu želju i volju. Bravo momci. 3 2
Maximili Posted January 17 Posted January 17 Ne plašim se utakmice protiv Partizana jer znam da će Sfero dobro da pripremi meč i ulazimo potpuno rasterećeni jer smo u dobroj situaciji sa relativno laganim rasporedom, za razliku od njih koji moraju svaku da dobiju. Mnogo su teže ove utakmice u kojima smo favoriti i koje smo unapred upisali kao pobede.. Pariz, Fener, Partizan u prvom meču. Još malo da se popravi forma do tad pa da im fino vratimo za poraz. 1
harper lee Posted January 17 Posted January 17 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Posle ovog kucanja lik se jednostavno okrenuo i potrcao u odbranu, nije se cak ni nasmesio. Mnogo volim takve igrace, sere mi se vise od ovih sto se krevelje, busaju u grudi i dernjaju. 6
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Milošica said: I jedni i drugi su super lepo ti kaže tvoj forumski idol da nisu, šta ti nije jasno. 2
Milošica Posted January 17 Posted January 17 (edited) 6 minutes ago, Eleniko said: lepo ti kaže tvoj forumski idol da nisu, šta ti nije jasno. Idol može da posvedoči koliko smo rasprava imali ranije. Ali normalnih rasprava, a ne neka ad hominem sranja gde ko živi. Edited January 17 by Milošica
harper lee Posted January 17 Posted January 17 6 minutes ago, Milošica said: Idol može da posvedoči koliko smo rasprava imali ranije. Ali normalnih rasprava, a ne neka ad hominem sranja gde ko živi. Ne obracaj paznju na tog tuznog lika.
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 8 minutes ago, Milošica said: Idol može da posvedoči koliko smo rasprava imali ranije. Ali normalnih rasprava, a ne neka ad hominem sranja gde ko živi. taj što se Quote sere mi se vise od ovih sto se krevelje, busaju u grudi i dernjaju. ima svoje ime i prezime, zove se tajrik dzons. prema svecu i tropar. 1
Milošica Posted January 17 Posted January 17 Pa znam na koga misli, i ne slažemo se, skroz nebitna stvar. Vidi ovog nesrećnika što se smeje, ponovo ono dejstvo. 1
Ratamahatta Posted January 18 Posted January 18 Ja nisam gledao zadnji napad u 4/4, prosto nisam mogao. Da smo mi napadali gledao bih. Ne znam ni sta je bilo, a ni ne zelim da saznam, ko ga jebe. 2
Heaviside Posted January 18 Posted January 18 8 minutes ago, Milošica said: Pa znam na koga misli, i ne slažemo se, skroz nebitna stvar. Vidi ovog nesrećnika što se smeje, ponovo ono dejstvo. nesrećnik je onaj koji u jedan ujutru provera reakcije po forumu, pogrešno ih interpretira, zbog njih upadne u nervno rastrojstvo i pokušava da vređa. a ja sam već duže vreme srećan, hvala na pitanju. 1
Heaviside Posted January 18 Posted January 18 2 minutes ago, Ratamahatta said: Ja nisam gledao zadnji napad u 4/4, prosto nisam mogao. Da smo mi napadali gledao bih. Ne znam ni sta je bilo, a ni ne zelim da saznam, ko ga jebe. pogledaj, dobru odbranu su odigrali dobrinjo i gidra.
Milošica Posted January 18 Posted January 18 (edited) Pa šta da proveravam, sekunda posla. A od one Sfero situacije sam rešio da možda i nepravedno presečem neke forumske odnose, svakako je mnogo lakše nego u RL a sigurno niko od nas ne pati zbog toga. Ni u 1 ujutru ni u 1 popodne. Edited January 18 by Milošica
Valk Posted January 18 Posted January 18 1 minute ago, Ratamahatta said: Ja nisam gledao zadnji napad u 4/4, prosto nisam mogao. Da smo mi napadali gledao bih. Ne znam ni sta je bilo, a ni ne zelim da saznam, ko ga jebe. Nije te sramota, a prvi ćeš da dođeš da pričaš te ovako ćemo drugovi, te onako ćemo. Evo sad je repriza pa gledaj(mo) 2
Recommended Posts