Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Bukvalno porodismo na čistu želju i volju. Bravo momci.

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ne plašim se utakmice protiv Partizana jer znam da će Sfero dobro da pripremi meč i ulazimo potpuno rasterećeni jer smo u dobroj situaciji sa relativno laganim rasporedom, za razliku od njih koji moraju svaku da dobiju.

Mnogo su teže ove utakmice u kojima smo favoriti i koje smo unapred upisali kao pobede.. Pariz, Fener, Partizan u prvom meču.

Još malo da se popravi forma do tad pa da im fino vratimo za poraz.

FB-IMG-1737152675982.jpg

8 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

FB-IMG-1737152675982.jpg

Posle ovog kucanja lik se jednostavno okrenuo i potrcao u odbranu, nije se cak ni nasmesio. Mnogo volim takve igrace, sere mi se vise od ovih sto se krevelje, busaju u grudi i dernjaju.

I jedni i drugi su super

1 minute ago, Milošica said:

I jedni i drugi su super

lepo ti kaže tvoj forumski idol da nisu, šta ti nije jasno.

6 minutes ago, Eleniko said:

lepo ti kaže tvoj forumski idol da nisu, šta ti nije jasno.

Idol može da posvedoči koliko smo rasprava imali ranije. Ali normalnih rasprava, a ne neka ad hominem sranja gde ko živi.

Edited by Milošica

6 minutes ago, Milošica said:

Idol može da posvedoči koliko smo rasprava imali ranije. Ali normalnih rasprava, a ne neka ad hominem sranja gde ko živi.

Ne obracaj paznju na tog tuznog lika.

8 minutes ago, Milošica said:

taj što se 

sere mi se vise od ovih sto se krevelje, busaju u grudi i dernjaju.

ima svoje ime i prezime, zove se tajrik dzons.

prema svecu i tropar.

Pa znam na koga misli, i ne slažemo se, skroz nebitna stvar.

Vidi ovog nesrećnika što se smeje, ponovo ono dejstvo.

Ja nisam gledao zadnji napad u 4/4, prosto nisam mogao. Da smo mi napadali gledao bih. Ne znam ni sta je bilo, a ni ne zelim da saznam, ko ga jebe.

8 minutes ago, Milošica said:

Pa znam na koga misli, i ne slažemo se, skroz nebitna stvar.

Vidi ovog nesrećnika što se smeje, ponovo ono dejstvo.

nesrećnik je onaj koji u jedan ujutru provera reakcije po forumu, pogrešno ih interpretira, zbog njih upadne u nervno rastrojstvo i pokušava da vređa.

a ja sam već duže vreme srećan, hvala na pitanju. 

2 minutes ago, Ratamahatta said:

Ja nisam gledao zadnji napad u 4/4, prosto nisam mogao. Da smo mi napadali gledao bih. Ne znam ni sta je bilo, a ni ne zelim da saznam, ko ga jebe.

pogledaj, dobru odbranu su odigrali dobrinjo i gidra.

Pa šta da proveravam, sekunda posla.

A od one Sfero situacije sam rešio da možda i nepravedno presečem neke forumske odnose, svakako je mnogo lakše nego u RL a sigurno niko od nas ne pati zbog toga. Ni u 1 ujutru ni u 1 popodne.

Edited by Milošica

1 minute ago, Ratamahatta said:

Nije te sramota, a prvi ćeš da dođeš da pričaš te ovako ćemo drugovi, te onako ćemo.

Evo sad je repriza pa gledaj(mo)