Lord Stef Posted January 17 Posted January 17 Rudarska pobeda, zasluzeno. Moglo je i ranije da se resi, gledam sta Spanulis radi sa onom niskom petorkom 5-6 minuta, Petrusev im je decu pravio, svaki napad ili kos ili faul. Ili oba 4
Heyter Posted January 17 Posted January 17 BoyKenŜev dadoŝe 3/4 poEna.. Bravo za odbranu, bravo za atmosferu, iako u oba segmenta ima prostora za napredak.. ali okay, sve u svoje vreme, tamo negde od play-off'a.. 1
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 izvinjavam se svima na prejakoj reakciji, mnogo sam bio nervozan celo veče. ciganska braća zauvek došao sa protesta sa strahom da ćemo prokockati svu lepotu srbije koja je ustala pa nisam u vinklu. gledao sam poslednjih 5 regularnih minuta od +3 za nas do polaganja jamesa za -2 tu sam popizdeo i ugasio da smo izgubili, sfero bi imao dosta toga da objasni, barem za tih otprilike 4 minuta. ove je sralo i suđenje u tom periodu, faul u napadu kenana u bloku a gurnuo ga je okobo, james beli medved svaki dodir faul. izvini gli ali dobrić je baš baš bio rupa, u napadu nekoristan u odbrani ništa šteta što je sfero naseo na šarasovu odbranu na bolomboju, čini mi se da ga je to prisiljavanje na lateralne kretnje u napadu umesto gledanja na koš prilično izbacilo i da se još nije sastavio 100%. baš šteta što nismo dobili fener sa kenanom u ovakvoj formi. kurate smo sreće, neće se potrefi da i on i CMM budu maksimalno našpanovani sa ovakvim pobedama se ide daleko a ne sa +50 u gostima, tako je debeli odveo grobose na F4. hvala bolonji i baskoniji. zrno po zrno.... sad ćivutima da oderemo kožu sleđa. 2
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 21 minutes ago, Ratamahatta said: 180/120, ovo je 50x lakse igrati nego gledati imam punu kesu tritacea i od 5mg i od 2.5mg, biraj poklon
Ratamahatta Posted January 17 Posted January 17 (edited) Da smo izgubili tetovirao bih nesto na sebe od muke, ovo je moralo ovako i nikako drugacije Jebem ti sve u tri picke materine i zivot Edited January 17 by Ratamahatta 1 1 2
ducca Posted January 17 Posted January 17 Ova utakmica je potvrdila, ako do sad nije bilo jasno, da Kenan i Petrušev predstavljaju osovinu na kojoj treba da se bazira napad, Kenen konkretno mora imati veću minutažu i više loptu u rukama, čak i kad krene sa kanalom sposoban je da se iz njega izvuče i zatrpa kos. Sjajna rola i u odbrani danas, malo samo pametnije sa agresivnošću, ispoklanjao je bacanja i danas i u sredu bez potrebe, ali generalno jedan od razloga za umereni optimizam u nastavku sezone. Još uvek dosta stvari zabrinjava, jbg ja sam takav da u svemu nadjem manu ali danas ih je baš bilo, ponovo, nadam se da će žice da se našpanuju do Makabija, kojem smo prošli put pobegli sa lopate. Čini mi se da Sfero i dalje ima periode kada luta za izmenama i petorkama, uspeva da spoji nespojive ljude u petorci i proda par minuta po meču, krajnje je vreme da malo zategne uzde i sabere se. 3
Ratamahatta Posted January 17 Posted January 17 (edited) Kenan je kao Mirota, 3 poena u prvom i 15 u drugom, sad je vec standard i nije slucajno Mi smo sve do njinog ulaska u bonus u 35' svaki jebeni kos dali na guzove i na silu, igraju strasnu odbranu. Kao kad pikas PES na najjacem levelu pa te palcevi bole i opet nije dovoljno, strasan intenzitet drze A i mi smo se napromasivali otvorenih trojki u tri picke materine, da smo ubacivali to u normalnim procentima dobili bi jos u regularnom CMM odigrao ocajno veceras, udavili su ga i naterali na gomilu sranja. Srecom nismo platili Edited January 17 by Ratamahatta 1
Moća Posted January 17 Posted January 17 Bolje da sam maraton trcao nego sto sam ovo gledao, manje bih se umorio. 2 1
beeva Posted January 17 Posted January 17 1 hour ago, kralj said: Bio uživo, krvava kolena, Kenan nas izvukao pored tornjeva, bilo je jasno da moze jedini da pogodi nesto. Monako zjbn ko kratko cebe Edit:Kralju greskom sam otisao tebi na reply pa ostalo 1
Zli Gli Posted January 17 Posted January 17 30 minutes ago, Eleniko said: izvini gli ali dobrić je baš baš bio rupa, u napadu nekoristan u odbrani ništa Ma zajebavam se, bacio se lepo par puta pred kraj da ispadne da je igrao odbranu 1 1
uini Posted January 17 Posted January 17 mene je yago odusevio [inace me nervira i kada trpa], konstantnim atakovanjem & odbranom koju nikada nisam video od njegs na ovom nivou. 2
harper lee Posted January 17 Posted January 17 Strasno bitna pobeda. Izvukli smo dve pobede u tri utakmice pre kojih je atmosfera (tipicno za nas) bila da ce biti katastrofa ako ih ne dobijemo samo zato sto smo iste protivnike vec dobili u gostima a igrali smo protiv tri ozbiljne ekipe iz vrha tabele u trenutku kad smo u slabijoj formi i nisu nam sve koze na broju, plus pozdrav za jebenog mrtvaka Andjusica zbog kojeg smo ostali i bez Nedovica u ovom duplom kolu. Preziveli smo tu navijacku euforiju dosta dobro, sad opet ulazimo u ritam sa i bez nasih navijaca iz kola u kolo i trebalo bi polako da se vratimo u pravi ritam. Ovo je mesec gde vise nema lakih pobeda ni kuci protiv ekipa koje se bore za plasman a takvih ima 12, sad svi zapinju i nema popustanja jer par losih utakmica i leti se niz tabelu u slobodnom padu. Tri takve ekipe smo pregrmeli, sad treba gadjati Makabi, Asvel i Albu jer sa te tri pobede smo u veoma dobroj situaciji. Petrusev je sahranio Monako ove godine, izgleda mu pasuju ova dva telefonska stuba koji tamo igraju na centarskim pozicijama, ubacio im je preko 50 poena na dve utakmice. Poseban pozdrav za navijace Zvezde koje je ova pobeda tesko pogodila jer, nam, mozes misliti, Vucic daje pare. Neverovatno. 7 1
harper lee Posted January 17 Posted January 17 Petrusev indeks 70 (32+38) na dve utakmice protiv Monaka. 2
Recommended Posts