Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Nemoj još 😄
Sad može .

Edited by elementary

• Replies 14.3k
  • Views 693.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Just now, Eleniko said:

kažite kad mogu da upalim, moram da vidim bar poslednjih par sekundi ako dobijamo

prolupao sam stvarno od ovoliko negativnosti na temi

a nisu me vratili u vinkl ni ovih 5 min što sam gledao

Pali slobodno 

Ljudi dobili smo u produzetku .

Sto se tice plejina, necemo ga igrati :evilsmile:

Bravo svi, odigrali smo ko kurac i uzeli opet F4 ekipu, sportske prijatelje iz knezevine, kamen iz bubrega je proso kroz obruc

Moram da odmorim od svega i od sviju jedno 3 dana i da zaboravim u kojoj drzavi stanujem

180/120, ovo je 50x lakse igrati nego gledati

Edited by Ratamahatta

Koliko teška pobeda protiv KAKVOG tima, joj!!

dobro je ispalo, bravo za ekipu!

tenor.gif

mnogo bitna pobeda iz mnogo razloga, a možda i najbitnije je što je rešen dosta bitan problem nedostatka jasnog go to igrača za stani-pani završnice 

Edited by Heaviside

Bravo Zvezdo! 🔴

Kenanov produzetak :hail:

idemo dalje.

ukratko - spasili smo sezonu. 

da smo prsli ne bi ušli u top10

Najgrđa pobeda ove godine 

Verovatno nas takve čekaju do kraja 

Velika pobjeda, odlična borba,dobra je ovo klapa i struka i igrači. Isaija stari klačer, Kalina, Filip, Džoel briljantni.

Petrušev i Kenan heroji pobede, mnogo bitna pobeda....

Kakvi mentalni lomovi majko mila.

Dobric tihi heroj sa par dobrih odbrana kad je gorelo na kraju

Filipu se uvek digne patka kada preko puta ugleda Motijunasa, bez obzira da li su reprezentacija ili klub u pitanju. Mislim da je mnogo glupo sto Davidovac gricka njegovu minutazu. Petrusev je najpotetntniji ofanzivni igrac u ekipi i treba ga forsirati sto je moguce vise u napadu.

Edited by Micko8