elementary Posted January 17 Posted January 17 (edited) Nemoj još 😄 Sad može . Edited January 17 by elementary 1
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 Just now, Eleniko said: kažite kad mogu da upalim, moram da vidim bar poslednjih par sekundi ako dobijamo prolupao sam stvarno od ovoliko negativnosti na temi a nisu me vratili u vinkl ni ovih 5 min što sam gledao Pali slobodno 1 1
Ratamahatta Posted January 17 Posted January 17 (edited) Sto se tice plejina, necemo ga igrati Bravo svi, odigrali smo ko kurac i uzeli opet F4 ekipu, sportske prijatelje iz knezevine, kamen iz bubrega je proso kroz obruc Moram da odmorim od svega i od sviju jedno 3 dana i da zaboravim u kojoj drzavi stanujem 180/120, ovo je 50x lakse igrati nego gledati Edited January 17 by Ratamahatta 3 1
Valk Posted January 17 Posted January 17 Koliko teška pobeda protiv KAKVOG tima, joj!! dobro je ispalo, bravo za ekipu! 4 1
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 (edited) mnogo bitna pobeda iz mnogo razloga, a možda i najbitnije je što je rešen dosta bitan problem nedostatka jasnog go to igrača za stani-pani završnice Edited January 17 by Heaviside 6
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 idemo dalje. ukratko - spasili smo sezonu. da smo prsli ne bi ušli u top10 2
Fakundo Sava Posted January 17 Posted January 17 Najgrđa pobeda ove godine Verovatno nas takve čekaju do kraja
hrkljush boys_2 Posted January 17 Posted January 17 Velika pobjeda, odlična borba,dobra je ovo klapa i struka i igrači. Isaija stari klačer, Kalina, Filip, Džoel briljantni. 3 1
assignment Posted January 17 Posted January 17 Petrušev i Kenan heroji pobede, mnogo bitna pobeda.... 3
Zli Gli Posted January 17 Posted January 17 Dobric tihi heroj sa par dobrih odbrana kad je gorelo na kraju 1 3
Micko8 Posted January 17 Posted January 17 (edited) Filipu se uvek digne patka kada preko puta ugleda Motijunasa, bez obzira da li su reprezentacija ili klub u pitanju. Mislim da je mnogo glupo sto Davidovac gricka njegovu minutazu. Petrusev je najpotetntniji ofanzivni igrac u ekipi i treba ga forsirati sto je moguce vise u napadu. Edited January 17 by Micko8 1
Recommended Posts