January 17Jan 17 Just now, Eleniko said: kažite kad mogu da upalim, moram da vidim bar poslednjih par sekundi ako dobijamo prolupao sam stvarno od ovoliko negativnosti na temi a nisu me vratili u vinkl ni ovih 5 min što sam gledao Pali slobodno
January 17Jan 17 Sto se tice plejina, necemo ga igrati Bravo svi, odigrali smo ko kurac i uzeli opet F4 ekipu, sportske prijatelje iz knezevine, kamen iz bubrega je proso kroz obruc Moram da odmorim od svega i od sviju jedno 3 dana i da zaboravim u kojoj drzavi stanujem 180/120, ovo je 50x lakse igrati nego gledati Edited January 17Jan 17 by Ratamahatta
January 17Jan 17 mnogo bitna pobeda iz mnogo razloga, a možda i najbitnije je što je rešen dosta bitan problem nedostatka jasnog go to igrača za stani-pani završnice Edited January 17Jan 17 by Heaviside
January 17Jan 17 Velika pobjeda, odlična borba,dobra je ovo klapa i struka i igrači. Isaija stari klačer, Kalina, Filip, Džoel briljantni.
January 17Jan 17 Filipu se uvek digne patka kada preko puta ugleda Motijunasa, bez obzira da li su reprezentacija ili klub u pitanju. Mislim da je mnogo glupo sto Davidovac gricka njegovu minutazu. Petrusev je najpotetntniji ofanzivni igrac u ekipi i treba ga forsirati sto je moguce vise u napadu. Edited January 17Jan 17 by Micko8