Heaviside Posted January 17 Posted January 17 Just now, Eleniko said: samo da se beštija james ne raspuca sad kad je do sad bio takav kakav je bio baksuze rek’o si da ne gledaš ot
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 Just now, Heaviside said: baksuze rek’o si da ne gledaš ot ne gledam, pokojne mi mire ovde sam, ruke mi drhte od nervoze, sofa score palim gasim 1 1
ubibobi Posted January 17 Posted January 17 2 minutes ago, Eleniko said: samo da se beštija james ne raspuca sad kad je do sad bio takav kakav je bio Nikad gori James 1
Valk Posted January 17 Posted January 17 (edited) dva da ubaci i da ih pustimo do kraja napada, komocija. koliko nizak iq Strazela, sva mu pamet u dredovima. Edited January 17 by Valk 1
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 Kenan muški zaradjuje svaki Vučićev dinar. Ima svoje mane, ali mi je jasno zašto je Sfero insistirao na njemu. 3 3
elementary Posted January 17 Posted January 17 (edited) Pa ne može jebeno celendz da li je faul. Haha.Konacno i za nas nešto . Edited January 17 by elementary
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 kažite kad mogu da upalim, moram da vidim bar poslednjih par sekundi ako dobijamo prolupao sam stvarno od ovoliko negativnosti na temi a nisu me vratili u vinkl ni ovih 5 min što sam gledao
Ivo Petović Posted January 17 Posted January 17 Još da ima neko da zna da doda loptu Petruševu dole ovaj bi 40 zabio. Šteta što je matori Miša mator.
Recommended Posts