hrkljush boys_2 Posted January 17 Posted January 17 Ovo je bio čist flop Motieunasa kod faula Bolomoja u napadu. Opet te amplitude u napadu.
elementary Posted January 17 Posted January 17 (edited) Opet tropa ,odigras odličnih 5 minuta pa se raspadnes i kos jedan ne mozes ni na silu . Imamo sreće sto ovi sve promašuju .Fener nas je ovako naguzio . Edited January 17 by elementary 1
Valk Posted January 17 Posted January 17 Ovo će biti do kraja tesno, vidim da su ipak odložili suspenziju gos'n Okoby. Trojke su nam večeras u blokadi.
assignment Posted January 17 Posted January 17 Taj Petrušev, je protiv istog tima imao 11/11, kako zaboga od toga, stignem do ovih cigli
ducca Posted January 17 Posted January 17 2/12 za tri. Nedopustivo, par komada full otvorene. Dobrić “bek šuter” Sramno 1 1
Dankan Ajdaho Posted January 17 Posted January 17 Neverovatan broj loših odluka, plus spolja tragikomičan. Ovi se nude, ali smo mi suviše lepo vaspitani da uzmemo.
harper lee Posted January 17 Posted January 17 5 minutes ago, MiddleClass said: Daj to Dobricu jbt... Koliko fali Nedovic Mnogo, pogotovo na utakmici gde niko od bekova osim Kenana ne sme da sutne na kos. Poslednjih nekoliko minuta su se igraci utrkivali ko ce vise suteva da propusti, dobili smo iz tog oklevanja dva faula u napadu i jedne tri sekunde u reketu. Mi izgleda stvarno mnogo bolje igramo u gostima jer ima ovde dosta igraca koji lose reaguju na domaci pritisak sa tribina, mozda da ispraznimo halu na poluvremenu. 3
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 9 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Neverovatan broj loših odluka, plus spolja tragikomičan. Ovi se nude, ali smo mi suviše lepo vaspitani da uzmemo. Bilo bi tipa 12 razlike da smo “sam kao duh” trojke šutirali makar pristojno. Dobrić i Kenan pre svega. Šteta što nema Nedovića, on je tu stabilniji od ove dvojice. 2
Recommended Posts