January 17Jan 17 Gledajmo sa vedrije strane, deluje da necemo primiti 100 poena Ajde da vidimo jel ima nekog zivota u igracima u drugoj ili ce nas i ovi skolovati rutinski Edited January 17Jan 17 by Zli Gli
January 17Jan 17 6 minutes ago, Maximili said: Jbg, nemamo domaći teren.. Ekipa čijoj su publici važniji "srce Srbije" i duševno stanje gazde zbog skandiranja i ne može da ima domaći teren.
January 17Jan 17 Ono to najviše boli ,na stranu promašaji ali ovako mlitavo da odigras kada trebaš najbolje ne razumem. Babe smo vazda bili ,nema tu nikog da podigne publiku ukrade loptu ,napravi pritisak .
January 17Jan 17 uključila sam se da pratim od 2/4, Fener nisam mogla. Samo kukate bre. mada glup faul DeDe sad
January 17Jan 17 Selim mojima neke silne stvari 2 dana, ne znam gde udaram, zaboravio i da igramo. Uključim se na 15:23
January 17Jan 17 Kenan će sad upasti u kanal nakon ovog promašaja i faula za 3. Ruku na srce, on bi dobio tehničku a ne tri bacanja za ovo.
January 17Jan 17 E moj Kenane. Fula otvorenu trojku i napravi faul za 3 bacanja. Mogli smo na dvocifreno da odemo