Zli Gli Posted January 17 Posted January 17 (edited) Gledajmo sa vedrije strane, deluje da necemo primiti 100 poena Ajde da vidimo jel ima nekog zivota u igracima u drugoj ili ce nas i ovi skolovati rutinski Edited January 17 by Zli Gli 1
assignment Posted January 17 Posted January 17 Bedno, i u napadu i odbrani, očajan govor tela gotovo svih...
banksport Posted January 17 Posted January 17 6 minutes ago, Maximili said: Jbg, nemamo domaći teren.. Ekipa čijoj su publici važniji "srce Srbije" i duševno stanje gazde zbog skandiranja i ne može da ima domaći teren. 1 1
elementary Posted January 17 Posted January 17 Ono to najviše boli ,na stranu promašaji ali ovako mlitavo da odigras kada trebaš najbolje ne razumem. Babe smo vazda bili ,nema tu nikog da podigne publiku ukrade loptu ,napravi pritisak .
Valk Posted January 17 Posted January 17 uključila sam se da pratim od 2/4, Fener nisam mogla. Samo kukate bre. mada glup faul DeDe sad 2
kralj Posted January 17 Posted January 17 Selim mojima neke silne stvari 2 dana, ne znam gde udaram, zaboravio i da igramo. Uključim se na 15:23
Valk Posted January 17 Posted January 17 Kenan će sad upasti u kanal nakon ovog promašaja i faula za 3. Ruku na srce, on bi dobio tehničku a ne tri bacanja za ovo.
MiddleClass Posted January 17 Posted January 17 E moj Kenane. Fula otvorenu trojku i napravi faul za 3 bacanja. Mogli smo na dvocifreno da odemo 1
Heaviside Posted January 17 Posted January 17 borbenost je opet tu, čak smo malo i previše energični u napadu Dobijamo 3 1
Recommended Posts