booyaka Posted June 30 Posted June 30 https://www.instagram.com/p/C82SGvPNwhV/?igsh=MTFvYmk1Ym8ycTlpMQ== 1
Wilde Posted July 1 Posted July 1 10 hours ago, booyaka said: https://www.instagram.com/p/C82SGvPNwhV/?igsh=MTFvYmk1Ym8ycTlpMQ== Uh kad se setim te sezone. Na početku u rosteru Sofo, Mekel, Tompson, Nastić... Tompson došao kao sharpshooter, vola nije mogao da ubode. Mekel i Sofo užasni. Ništa nije nalikovalo dobroj sezoni u EL. I onda remont: Kvinsi, Štime, Kinzi i Vasa. 12. i 13. igrač Reba i Tejić, s tim da je Reba silom prilika dobijao dosta minuta dok se nismo sastavili sa životom. Sećam se da je Radonja prvi put uveo Kvinsija na nekoj levoj utakmici u ABA na par sekundi pre kraja, kad smo već dobili, valjda da mu stavi do znanja da nije iznad tima.
kralj Posted July 1 Posted July 1 Ne znam samo zašto Kalinu tako olako prozivate za šuterskog duduka, i u Zvezdi je u onoj sezoni imao neki dobar procenat za 3, imao ga je i sad u Barsi. Nije tačno da on ne daje spejsing. Tj, ako ne raširi odbranu, zviznuće im tricu. Pogađa on te šuteve u više nego pristojnom procentu. 9
Hele Posted July 1 Posted July 1 Sta je sa Bobijem? Znam da ce svi prevrnuti ocima, ali znajuci Covica...
Heaviside Posted July 1 Posted July 1 1 minute ago, kralj said: Ne znam samo zašto Kalinu tako olako prozivate za šuterskog duduka, i u Zvezdi je u onoj sezoni imao neki dobar procenat za 3, imao ga je i sad u Barsi. Nije tačno da on ne daje spejsing. Tj, ako ne raširi odbranu, zviznuće im tricu. Pogađa on te šuteve u više nego pristojnom procentu. Da, jbt, ladno ima 43% za tri poena ove godine na cirka 3 šuta po utkamici. Vrlo ozbiljan procenat. Nisam to primio k znanju do sada. 2
uini Posted July 1 Posted July 1 4 minutes ago, kralj said: Ne znam samo zašto Kalinu tako olako prozivate za šuterskog duduka, i u Zvezdi je u onoj sezoni imao neki dobar procenat za 3, imao ga je i sad u Barsi. Nije tačno da on ne daje spejsing. Tj, ako ne raširi odbranu, zviznuće im tricu. Pogađa on te šuteve u više nego pristojnom procentu. nije kalinari sis'o vesla; kako gubi na fizikalijama, tako i vise radi na sutu. nista spektakularno ali definitivno ocekujem da udje lopta kada je odapne. sve okej u tom departmanu nadam se da ljudi ne ocekuju sad da leti okolo i da se maklja kao u prajmu ali sve ostalo osim jelte, fizike zbog godina, je bolje nego onomad. 1
MeanM@ Posted July 1 Posted July 1 14 minutes ago, Wilde said: Uh kad se setim te sezone. Na početku u rosteru Sofo, Mekel, Tompson, Nastić... Tompson došao kao sharpshooter, vola nije mogao da ubode. Mekel i Sofo užasni. Ništa nije nalikovalo dobroj sezoni u EL. I onda remont: Kvinsi, Štime, Kinzi i Vasa. 12. i 13. igrač Reba i Tejić, s tim da je Reba silom prilika dobijao dosta minuta dok se nismo sastavili sa životom. Sećam se da je Radonja prvi put uveo Kvinsija na nekoj levoj utakmici u ABA na par sekundi pre kraja, kad smo već dobili, valjda da mu stavi do znanja da nije iznad tima. Ovaj pao nesto sa loptom i trazio timeout ako se secam dobro 1
Segundo Posted July 1 Posted July 1 13 minutes ago, MeanM@ said: Ovaj pao nesto sa loptom i trazio timeout ako se secam dobro Prva EL tekma (mislim da je Fener u pitanju). Smehotres bio u hali. 1
booyaka Posted July 1 Posted July 1 (edited) 27 minutes ago, uini said: nije kalinari sis'o vesla; kako gubi na fizikalijama, tako i vise radi na sutu. nista spektakularno ali definitivno ocekujem da udje lopta kada je odapne. sve okej u tom departmanu nadam se da ljudi ne ocekuju sad da leti okolo i da se maklja kao u prajmu ali sve ostalo osim jelte, fizike zbog godina, je bolje nego onomad. 43%, jok i nije spektakularno, a ovamo se hejluju igrači sa šutem od 35%. Edited July 1 by booyaka
shimpu Posted July 1 Posted July 1 Jel mozete da prestanete da citirate kralja, stavio sam ga na ignore 1 1 1
uini Posted July 1 Posted July 1 1 minute ago, booyaka said: 43%, jok i nije spektakularno, a ovamo se hejluju igrači sa šutem od 35%. nisam gledao statse iskreno, cisto očni-test. i u zvezdi pre par godina i u barci kada naletim na tekmu, šutirao je vrlo korektno, to je moja poenta. ja sam prošle sezone najviše izneverov'o na bedan procenat iz otvorenih pozicija za tri a imali smo sasvim korektne šutere.
Jesper23 Posted July 1 Posted July 1 Skok je timska kategorija i vrlo često voljni momenat igra veliku ulogu. CMM i Kalina su vrhunski skakači za svoju poziciju, košarka se dosta promjenila i centri visoko preuzimaju, pa skokove kupe svi ostali. Plavšić ima visinu i pokretljivost, pokupiće on sve kada bude pod košem, nama će biti problem ako ne bude u stanju da isprati pik i bude rupetina, tako da se svi nadamo atletski potentnijoj opciji, ali svakako da ga je dobro imati obzirom da u EL ima par porpilično visokih centara koji su na čisti size kupili lopte Bolomboju sa glave, raznovrsnost jebeš ga. Još kad bi na sve ovo dodali Đurišića i Toka, sine svaka je naša, neka fizike.
sigurnost Posted July 1 Posted July 1 15 minutes ago, uini said: nisam gledao statse iskreno, cisto očni-test. i u zvezdi pre par godina i u barci kada naletim na tekmu, šutirao je vrlo korektno, to je moja poenta. ja sam prošle sezone najviše izneverov'o na bedan procenat iz otvorenih pozicija za tri a imali smo sasvim korektne šutere. Ostao utisak iz plejofa gde je imao 18% za 3.
Recommended Posts