Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, booyaka said:

Uh kad se setim te sezone. Na početku u rosteru Sofo, Mekel, Tompson, Nastić... Tompson došao kao sharpshooter, vola nije mogao da ubode. Mekel i Sofo užasni. Ništa nije nalikovalo dobroj sezoni u EL. I onda remont: Kvinsi, Štime, Kinzi i Vasa. 12. i 13. igrač Reba i Tejić, s tim da je Reba silom prilika dobijao dosta minuta dok se nismo sastavili sa životom.

Sećam se da je Radonja prvi put uveo Kvinsija na nekoj levoj utakmici u ABA na par sekundi pre kraja, kad smo već dobili, valjda da mu stavi do znanja da nije iznad tima.

Posted

U Valjevu.

• +1 3
Posted

Ne znam samo zašto Kalinu tako olako prozivate za šuterskog duduka, i u Zvezdi je u onoj sezoni imao neki dobar procenat za 3, imao ga je i sad u Barsi. Nije tačno da on ne daje spejsing. Tj, ako ne raširi odbranu, zviznuće im tricu. Pogađa on te šuteve u više nego pristojnom procentu. 

• +1 9
Posted

Sta je sa Bobijem?

Znam da ce svi prevrnuti ocima, ali znajuci Covica...

Posted
1 minute ago, kralj said:

Ne znam samo zašto Kalinu tako olako prozivate za šuterskog duduka, i u Zvezdi je u onoj sezoni imao neki dobar procenat za 3, imao ga je i sad u Barsi. Nije tačno da on ne daje spejsing. Tj, ako ne raširi odbranu, zviznuće im tricu. Pogađa on te šuteve u više nego pristojnom procentu. 

Da, jbt, ladno ima 43% za tri poena ove godine na cirka 3 šuta po utkamici. Vrlo ozbiljan procenat. Nisam to primio k znanju do sada.

• Hvala 2
Posted
4 minutes ago, kralj said:

nije kalinari sis'o vesla; kako gubi na fizikalijama, tako i vise radi na sutu. nista spektakularno ali definitivno ocekujem da udje lopta kada je odapne. sve okej u tom departmanu

nadam se da ljudi ne ocekuju sad da leti okolo i da se maklja kao u prajmu ali sve ostalo osim jelte, fizike zbog godina, je bolje nego onomad.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Wilde said:

Uh kad se setim te sezone. Na početku u rosteru Sofo, Mekel, Tompson, Nastić... Tompson došao kao sharpshooter, vola nije mogao da ubode. Mekel i Sofo užasni. Ništa nije nalikovalo dobroj sezoni u EL. I onda remont: Kvinsi, Štime, Kinzi i Vasa. 12. i 13. igrač Reba i Tejić, s tim da je Reba silom prilika dobijao dosta minuta dok se nismo sastavili sa životom.

Sećam se da je Radonja prvi put uveo Kvinsija na nekoj levoj utakmici u ABA na par sekundi pre kraja, kad smo već dobili, valjda da mu stavi do znanja da nije iznad tima.

Ovaj pao nesto sa loptom i trazio timeout ako se secam dobro :)

• Haha 1
Posted

GPpU9oCWwAE3bKZ?format=jpg&name=large

Ode I-Baka u Real...

Posted
13 minutes ago, MeanM@ said:

Ovaj pao nesto sa loptom i trazio timeout ako se secam dobro :)

Prva EL tekma (mislim da je Fener u pitanju). Smehotres bio u hali.

• +1 1
Posted (edited)
27 minutes ago, uini said:

nije kalinari sis'o vesla; kako gubi na fizikalijama, tako i vise radi na sutu. nista spektakularno ali definitivno ocekujem da udje lopta kada je odapne. sve okej u tom departmanu

nadam se da ljudi ne ocekuju sad da leti okolo i da se maklja kao u prajmu ali sve ostalo osim jelte, fizike zbog godina, je bolje nego onomad.

43%, jok i nije spektakularno, a ovamo se hejluju igrači sa šutem od 35%.

Edited by booyaka
Posted

Jel mozete da prestanete da citirate kralja, stavio sam ga na ignore

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, booyaka said:

43%, jok i nije spektakularno, a ovamo se hejluju igrači sa šutem od 35%.

nisam gledao statse iskreno, cisto očni-test.

i u zvezdi pre par godina i u barci kada naletim na tekmu, šutirao je vrlo korektno, to je moja poenta.

ja sam prošle sezone najviše izneverov'o na bedan procenat iz otvorenih pozicija za tri a imali smo sasvim korektne šutere.

Posted

Skok je timska kategorija i vrlo često voljni momenat igra veliku ulogu. CMM i Kalina su vrhunski skakači za svoju poziciju, košarka se dosta promjenila i centri visoko preuzimaju, pa skokove kupe svi ostali. Plavšić ima visinu i pokretljivost, pokupiće on sve kada bude pod košem, nama će biti problem ako ne bude u stanju da isprati pik i bude rupetina, tako da se svi nadamo atletski potentnijoj opciji, ali svakako da ga je dobro imati obzirom da u EL ima par porpilično visokih centara koji su na čisti size kupili lopte Bolomboju sa glave, raznovrsnost jebeš ga. Još kad bi na sve ovo dodali Đurišića i Toka, sine svaka je naša, neka fizike.

Posted
15 minutes ago, uini said:

nisam gledao statse iskreno, cisto očni-test.

i u zvezdi pre par godina i u barci kada naletim na tekmu, šutirao je vrlo korektno, to je moja poenta.

ja sam prošle sezone najviše izneverov'o na bedan procenat iz otvorenih pozicija za tri a imali smo sasvim korektne šutere.

Ostao utisak iz plejofa gde je imao 18% za 3.