harper lee Posted January 17 Posted January 17 42 minutes ago, smooth.Op said: Je l' on to u poslednjem pasusu prozvao CMM? Ne pratim redovno i pažljivo, a nekako mi Kodi stalno nešto mrmlja u bradu kad ga prikažu, a još počeo da gleda koš. Kenan mi se čini dobar u poslednje vreme? Igra ono njegovo... Ne verujem, niti ista nagovestava da je CMM u pitanju. Kodi ne uzima nista vise suteva nego sto je uzimao ranije, samo sto ih u poslednje vreme pogadja. OK, mozda uzme par vise ali naravno da ces sutirati vise ako pogadjas. Rekao bih na osnovu onoga sto se moze videti na utakmicama da tu ima dosta kandidata pre Kodija i svi su domaci igraci, osim Jaga. Bolomboj, Braun, Giedraitis, Kenan, CMM, nijedan od njih se ne steka u odbrani. Naprotiv. 1
triple_nippled Posted January 17 Posted January 17 ja bih rekao da je petrusev na prvom mestu. bas se vidi, posebno u napadu, da agresivno trazi loptu svaki napad. a u odbrani se ne cima preterano. 2 1
sigurnost Posted January 17 Posted January 17 Najblaže rečeno dosta čudna Kalinićeva izjava. Ne šalju ss saigračima poruke preko medija. 1
Heyter Posted January 17 Posted January 17 Jebo napad i statistiku, zateži(te) taj diFens, primili smo 200+ poena u poslednje 2 tekme!
harper lee Posted January 17 Posted January 17 Opet bez Nedovica. Samo da ponovim, Andjusicu, jebem ti mater pokvarenu.
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 šteta što mu je to prva povreda pomalo ćemo doći do toga da je anđus u pravu.
sigurnost Posted January 17 Posted January 17 Prvy četvrtina i Fener šutira 1 od 7 za 3 protiv Žalgirisa. Pa sve im hebem. 1
elementary Posted January 17 Posted January 17 (edited) Taman kad trebamo najace mi odigramo kao jebene cave . Kad niko ne ocekuje ništa onda pobedimo ali čim imamo pritisak vola ne možemo da ubodemo. Imas utakmice kući da se još više učvrstiš u vrhu i ti se raspadas Edited January 17 by elementary 1
elementary Posted January 17 Posted January 17 (edited) Rešavaju nas u laganom ritmu ,uvek se budala ponadam da je konačno došlo to vreme .Više sreće sledeće godine ,ovako pičkarsku košarku ne mogu da gledam ,mlitavci . Edited January 17 by elementary
Recommended Posts