az67 Posted January 17 Posted January 17 Skor Zvezde u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine: Zvezda vodila 6+ razlike: 7-0 (BAJERN, OLY, ALBA, fener, BASKONIJA, baskonija, MAKABI) Zvezda gubila 6+ razlike: 1-6 (virtus - real, armani, FENER; žalgiris, PARTIZAN, asvel) Zvezda vodila 1-5 razlike: 1-1 (PARIZ - PAO) Zvezda gubila 1-5 razlike: 1-2 (BARSA - barsa, efes) Nerešeno: 2-0 (pariz, monako) 1 1
garmonbozia Posted January 17 Posted January 17 10 hours ago, harper lee said: Vazi. Istrpite vi par sezona u Evroligi da vidimo kako ce da ide pa cemo mi za vama. harpere, Micko je cigan 5
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 braćo loše nam se piše večeras. kožne gaće i vudu lutkice najmanje komada 2 - james i spanulis.
harper lee Posted January 17 Posted January 17 13 minutes ago, garmonbozia said: harpere, Micko je cigan Ocigledno nedovoljan. 2 2
sigurnost Posted January 17 Posted January 17 49 minutes ago, harper lee said: Ocigledno nedovoljan. "Realan"
Venom Posted January 17 Posted January 17 Ne znam koji su dometi tog Kostića, ali za Zvezdu ne bi bilo loše da proizvede nekog elitnog igrača, to bi bilo dosta jeftinije i isplativije. Ne mora čak da bude ni klinac, vama je i Vasa Micić bio onako, solidan ali ne za vaš nivo, pa je 4 godine kasnije bio najbolji igrač Evrolige. Vama ni Dončić ne bi igrao, previše zelen.
MiddleClass Posted January 17 Posted January 17 2 hours ago, garmonbozia said: harpere, Micko je cigan Ne, Micko je navijac kk "mladje kategorije" 1 3
smooth.Op Posted January 17 Posted January 17 Je l' on to u poslednjem pasusu prozvao CMM? Ne pratim redovno i pažljivo, a nekako mi Kodi stalno nešto mrmlja u bradu kad ga prikažu, a još počeo da gleda koš. Kenan mi se čini dobar u poslednje vreme? Igra ono njegovo...
*edited by mod Posted January 17 Posted January 17 Just now, smooth.Op said: Je l' on to u poslednjem pasusu prozvao CMM? Ne pratim redovno i pažljivo, a nekako mi Kodi stalno nešto mrmlja u bradu kad ga prikažu, a još počeo da gleda koš. Kenan mi se čini dobar u poslednje vreme? Igra ono njegovo... Ako je za CMMa onda preti da postane ozbiljan srbomrzac™ Jedino se ne bi složio sa Kalinom oko toga da je Januar nebitan. Po meni je to možda i najbitniji mesec. Na početku svake sezone bude dosta timova sa jakim serijama na početku, a posle kada se završi januar, obično nema nekih većih promena
uini Posted January 17 Posted January 17 32 minutes ago, *edited by mod said: Jedino se ne bi složio sa Kalinom oko toga da je Januar nebitan. ne mogu da prećutim
Recommended Posts