Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. :fantom:
Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone.

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Kenane druže, ne sviraju nam ništa, najjače da ćeš da dobiješ faul na ovakav kontakt.

Vala smo ovo uvek najbolje radili ,kad trebaš najbolje i najčvrsce da odigras ti odigras  kao baba neka :) 

Edited by elementary

22 minutes ago, Ratamahatta said:

Nedovic ovo Kenanovo ne moze nikad, nema veze i ako izduvamo

10 stvari je lose uradio. Dao je neke poene u trecoj, ali sve ostalo je sprdnja. Faulovi i odbrana koju je igrao, preko njega smo primili 15 laganih poena 

Edited by MiddleClass

3 minutes ago, elementary said:

Opet ništa odbraniti jebeno ne možemo .

Cak i kad promase lopta se odbije do njih i primimo trojku .

Pogledaj petorku bato, ko tu da igra odbranu? Po meni ova petorka je Sferova predaja....

Skeptičan sam po pitanju odbrane 19 razlike iz Carigrada

Haha ,ja čekam tri bacanja Kenana .

1 minute ago, MeanM@ said:

Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. :fantom:
Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone.

Malo je i do protivnika. Ne može Zvezda protiv ekipe čiji centri šutiraju trojke.

Three good defences and we are there. The crowd is gonna go crazy…😂

Svirali nam lagane 3 nesportske mamlazi .

Ubi nas Tyrique Pepperson

Nije baš ni normalno da ovako šutira, nije samo do nas 

Nije mi baš jasno da 5 minuta u četvrtoj Grk igra bez Kalinića, Bolomboja, Petruševa. Defanzivno tanka petorka

Čekamo ih da se opuste pa ih lomimo u zadnja 4 minuta :)