MeanM@ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone.
Wilde Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kenane druže, ne sviraju nam ništa, najjače da ćeš da dobiješ faul na ovakav kontakt.
elementary Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Vala smo ovo uvek najbolje radili ,kad trebaš najbolje i najčvrsce da odigras ti odigras kao baba neka Edited 8 hours ago by elementary
MiddleClass Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 22 minutes ago, Ratamahatta said: Nedovic ovo Kenanovo ne moze nikad, nema veze i ako izduvamo 10 stvari je lose uradio. Dao je neke poene u trecoj, ali sve ostalo je sprdnja. Faulovi i odbrana koju je igrao, preko njega smo primili 15 laganih poena Edited 7 hours ago by MiddleClass 1
assignment Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, elementary said: Opet ništa odbraniti jebeno ne možemo . Cak i kad promase lopta se odbije do njih i primimo trojku . Pogledaj petorku bato, ko tu da igra odbranu? Po meni ova petorka je Sferova predaja....
Heaviside Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Skeptičan sam po pitanju odbrane 19 razlike iz Carigrada
banksport Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, MeanM@ said: Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone. Malo je i do protivnika. Ne može Zvezda protiv ekipe čiji centri šutiraju trojke.
MeanM@ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Three good defences and we are there. The crowd is gonna go crazy…😂
Heaviside Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije baš ni normalno da ovako šutira, nije samo do nas 1
Djolle Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nije mi baš jasno da 5 minuta u četvrtoj Grk igra bez Kalinića, Bolomboja, Petruševa. Defanzivno tanka petorka
elementary Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Čekamo ih da se opuste pa ih lomimo u zadnja 4 minuta
Recommended Posts