MeanM@ Posted January 15 Posted January 15 Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone.
Wilde Posted January 15 Posted January 15 Kenane druže, ne sviraju nam ništa, najjače da ćeš da dobiješ faul na ovakav kontakt.
elementary Posted January 15 Posted January 15 (edited) Vala smo ovo uvek najbolje radili ,kad trebaš najbolje i najčvrsce da odigras ti odigras kao baba neka Edited January 15 by elementary
MiddleClass Posted January 15 Posted January 15 (edited) 22 minutes ago, Ratamahatta said: Nedovic ovo Kenanovo ne moze nikad, nema veze i ako izduvamo 10 stvari je lose uradio. Dao je neke poene u trecoj, ali sve ostalo je sprdnja. Faulovi i odbrana koju je igrao, preko njega smo primili 15 laganih poena Edited January 15 by MiddleClass 1
assignment Posted January 15 Posted January 15 3 minutes ago, elementary said: Opet ništa odbraniti jebeno ne možemo . Cak i kad promase lopta se odbije do njih i primimo trojku . Pogledaj petorku bato, ko tu da igra odbranu? Po meni ova petorka je Sferova predaja....
Heaviside Posted January 15 Posted January 15 Skeptičan sam po pitanju odbrane 19 razlike iz Carigrada
banksport Posted January 15 Posted January 15 1 minute ago, MeanM@ said: Ovo Sfero pusta niz vodu i priprema se za Monako. Kakav timski sinhronizovani raspad mozga. Kao laiku mi tesko nekako prihvatiti ovakve amplitude i nemoc. Pogotovo od ekipe koja je uspela da dodje do 12-8 na pola sezone. Malo je i do protivnika. Ne može Zvezda protiv ekipe čiji centri šutiraju trojke.
MeanM@ Posted January 15 Posted January 15 Three good defences and we are there. The crowd is gonna go crazy…😂
Heaviside Posted January 15 Posted January 15 Nije baš ni normalno da ovako šutira, nije samo do nas 1
Djolle Posted January 15 Posted January 15 Nije mi baš jasno da 5 minuta u četvrtoj Grk igra bez Kalinića, Bolomboja, Petruševa. Defanzivno tanka petorka
Recommended Posts