Jesper23 Posted Monday at 09:17 Posted Monday at 09:17 Dubai je ozbiljna ekipa, gornji dom EC ili donji dom EL. Šuterski jako potentna ekipa, kad ih krene mogu lagano dobiti svakog, ljudi su imali 66% za dva, 60% za 3 i 90% sa bacanja. Što su promašili pokupili su pod našim košem, samo 8 defanzivnih skokova, ne pamtim manju brojku, kao da protivnik ima Tavaresa i Šengeliju u reketu. Butsiele je ozbiljan igrač, ubio je Babu u pojam. Na sve to pogodili su par teških šuteva tačno kad je trebalo, sve su to fejdavej, stepbek ili step tru šutevi 1
Valk Posted Monday at 09:29 Posted Monday at 09:29 43 minutes ago, kralj said: Ruku na srce, posle prvoredaških performansa i izdrkavanja po Anđušiću, deo mene je navijao da Dileje idu kući pognutih glava. Ona dva isključena bilmeza bi istripovala da su oni lično okrenuli utakmicu. Šta je to bilo sa Anđušićem, čitam da su ga neka dvojica vređala pa izbačena? Ne vidim problem, ako su izbačeni (uz, nadam se, zabranu prisustvovanja utakmicama i ubuduće) ne znam šta je još trebalo da se uradi. p.s. Dileje bojkotuju ABA ligu tako da tu dvojicu mentola teško da možemo njima prišiti. Verovatno neki ''prijatelji kluba'' pod gasom.
kralj Posted Monday at 09:34 Posted Monday at 09:34 1 minute ago, Valk said: Šta je to bilo sa Anđušićem, čitam da su ga neka dvojica vređala pa izbačena? Ne vidim problem, ako su izbačeni (uz, nadam se, zabranu prisustvovanja utakmicama i ubuduće) ne znam šta je još trebalo da se uradi. p.s. Dileje bojkotuju ABA ligu tako da tu dvojicu mentola teško da možemo njima prišiti. Verovatno neki ''prijatelji kluba'' pod gasom. To bi bilo sasvim dovoljno. Nisi videla taj trijumfalni izlazak očito, dobro im nisu stavili krunu na glavu i lentu misice & prve pratilje. Cela hala se vozdigla na konto njihove prinesene žrtve. 4
Valk Posted Monday at 10:13 Posted Monday at 10:13 35 minutes ago, kralj said: Nisi videla taj trijumfalni izlazak očito Ne, baš me je zezao stream sinoć tako da sam digla ruke od pokušavanja da gledam. Zanimljivo je da nisam gledala ni prve dve ABA utakmice i njih smo takođe izgubili. enivej, kad smo kod džiberisanja, možda od jednog i profitiramo: Okobo će izgleda biti sankcionisan od strane kluba za onaj middle finger sudiji i može se lako desiti da ne dođe u Beograd. 2
Nikodije Posted Monday at 10:40 Posted Monday at 10:40 3 hours ago, Nikodije said: Baš bih voleo da vidim ko je poslednji put dobio Zvezdu ovako ubedljivo u aba ligi u gostima. Od poslovno-tehničke saradnje sa fmp to se nije desilo. Po sećanju bih rekao da je to bilo ovo. https://www.aba-liga.com/match/193/7/1/Boxscore/q1/1/home/crvena-zvezda-meridianbet-petrol-olimpija/
Nikodije Posted Monday at 10:51 Posted Monday at 10:51 Saša 74.godište, tek sad vidim. Mislio sam da je bar 6 godina stariji. 1
April Posted Monday at 14:05 Posted Monday at 14:05 3 hours ago, Nikodije said: Po sećanju bih rekao da je to bilo ovo. https://www.aba-liga.com/match/193/7/1/Boxscore/q1/1/home/crvena-zvezda-meridianbet-petrol-olimpija/ Jebem ti sunce kakav tim Olimpija bila 1
Ratamahatta Posted Monday at 14:08 Posted Monday at 14:08 3 hours ago, Nikodije said: Po sećanju bih rekao da je to bilo ovo. https://www.aba-liga.com/match/193/7/1/Boxscore/q1/1/home/crvena-zvezda-meridianbet-petrol-olimpija/ Kako je dobro zaboraviti sve ovo
Eleniko Posted Monday at 15:05 Posted Monday at 15:05 a čović nam nije valjao što nije dao da nam takav tim stavi soli na rep
Mindaugas Žukauskas Posted Monday at 15:11 Posted Monday at 15:11 6 hours ago, kralj said: Hteli-ne hteli, enerdži na rezervi. I u trenucima kada smo uzeli da ih šaketamo, i probamo fizikom da okrenemo, ovi su ispogađali gomilu hero-ballova. Ruku na srce, posle prvoredaških performansa i izdrkavanja po Anđušiću, deo mene je navijao da Dileje idu kući pognutih glava. Ona dva isključena bilmeza bi istripovala da su oni lično okrenuli utakmicu. Tbh atmosfera sinoć je bila super u odnosu na Euroligu. Sudije svirale par sumnjivih faulova za Dubai u finišu, par zvižduka i to je to, jako pitomo. Vidi se da na ABA dolaze navijači koji zaista vole košarku. Nije idealno i uvek ima pogrdnih skandiranja, ali mnogo bolje nego VRS.
Zli Gli Posted Monday at 15:12 Posted Monday at 15:12 Kod nas Omar i mucenici Elmedin i ostali a kod njih Dragic, Milic, Begic, Hukic, neki crnac sto nas natrpao... Ne cudi stoka razlike jbg.
Nikodije Posted Monday at 15:14 Posted Monday at 15:14 (edited) 2 minutes ago, Zli Gli said: Kod nas Omar i mucenici Elmedin i ostali a kod njih Dragic, Milic, Begic, Hukic, neki crnac sto nas natrpao... Ne cudi stoka razlike jbg. bili smo ispred njih u regularnom delu sezone https://en.wikipedia.org/wiki/2007–08_ABA_NLB_League Edited Monday at 15:15 by Nikodije 1
Recommended Posts