Eleniko Posted January 12 Posted January 12 Zna li se šta je? Jel su ga odneli na nosilima, odćopao na dve noge, štaka? Kako je izašao?
Wilde Posted January 12 Posted January 12 1 minute ago, Eleniko said: Zna li se šta je? Jel su ga odneli na nosilima, odćopao na dve noge, štaka? Kako je izašao? Zadnja loža, desna noga koliko sam video. Izašao je sam. 1
ducca Posted January 12 Posted January 12 (edited) Deluje mi više predostrožnost, sam je otišao na klupu. Možda bude neka kraća pauza, loža ga je valjda već zezala. Edited January 12 by ducca 2 1
Lord Stef Posted January 12 Posted January 12 Pa dobro, nije kao da vas je razbila Crnokosa. Ovi imaju par vrlo ozblijnih igraca, uz jos nekoliko trpaca koji kad ih krene mogu bilo kog da zakopaju. Sto se manje vise veceras i desilo, Mejson, Djusa i Duverioglu nisu skoro nista promasili. Ono sto moze i treba da vas brine je uzasna forma Kalnnica evo vec nekoliko utakmica. 3
Valk Posted January 12 Posted January 12 8 minutes ago, Lord Stef said: uzasna forma Kalnnica evo vec nekoliko utakmica. Vido li si utakmicu protiv Barselonu? :Boce:
Lord Stef Posted January 12 Posted January 12 3 minutes ago, Valk said: Vido li si utakmicu protiv Barselonu? :Boce: E tu nisam jbg, mislim da smo mi igrali u isto vreme, fala Evorligi koja je stavila svih 5 utakmica u pola 9 1
Eleniko Posted January 12 Posted January 12 igra kalina ono što treba i taman koliko treba pametan momak ume da odvoji bitno od nebitnog
sigurnost Posted January 12 Posted January 12 (edited) Mora se reći sa je Dubai odigrao odličnu utakmicu, napadački perfektnu. Publika došla umornija od igrača. Baš bez energije. Edited January 12 by sigurnost 2
Wilde Posted January 12 Posted January 12 Poraz koji me je ove sezone najmanje iznervirao. Istrošili smo se mnogo u prethodnom periodu, naročito pre dva dana, a ovi bi i u Evrokupu bili faktor ako bi mogli u kontinuitetu ovako. 1
Valk Posted January 12 Posted January 12 Oni igraju samo ABA ligu, odmorni i željni utakmica. Da su makar u Evrokupu, izgledali bi potpuno drugačije nakon pola sedmice po avionima. Svejedno, pošteno su nas pobedili i to je to. 7 1
Nikodije Posted January 13 Posted January 13 Svakako je Dubai doneo nešto novo u ligu, podigli su kvalitet i atraktivnost. Aba je prezasićena dominacijom večitih, falio je još neko da se umeša. Baš bih voleo da vidim ko je poslednji put dobio Zvezdu ovako ubedljivo u aba ligi u gostima. Od poslovno-tehničke saradnje sa fmp to se nije desilo. 1
kralj Posted January 13 Posted January 13 Zna to Pljavi, ispaliće 3 komada pre nego što pročita poslednju rečenicu. Mene će da nervira Dubai, nikada se neću navići. Tako me je i Makabi nervirao, kada nam je proširio region. Ovi još dve doze pride. Uopšte me ne čudi da su naši tamo sve dizgine preuzeli. Beograd na vodi od kluba, s tim da se nadam da Arapi tamo bar stvarno uleću lovu.
Segundo Posted January 13 Posted January 13 10 hours ago, Valk said: Oni igraju samo ABA ligu, odmorni i željni utakmica. Da su makar u Evrokupu, izgledali bi potpuno drugačije nakon pola sedmice po avionima. Svejedno, pošteno su nas pobedili i to je to. Rece komentator na pocetku da su dosli u Beograd jos u petak, odradili prvi trening pre nase utakmice sa Parizom. Posteno rece Jani posle utakmice, hteli smo, ali nismo mogli. 4
kralj Posted January 13 Posted January 13 (edited) Hteli-ne hteli, enerdži na rezervi. I u trenucima kada smo uzeli da ih šaketamo, i probamo fizikom da okrenemo, ovi su ispogađali gomilu hero-ballova. Ruku na srce, posle prvoredaških performansa i izdrkavanja po Anđušiću, deo mene je navijao da Dileje idu kući pognutih glava. Ona dva isključena bilmeza bi istripovala da su oni lično okrenuli utakmicu. Edited January 13 by kralj 2 1
Recommended Posts