Eleniko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zna li se šta je? Jel su ga odneli na nosilima, odćopao na dve noge, štaka? Kako je izašao?
Wilde Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Eleniko said: Zna li se šta je? Jel su ga odneli na nosilima, odćopao na dve noge, štaka? Kako je izašao? Zadnja loža, desna noga koliko sam video. Izašao je sam. 1
ducca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Deluje mi više predostrožnost, sam je otišao na klupu. Možda bude neka kraća pauza, loža ga je valjda već zezala. Edited 4 hours ago by ducca 2 1
Lord Stef Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa dobro, nije kao da vas je razbila Crnokosa. Ovi imaju par vrlo ozblijnih igraca, uz jos nekoliko trpaca koji kad ih krene mogu bilo kog da zakopaju. Sto se manje vise veceras i desilo, Mejson, Djusa i Duverioglu nisu skoro nista promasili. Ono sto moze i treba da vas brine je uzasna forma Kalnnica evo vec nekoliko utakmica. 2
Valk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, Lord Stef said: uzasna forma Kalnnica evo vec nekoliko utakmica. Vido li si utakmicu protiv Barselonu? :Boce:
Lord Stef Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Valk said: Vido li si utakmicu protiv Barselonu? :Boce: E tu nisam jbg, mislim da smo mi igrali u isto vreme, fala Evorligi koja je stavila svih 5 utakmica u pola 9 1
Eleniko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago igra kalina ono što treba i taman koliko treba pametan momak ume da odvoji bitno od nebitnog
sigurnost Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Mora se reći sa je Dubai odigrao odličnu utakmicu, napadački perfektnu. Publika došla umornija od igrača. Baš bez energije. Edited 4 hours ago by sigurnost 2
Wilde Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Poraz koji me je ove sezone najmanje iznervirao. Istrošili smo se mnogo u prethodnom periodu, naročito pre dva dana, a ovi bi i u Evrokupu bili faktor ako bi mogli u kontinuitetu ovako. 1
Valk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oni igraju samo ABA ligu, odmorni i željni utakmica. Da su makar u Evrokupu, izgledali bi potpuno drugačije nakon pola sedmice po avionima. Svejedno, pošteno su nas pobedili i to je to. 5 1
Recommended Posts