Valk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma dali smo i mi mnogo koševa. Samo što smo primili više, jbg 2 3
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zvuci kao izvestaj Dike Stojanovica iz Katara - pa dali smo 5 komada, sta hocete?! 1
Valk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, ducca said: Trening u 7 ujutru sutra Bolomboj i Petrušev da ostanu posle utakmice da tri sata vežbaju skakanje.
Ratamahatta Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) To je psiholoska igra samo, da misle da smo kese Illusion of control, Vasa ni ne zna da je najebo od nedelje A i kako covek da se ljuti na ovu ekipu, osecam se kao kad je dzek rasel pojo papuce i fotelju Edited 5 hours ago by Ratamahatta
MiddleClass Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, Eleniko said: Nedović nam je vrlo bitan, ne znam zašto se cimamo u Aba ovoliko, ko da ima neke veze Konkretniji i konstantniji je od Kenana cijelu sezonu. Steta... Zasluzen poraz, btw 2
assignment Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgubili jer igrali 35 minuta bez odbrane, a Dubai je baš išlo, no jesmo li ikada primili 107 poena? Ja se iskreno ne sećam...
Dankan Ajdaho Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta imam da udaram, rekoh, ponestalo džebane. Iscrpljujuća tekma bila u petak uveče. 4
Ratamahatta Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 10. 1. 2025. at 0:45, Ratamahatta said: Treba Keba sutra u 1/4 da izvede sto mesarskiju petorku, recimo CMM - Gidra - Kalina - Petrus - Bolomboj da im damo rena i nametnemo batinaski kriterijum, falice Laza Da nam ne odu odmah na pocetku na +10 s tranzicijom i onim njihovim™ pa da ih posle jurimo celu tekmu i potrosimo energiju kao da smo dve tekme igrali
Nikodije Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako je morala da se desi raspad utakmica bolje sad nego u sredu. Everything is under control. 7
Heaviside Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma, da, jedina šteta je Nedovića povreda, ali to je kapiram neizbežno kada je on u pitanju. Dobrić ga je prošli put solidno zamenio, valjda će opet biti tako. 3
Recommended Posts