uini Posted January 11 Posted January 11 2 minutes ago, Milošica said: Ja ga video sa Željkom u Njegoševoj. Dok mu crta neke akcije, ovaj zbunjen samo blene. ne veruje da svaka pocinje izvodjenjem auta 1
Nikodije Posted January 11 Posted January 11 56 minutes ago, Valk said: Jesi li siguran da je ono na fudbalu u blokiću bio Kalinari a ne neki random bradonja dvometraš? Siguran sam jer smo komšije pošto ga sad već redovno viđam. 1
Nikodije Posted January 11 Posted January 11 (edited) Ne idem u Huljograd na vodi. Edited January 11 by Nikodije 1 1
kralj Posted January 11 Posted January 11 6 minutes ago, Ratamahatta said: Bolomboj da otkupi NIS Utakmica će se pamtiti isključivo po dedinom padu na dupe u kontri. Bolomboj se vec podrazumeva.
Ratamahatta Posted January 11 Posted January 11 (edited) Deda je zakuco protiv Pariza Ne znam da li je Deda nekad zakuco na sobni kos na necijem rodjendanu sa grisinama i name tagovima na plasticnim casama I dva puta je proslavljao koseve, protiv Barse je stego pesnaju isto. Njega neki nemir tera, ovo nije nas Dejan, udarila ga sperma uglavu EL zbog njega treba da izume nagradu Late Bloomer of the Year Edited January 11 by Ratamahatta 2 1
kralj Posted January 11 Posted January 11 Deda je talentovan čovek. Kapiram da bi bio u skokvima u vodu najbolji Srbin ikada.
Dankan Ajdaho Posted January 12 Posted January 12 https://www.instagram.com/p/DElQ7asuhry/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 1
Popular Post Ratamahatta Posted January 12 Popular Post Posted January 12 (edited) Na danasnji dan Nismo vise prijatenji Spoiler Edited January 12 by Ratamahatta 10
Nikodije Posted January 12 Posted January 12 3 minutes ago, Ratamahatta said: Na danasnji dan Nismo vise prijatenji Hide contents Ne, nismo više drugari, ja sam mislio da smo drugari, ali od večeras više nismo drugari. 5
Ratamahatta Posted January 12 Posted January 12 Ove godine imamo po 2-0 za sada protiv Baskonije i Pariza, mislim da se slobodno moze reci da smo stekli sportske prijatenje iz spanskog sandzaka i francuske prestonice
sigurnost Posted January 12 Posted January 12 24 minutes ago, uini said: vojska republike srbske 2 - baskonija /pariz 0 Žuti ološ 1 -lojalisti 0 2
Recommended Posts