kralj Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, Wilde said: Fener je upravo doveo Mekoluma, što će da im malo pokrpi protok lopte. Monaku se oporavio Kalates, izgledaće I'm tim drugačije nego u prvoj utakmici. Videćemo, ali svejedno je lepo što smo dočekali sezonu u kojoj nam u duplom kolu dolaze drugi i četvrti na tabeli a mi ne samo što verujemo da možemo da im pariramo nego smo oba tima već brejkovali na gostovanjima. Fener je teoretski lakši i zbog njihove forme i zbog toga što mi deluju kao bolji matchup, tako da je dobro što oni stižu prvi. Treba ovaj post pokazati Bolomboju, mnogo će da se uzbudi.
Nikodije Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, kralj said: Treba ovaj post pokazati Bolomboju, mnogo će da se uzbudi. Ali kakva momčina je Bolomboj, pažljivo sam ga pratio juče. On je u potpunom fokusu sve vreme, ništa oko njega ga ne dotiče, govor tela sjajan, nijedan nervozan ili neartikulisan pokret, bez majmunisanja ili suvišne komunukacije sa bilo kim. Savršen sportista. 6
uini Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Nikodije said: Ali kakva momčina je Bolomboj, pažljivo sam ga pratio juče. On je u potpunom fokusu sve vreme, ništa oko njega ga ne dotiče, govor tela sjajan, nijedan nervozan ili neartikulisan pokret, bez majmunisanja ili suvišne komunukacije sa bilo kim. Savršen sportista. kao ivan drago, samo dobar, tj drag : i 1
Eleniko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 8 14 17 27 33 34 Ajde ajde sad pogodi Kakav plej to mene vodi Šta to mojoj duši godi Miler Mekintajer Kodi (by Mairosu) 1
uini Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago najdalje sto sam ja smislio je bodi miler mekintajer, kad zategne onu svoju pracjku
Recommended Posts