Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Defunctus said:

Da sam igrac nekog srednjeg nivoa, idealna sredina bi mi bila npr Baskonija ili Virtus, nesto kao prethodni zivot Vanje Marinkovica. Idila, lepi gradovi, atmosfera u klubu, navijaci koji vole kosarku. Nasi blizanci bi mi izgledali kao blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima, ne bih ni pomisljao da dolazim.

to je tačno, u smislu da je život lepši, tj kultura življenja generalno

jedino što sada zvezda i partizan plaćaju više od baskonije, virtusa, valensije, pogotovo ako si binsr, pa onda dođeš ovde

Posted
8 hours ago, Defunctus said:

Da sam igrac nekog srednjeg nivoa, idealna sredina bi mi bila npr Baskonija ili Virtus, nesto kao prethodni zivot Vanje Marinkovica. Idila, lepi gradovi, atmosfera u klubu, navijaci koji vole kosarku. Nasi blizanci bi mi izgledali kao blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima, ne bih ni pomisljao da dolazim.

Valensija je san, zivecu godinu dana tamo pa makar i prosio po ulici, nije Dubljevic budala 

• +1 2
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Fener i Monako nam dolaze sledeće nedelje

mlin-mleje.gif.58448d8943de3d89720f7a9f99005943.gif

IMG_20250111_094557.thumb.jpg.f096f635aafb117a81ecf66d2040a38c.jpg

• +1 1
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted

Svidja mi se kako Zalgirisu ide 

• +1 3
  • Wub 1
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Fener nema municije za nas.. ova odbrana od sinoć je sasvim dovoljna za njih.. ali napad od sinoć nije dovoljan za Monako jer su jako nezgodni, sigurno f4 ekipa.

Za Monako nam treba odbrana od sinoć i nešto bolji napad.. moramo ih dobiti jer su nam direktan konkurent za prva 4 mesta i dolaze nam na noge.. biće zajebano ali je to za nas plejof utakmica i ako se nečemu nadamo, a nadamo se, treba ih pretuci fino i nekako iscupati pobedu

Posted

Fener nam lezi, a za Monako ce nam biti potreban dvocicren Braun III

Posted
37 minutes ago, MiddleClass said:

Fener nam lezi, a za Monako ce nam biti potreban dvocicren Braun III

vidim da se to pominje u ovim ili onim iteracijama često.

ne znam, ne gledam ih dovoljno ali imaju baš dobre igrače na svakoj poziciji (bekovi-krila-centri), tj po dva.

ja bih pobedu nad fenerom doma u datom kontekstu neophodnosti, smatrao jednom od većih pobeda u sezoni.

• +1 1
Posted

that being said, trenutno sam u fazonu da gubimo ali videćemo kako ide otvaranje tekme

Posted

Ne smem da kliknem. Možda je Grujica.

• Haha 1
Posted

Fener je upravo doveo Mekoluma, što će da im malo pokrpi protok lopte. Monaku se oporavio Kalates, izgledaće I'm tim drugačije nego u prvoj utakmici. Videćemo, ali svejedno je lepo što smo dočekali sezonu u kojoj nam u duplom kolu dolaze drugi i četvrti na tabeli a mi ne samo što verujemo da možemo da im pariramo nego smo oba tima već brejkovali na gostovanjima. Fener je teoretski lakši i zbog njihove forme i zbog toga što mi deluju kao bolji matchup, tako da je dobro što oni stižu prvi.

• +1 2
Posted
11 minutes ago, kralj said:

Ne smem da kliknem. Možda je Grujica.

nije, neki stojković piksi

Posted

prsli su ili jinxuju, verovatno ovo drugo