uini Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Defunctus said: Da sam igrac nekog srednjeg nivoa, idealna sredina bi mi bila npr Baskonija ili Virtus, nesto kao prethodni zivot Vanje Marinkovica. Idila, lepi gradovi, atmosfera u klubu, navijaci koji vole kosarku. Nasi blizanci bi mi izgledali kao blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima, ne bih ni pomisljao da dolazim. to je tačno, u smislu da je život lepši, tj kultura življenja generalno jedino što sada zvezda i partizan plaćaju više od baskonije, virtusa, valensije, pogotovo ako si binsr, pa onda dođeš ovde
Ratamahatta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Defunctus said: Da sam igrac nekog srednjeg nivoa, idealna sredina bi mi bila npr Baskonija ili Virtus, nesto kao prethodni zivot Vanje Marinkovica. Idila, lepi gradovi, atmosfera u klubu, navijaci koji vole kosarku. Nasi blizanci bi mi izgledali kao blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima, ne bih ni pomisljao da dolazim. Valensija je san, zivecu godinu dana tamo pa makar i prosio po ulici, nije Dubljevic budala 2 2 1
Maximili Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fener nema municije za nas.. ova odbrana od sinoć je sasvim dovoljna za njih.. ali napad od sinoć nije dovoljan za Monako jer su jako nezgodni, sigurno f4 ekipa. Za Monako nam treba odbrana od sinoć i nešto bolji napad.. moramo ih dobiti jer su nam direktan konkurent za prva 4 mesta i dolaze nam na noge.. biće zajebano ali je to za nas plejof utakmica i ako se nečemu nadamo, a nadamo se, treba ih pretuci fino i nekako iscupati pobedu
MiddleClass Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fener nam lezi, a za Monako ce nam biti potreban dvocicren Braun III
uini Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 37 minutes ago, MiddleClass said: Fener nam lezi, a za Monako ce nam biti potreban dvocicren Braun III vidim da se to pominje u ovim ili onim iteracijama često. ne znam, ne gledam ih dovoljno ali imaju baš dobre igrače na svakoj poziciji (bekovi-krila-centri), tj po dva. ja bih pobedu nad fenerom doma u datom kontekstu neophodnosti, smatrao jednom od većih pobeda u sezoni. 1
uini Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago that being said, trenutno sam u fazonu da gubimo ali videćemo kako ide otvaranje tekme
Wilde Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Fener je upravo doveo Mekoluma, što će da im malo pokrpi protok lopte. Monaku se oporavio Kalates, izgledaće I'm tim drugačije nego u prvoj utakmici. Videćemo, ali svejedno je lepo što smo dočekali sezonu u kojoj nam u duplom kolu dolaze drugi i četvrti na tabeli a mi ne samo što verujemo da možemo da im pariramo nego smo oba tima već brejkovali na gostovanjima. Fener je teoretski lakši i zbog njihove forme i zbog toga što mi deluju kao bolji matchup, tako da je dobro što oni stižu prvi. 2
uini Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 11 minutes ago, kralj said: Ne smem da kliknem. Možda je Grujica. nije, neki stojković piksi
Recommended Posts