Ratamahatta Posted January 10 Posted January 10 Leglo nam svih 5 rezultata veceras Asvel se ne zajebava ove sezone, njih posebno hocu da penisujemo zbog one pljacke tamo, to mi je teze palo nego Zalgiris 2
MiddleClass Posted January 10 Posted January 10 Bravo Zvezdo! 🔴⚪ Tezak mec za gledanje, ali smo ih rjesili
Eleniko Posted January 10 Posted January 10 2 hours ago, Eleniko said: Realna opcija je i da ovi pocrkaju od ovoliko pogibelja i switcha pa ih rutiniramo u 4/4. Ne znam koji tim u el može ovo da igra 40min. Inače ako dobijemo a hoćemo, trojka CMM sa step back saplitanjem unazad će biti ključni trenutak meča. I ćorava koka... 2 2
Moća Posted January 10 Posted January 10 Korak po korak pa da se prebrojimo na kraju. Timska igra i timska pobeda. 2 1
Nikodije Posted January 10 Posted January 10 (edited) 2 hours ago, Eleniko said: Jel pevaš Nikodije Dirnulo me, al nisu morali dva puta istu pesmu, na tom albumu ima i većih hitova, recimo "morem plovi" ili "kad sam bio mali", a za sledeće kolo protiv Fenera predložio bih "ne volim te Alija". Izrudarili smo ovo, ima čvrstine i karaktera u ovom timu. Umeju da se izbore i sa protivnikom a i ludilom oko njih koje im kreira klub i navijači. Nije to lako. Edited January 10 by Nikodije 7 1
Moća Posted January 10 Posted January 10 Odgovorno tvrdim da je najveci pritisak u EL igrati u Zvezdi i Partizanu 9
Hele Posted January 10 Posted January 10 Ma jes' kurac, nije ovo liga sa Sveđanima i Islanđanima, puna je ludih Grka, Turaka, Španaca, Izraelaca... 1
Defunctus Posted January 10 Posted January 10 Da sam igrac nekog srednjeg nivoa, idealna sredina bi mi bila npr Baskonija ili Virtus, nesto kao prethodni zivot Vanje Marinkovica. Idila, lepi gradovi, atmosfera u klubu, navijaci koji vole kosarku. Nasi blizanci bi mi izgledali kao blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima, ne bih ni pomisljao da dolazim. 7
Dankan Ajdaho Posted January 11 Posted January 11 1 hour ago, Eleniko said: I ćorava koka... Reci mi 7 različitih brojeva u rasponu 1-39 1
uini Posted January 11 Posted January 11 8 hours ago, Dankan Ajdaho said: Reci mi 7 različitih brojeva u rasponu 1-39 neće da ti kaže 1
Recommended Posts