January 10Jan 10 4 minutes ago, kralj said: Faul u napadu kao kula bgd h20 ne može za to da se traži čelendž, a i svirao je faul odbrane pre lakta. čelendž je tražen za act of violence, a ono definitvno nije act of violence tj. namerni nabod. sve čisto …osim što taj faul odbrane nije ni bio i trebalo je da odmah da sude faul u napadu
January 10Jan 10 Odlična pobjeda, pečat Sferoa je već upadljiv, svi momci su dali doprinos, Rokas je bio tu kad je trebalo, Džoel je pogodak vijeka.
January 10Jan 10 Ovakvi timovi se i dobijaju rudarenjem. Malo popustiš i oni odu na +10. Kopaš od prvog do zadnjeg minuta
January 10Jan 10 2 minutes ago, Heaviside said: ne može za to da se traži čelendž, a i svirao je faul odbrane pre lakta. čelendž je tražen za act of violence, a ono definitvno nije act of violence tj. namerni nabod. sve čisto …osim što taj faul odbrane nije ni bio i trebalo je da odmah da sude faul u napadu Ja se razmišljam šta da mislim o treneru koji na 2 minuta do kraja, na -16 traži čelendz za ovu situaciju...
January 10Jan 10 1 minute ago, Heaviside said: ne može za to da se traži čelendž, a i svirao je faul odbrane pre lakta. čelendž je tražen za act of violence, a ono definitvno nije act of violence tj. namerni nabod. sve čisto …osim što taj faul odbrane nije ni bio i trebalo je da odmah da sude faul u napadu Ma to me već neko vreme ne zanima, šta sme šta ne sme, mrzim čelindž iz dna duše, ali bio je faul u napadu. Bolje da su ga svirali kad nam je već svejedno. Ovako će da akaju Bujaku na sportiću.
January 10Jan 10 Posteno od sudija sto su ostali dosledni kriterijumu kad smo se i mi prilagodili istom
January 10Jan 10 15 minutes ago, Defunctus said: Jos da su i Daumu neku sajkacu stavili dok je na stakama, za totalni cosplay 1995 veceras A Bajaga vam ne valja.
January 10Jan 10 Popular Post 41 minutes ago, Defunctus said: Veceras Kalina da plati pice Gidri, izvukao ga je za odsutnu partiju To se zove team play. Ne mora uvek svako da bude na 100% ako su tu saigrači da ti sačuvaju leđa™
January 10Jan 10 Previsok rezultat na kraju, bila je tekma za +7 do +11 Steta sto moramo s Realom da igramo jos, jedino su oni u boljoj formi od nas Ako budemo zdravi, zao mi je vecine nasih protivnika Edited January 10Jan 10 by Valk