Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

4 minutes ago, kralj said:

Faul u napadu kao kula bgd h20

ne može za to da se traži čelendž, a i svirao je faul odbrane pre lakta. 

čelendž je tražen za act of violence, a ono definitvno nije act of violence tj. namerni nabod. 

sve čisto

…osim što taj faul odbrane nije ni bio i trebalo je da odmah da sude faul u napadu :D 

• Replies 14.3k
  • Views 692.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Odlična pobjeda, pečat Sferoa je već upadljiv, svi momci su dali doprinos, Rokas je bio tu kad je trebalo, Džoel je pogodak vijeka.

Jel pevaš Nikodije

Ovakvi timovi se i dobijaju rudarenjem. Malo popustiš i oni odu na +10. Kopaš od prvog do zadnjeg minuta

Bolo 15 skoka, tri bloka :wub:

Doživotni ugovor please

pozz iz vojske rep srpske

seal-spin.gif

2 minutes ago, Heaviside said:

čelendž je tražen za act of violence, a ono definitvno nije act of violence tj. namerni nabod. 

sve čisto

…osim što taj faul odbrane nije ni bio i trebalo je da odmah da sude faul u napadu :D 

Ja se razmišljam šta da mislim o treneru koji na 2 minuta do kraja, na -16 traži čelendz za ovu situaciju... 

1 minute ago, Heaviside said:

sve čisto

Ma to me već neko vreme ne zanima, šta sme šta ne sme, mrzim čelindž iz dna duše, ali bio je faul u napadu. Bolje da su ga svirali kad nam je već svejedno. Ovako će da akaju Bujaku na sportiću.

Posteno od sudija sto su ostali dosledni kriterijumu kad smo se i mi prilagodili istom

15 minutes ago, Defunctus said:

Jos da su i Daumu neku sajkacu stavili dok je na stakama, za totalni cosplay 1995 veceras

A Bajaga vam ne valja.

Liga izuzetnih džentlmena sa leve obale Dunava.

• Popular Post

Kakva je zver Bolomboj, najbolji centar EL. Eto, rekao sam

Nudi nam se prvo letnje pojačanje preko kajrona.

image.thumb.jpeg.8fcce380c489be68baf7d77c75a600ed.jpeg

• Popular Post
41 minutes ago, Defunctus said:

Veceras Kalina da plati pice Gidri, izvukao ga je za odsutnu partiju

To se zove team play. Ne mora uvek svako da bude na 100% ako su tu saigrači da ti sačuvaju leđa™

Previsok rezultat na kraju, bila je tekma za +7 do +11 

Steta sto moramo s Realom da igramo jos, jedino su oni u boljoj formi od nas

Ako budemo zdravi, zao mi je vecine nasih protivnika 

Edited by Valk