hrkljush boys_2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako neko ima dobar stream za večeras, bio bih iznimno zahvalan.
Gutterball Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://livetv.sx/enx/eventinfo/258294978_crvena_zvezda_paris/
Valk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj Milutin je gotivan lik ali kad krene da sere samo čekam da mu se pojavi plamteća reč JINX po sred čela.
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Eleniko said: Pa pevaj, deri se Evo sad se derem
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Božić je, božić je Pucaju prangije I česnicu majka sprema A mene tamo nema Ovo je moja Zvezda 1
James Marshall Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Daj da i mi šaljemo Midžetu da radi pbp i sa naših utakmica, zanimljivije je
Valk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemoj molim te, previše je ona full of life and joy za naše bogoradanje i gusle
MeanM@ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izbacice nas zbog politike i nece biti nezaluzeno. Kakvi degenerici. Ovaj na euroleague.tv veli whatta fantastic atmosphere 😂 1
sigurnost Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago dosta ubijaju momentum ovim sranjem. komentator EL TV ODUŠEVLJEN. 2 1
Recommended Posts