Wilde Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago S tim u vezi, zanimljiv tekstić o značaju odbrane na perimetru u ovogodišnjoj EL. 2
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: ja za početak očekujem da ih useremo u gaće /naglasak by bocetm/ kad izađu pred 20.000 krvožednih delija sa kamama među zubima pa posle natenane tabanje na parketu hajfaja po cenu 3 bacanje preventivno utrljati u podlogu i slične radnje po pravilima EL samo da ne dovedu pavlinu i guslare, tada sigurno gubimo Edited 3 hours ago by Nikodije 2 1
Eleniko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Nikodije said: samo da ne dovedu pavlinu i guslare, tada sigurno gubimo što bi, to nam je rezervisano samo za posebne goste koji se gade papkara 1 1
Eleniko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago inače sinoć dok sam gledo grobose na piratskome strimu svakih 5 minuta mi je iskakala mrtvačka glava pretnja hapšenjem zbog piraterije, gašenje strima tako da ako nestanem u toku ove večeri, tražite me u grčkom zatvoru brata bujaku koji mi je poslao linkove ne krivim, sam ću biti kriv 1
uini Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Eleniko said: ja za početak očekujem da ih useremo u gaće /naglasak by bocetm/ kad izađu pred 20.000 krvožednih delija sa kamama među zubima pa posle natenane tabanje na parketu hajfaja po cenu 3 bacanje preventivno utrljati u podlogu i slične radnje po pravilima EL 1
Wilde Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Nikodije said: samo da ne dovedu pavlinu i guslare, tada sigurno gubimo Bez Pavline možda i prođe, ali Borina kompleksaška tugovanka je obavezna.
Nikodije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago moze i gore, na poluvremenu derbija su pustali bajagin voz. teorije nije bilo da dobijemo. 1 2 1
Valk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, kralj said: Leskovčani su u prenosu uhvatili Teov krik "switch" koji Kenan nije odmah preuzeo, popismo trojku, Teo ga mrko pogledao. Tu situaciju su prepoznali kao glavni uzrok pobede. "Ali Mišo, dado koš za pobedu.." "A Switch?!" Odlično uhvaćen detalj koji je verovatno prenaglašen (čuj mene "verovatno") ali smešan do zla boga 4
kralj Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Valk said: "Ali Mišo, dado koš za pobedu.." "A Switch?!" Odlično uhvaćen detalj koji je verovatno prenaglašen (čuj mene "verovatno") ali smešan do zla boga Totalno nisu normalni, pre nego što miša uđe, kao da uzimaju kiseonik i iznajmljuju gluvu sobu. Nema šanse da im nešto promakne. Meni je već sa peškirom za plažu bilo plakanje, posle me svič održalo do kraja. 1
Recommended Posts