Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Ulazimo polako u borbu da imamo prednost domaceg terena u cetvrtfinalu.

• +1 1
Posted (edited)

Bice jebeno, i pred Makabi sam mracio da ne volem kad smo u tripu da smo favoriti nad bilo kim u EL 

Treba Keba sutra u 1/4 da izvede sto mesarskiju petorku, recimo CMM - Gidra - Kalina - Petrus - Bolomboj da im damo rena i nametnemo batinaski kriterijum, falice Laza

Da nam ne odu odmah na pocetku na +10 s tranzicijom i onim njihovim™ pa da ih posle jurimo celu tekmu i potrosimo energiju kao da smo dve tekme igrali 

Kao sto smo ranijih sezona koristili Kuzmica na pocetku ili Dangubica, pa posle udju ovi sto znaju 

Nadam se da je brazilce zdrav 100%

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
Posted

Da, ako od naredne 3 kod kuće i 2 dobijemo da se šutiramo u guzicu.

Posted
2 minutes ago, VoodooDerina said:

Da, ako od naredne 3 kod kuće i 2 dobijemo da se šutiramo u guzicu.

Ja sam nekako protiv Fenera mirna, da ne baksuziram baš ali ne plaše me nešto spec.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Mislim da smo defanzivno najjača ekipa u EL i da taj defanzivni pritisak Pariz u gostima ne može da izdrži. Plus bi trebalo da ofanzivno budemo na visokom nivou jer smo odlično popunjeni na svakoj poziciji.. očekujem da ubacimo 90+ poena a da Pariz ne predje 80.

Nadam se kontroli utakmice i rezultata od početka do kraja.. relativno rutinskoj pobedi, bez mnogo stresa.. e sad, sport je to..  Takvoj utakmici sam se nadao i protiv Partizana pa su nas omlatili.

Edited by Maximili
Posted
10 hours ago, Ratamahatta said:

Bice jebeno, i pred Makabi sam mracio da ne volem kad smo u tripu da smo favoriti nad bilo kim u EL 

Treba Keba sutra u 1/4 da izvede sto mesarskiju petorku, recimo CMM - Gidra - Kalina - Petrus - Bolomboj da im damo rena i nametnemo batinaski kriterijum, falice Laza

Da nam ne odu odmah na pocetku na +10 s tranzicijom i onim njihovim™ pa da ih posle jurimo celu tekmu i potrosimo energiju kao da smo dve tekme igrali 

Kao sto smo ranijih sezona koristili Kuzmica na pocetku ili Dangubica, pa posle udju ovi sto znaju 

Nadam se da je brazilce zdrav 100%

Brat Dangi je imao spektakulqrna otvranja utakmica. Jović, Dženkins i on su bili pancir odbrane naše spoljne linije, naročito kad Laza na početku našteluje kriterijum premlativši nekog.

• +1 1
Posted

imamo dobre defanzivne sekvence ali nisam bas siguran da to izvodimo u kontinuitetu a kamo da smo najbolja defanziva el; 

za pariz je mnogo vazna kontrola skoka, jer njihov ludi prangijato podrazumeva druge & trece napade a posto cepaju puno za tri, tu moraju bekovi da rade, da hvataju lopte na nicijoj zemlji.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Maximili said:

Mislim da smo defanzivno najjača ekipa u EL i da taj defanzivni pritisak Pariz u gostima ne može da izdrži. Plus bi trebalo da ofanzivno budemo na visokom nivou jer smo odlično popunjeni na svakoj poziciji.. očekujem da ubacimo 90+ poena a da Pariz ne predje 80.

Nadam se kontroli utakmice i rezultata od početka do kraja.. relativno rutinskoj pobedi.. e sad, sport je to..  Takvoj utakmici sam se nadao i protiv Partizana pa su nas omlatili.

Građevinskim rečnikom, imamo stabilnu defanzivnu konstrukciju, al malo malo pa uzme da prokišnjava. Imamo 6-7 igrača od kojih može da se napravi izuzetan def unit, nažalost dovoljno je 1 od ostalih da uđe, na njemu pucamo po tri napada zaredom, na prvom pasu.

• +1 1
Posted

mnogo velika euforija, crta se kilava utakmica u kojoj necemo moci nista da pogodimo

• +1 4
Posted
1 minute ago, uini said:

imamo dobre defanzivne sekvence ali nisam bas siguran da to izvodimo u kontinuitetu a kamo da smo najbolja defanziva el; 

za pariz je mnogo vazna kontrola skoka, jer njihov ludi prangijato podrazumeva druge & trece napade a posto cepaju puno za tri, tu moraju bekovi da rade, da hvataju lopte na nicijoj zemlji.

Najgore kod PSGa je što im je najviša radna temp na tzv teškim gostovanjima. Tu kad se upale to sve nosi. Ali jeste, defanzivni skok je sigurno glavni element pripreme. Tu smo ionako klimavi.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, uini said:

Barselonu i Baskoniju smo sveli na 73 i 74 poena u gostima... Sad smo još jaci za Browna.

Meni deluje da je to to, pod uslovom da Teo i Nedović ne povedu kolo.. 

Posted

I tu je bilo i ovakvih i onakvih defanzivnih sekvenci. Nije ni sve do odbrane uvek. Protiv Barse je bilo svakako bolje. Onih 28 što smo primili u 1/2 u Vitoriji je žešći bball presedan.

Posted
11 minutes ago, Maximili said:

Barselonu i Baskoniju smo sveli na 73 i 74 poena u gostima... Sad smo još jaci za Browna.

Meni deluje da je to to, pod uslovom da Teo i Nedović ne povedu kolo.. 

sve je to od tekme do tekme.

pominjao sam relativno skoro, kako smo jednu od najboljih defanzivnih sekvenci u el, u trajanju od cca 4-5 minuta, imali na samom pocetku. ne secam se protivnika ali posada je bila teokratija-yago-nedovic-pojam nemam-mitar

ocigledno se dosta radi na komunikaciji u defanzivi i ocigledno je da imamo igrace sa visokim basketaskim IQom ali realno nemamo kontinuitet, ono, da znas da ce defanziva da odradi svoje.

pariz je pogotovo nezgodan za predvideti zbog stila igre.

Posted
2 minutes ago, uini said:

ocigledno se dosta radi na komunikaciji u defanzivi i ocigledno je da imamo igrace sa visokim basketaskim IQom ali realno nemamo kontinuitet, ono, da znas da ce defanziva da odradi svoje.

Leskovčani su u prenosu uhvatili Teov krik "switch" koji Kenan nije odmah preuzeo, popismo trojku, Teo ga mrko pogledao. Tu situaciju su prepoznali kao glavni uzrok pobede. :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

ja za početak očekujem da ih useremo u gaće /naglasak by bocetm/ kad izađu pred 20.000 krvožednih delija sa kamama među zubima

pa posle natenane tabanje na parketu

hajfaja po cenu 3 bacanje preventivno utrljati u podlogu

i slične radnje po pravilima EL

• +1 1