Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ulazimo polako u borbu da imamo prednost domaceg terena u cetvrtfinalu. 1
Ratamahatta Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Bice jebeno, i pred Makabi sam mracio da ne volem kad smo u tripu da smo favoriti nad bilo kim u EL Treba Keba sutra u 1/4 da izvede sto mesarskiju petorku, recimo CMM - Gidra - Kalina - Petrus - Bolomboj da im damo rena i nametnemo batinaski kriterijum, falice Laza Da nam ne odu odmah na pocetku na +10 s tranzicijom i onim njihovim™ pa da ih posle jurimo celu tekmu i potrosimo energiju kao da smo dve tekme igrali Kao sto smo ranijih sezona koristili Kuzmica na pocetku ili Dangubica, pa posle udju ovi sto znaju Nadam se da je brazilce zdrav 100% Edited 8 hours ago by Ratamahatta 2
VoodooDerina Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da, ako od naredne 3 kod kuće i 2 dobijemo da se šutiramo u guzicu.
Valk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, VoodooDerina said: Da, ako od naredne 3 kod kuće i 2 dobijemo da se šutiramo u guzicu. Ja sam nekako protiv Fenera mirna, da ne baksuziram baš ali ne plaše me nešto spec. 1 1
Recommended Posts