Nikodije Posted Monday at 20:46 Posted Monday at 20:46 Zakuni se da ti je Sfero na avataru. Ja mislio brat Grujice Kelića.
triple_nippled Posted Monday at 21:21 Posted Monday at 21:21 dobar je sfero na ove blagdane...ukazao mi se svojevremeno sa gdjom sferopulos na BEG. sramota me bilo da se slikam snjim...zena i ja jeli sendviche i cekali let...zvezda bila u losoj seriji, ja musav od homemade majoneza, ona u nb 574 (zena na sfera) kao i ja. fina gospoda, on im'o shal nezvezdin , neki lik ga smarao nekom bzvz pricom....i ode on..tada rek'o sebi...on je taj... 1 1
Eleniko Posted Monday at 21:40 Posted Monday at 21:40 velika radost vaskolikog ciganskog srbstva a kako drugačije 5 1
Hele Posted Monday at 22:37 Posted Monday at 22:37 (edited) Od mene rispekt za Sferoa za to kakve izmene pravi i kakve petorke sastavlja i kako to sve radi sto puta na utakmici. Ili je genije ili ludak koji ne zna sta radi pa ga nekad usere. Edited Monday at 22:37 by Hele
Ros Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 12 hours ago, Eleniko said: lik ima 2 F4 sa skrnavim makabijem. i ne valja nam. okej bio je pomleten barem u jednom a možda i u oba /ne sećam se/, ne bi imao problem i sa stoka razlike a da upišemo F4 u tefter. kakvi smo, treba da se u čmar bodemo špicevima šimika za još 2 godine, pogotovo što je vrv mogao da bira gde će na leto. izgubio dva finala EL sa Olyjem. oba protiv domacih ekipa (Real i Fener) 3
Popular Post Nikodije Posted 18 hours ago Popular Post Posted 18 hours ago Zalizani Grk na f4 vodi Mir božiji hristos se rodi 1 5 4 1
uini Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago prvo u plejaut valjda, onda posle dižemo nivo aspiracija u stihu, u skladu sa praznicima jel imaju nešto buda & muhamed oko f4?
Eleniko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, uini said: prvo u plejaut valjda Napusti inter net na ovaj sveti dan 1
uini Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Eleniko said: Napusti inter net na ovaj sveti dan
uini Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago ^a person who repents their sins and (in the Christian Church) seeks forgiveness from God.
kralj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ima li definicije i za playout? Kapiram da je gore od playina.
Valk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 16 hours ago, Nikodije said: Zakuni se da ti je Sfero na avataru. Ja mislio brat Grujice Kelića. To je Keba nego ih Ratamahata brka.
Recommended Posts