January 6Jan 6 dobar je sfero na ove blagdane...ukazao mi se svojevremeno sa gdjom sferopulos na BEG. sramota me bilo da se slikam snjim...zena i ja jeli sendviche i cekali let...zvezda bila u losoj seriji, ja musav od homemade majoneza, ona u nb 574 (zena na sfera) kao i ja. fina gospoda, on im'o shal nezvezdin , neki lik ga smarao nekom bzvz pricom....i ode on..tada rek'o sebi...on je taj...
January 6Jan 6 Od mene rispekt za Sferoa za to kakve izmene pravi i kakve petorke sastavlja i kako to sve radi sto puta na utakmici. Ili je genije ili ludak koji ne zna sta radi pa ga nekad usere. Edited January 6Jan 6 by Hele
January 7Jan 7 Author 12 hours ago, Eleniko said: lik ima 2 F4 sa skrnavim makabijem. i ne valja nam. okej bio je pomleten barem u jednom a možda i u oba /ne sećam se/, ne bi imao problem i sa stoka razlike a da upišemo F4 u tefter. kakvi smo, treba da se u čmar bodemo špicevima šimika za još 2 godine, pogotovo što je vrv mogao da bira gde će na leto. izgubio dva finala EL sa Olyjem. oba protiv domacih ekipa (Real i Fener)
January 7Jan 7 prvo u plejaut valjda, onda posle dižemo nivo aspiracija u stihu, u skladu sa praznicima jel imaju nešto buda & muhamed oko f4?
January 7Jan 7 ^a person who repents their sins and (in the Christian Church) seeks forgiveness from God.
January 7Jan 7 16 hours ago, Nikodije said: Zakuni se da ti je Sfero na avataru. Ja mislio brat Grujice Kelića. To je Keba nego ih Ratamahata brka.