Mindaugas Žukauskas Posted yesterday at 16:28 Posted yesterday at 16:28 Oblopulos produžio ugovor do 2027. Tvrdi Eurohoops 4 2
Ros Posted yesterday at 16:36 Author Posted yesterday at 16:36 janis se rodi, ciganijo veseli se, crveno beli rode 2 4
Ros Posted yesterday at 16:37 Author Posted yesterday at 16:37 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Oblopulos produžio ugovor do 2027. Tvrdi Eurohoops kaže se “oktopulos” okto = 8 4
Wilde Posted yesterday at 16:46 Posted yesterday at 16:46 Razmaziće me klub ovim pravovremenim potpisima ključnih imena. Odličan potez. 4 1 1
Eleniko Posted yesterday at 16:50 Posted yesterday at 16:50 ne znam čije je božansko priviđenje, da li čoovo ili drčelino, tek ko je da je, zna šta radi pride je danas bogojavljanje u grčkoj, velika simbolička vrednost potpisa bog se javi, sfero potpisa 1 1 1
Nikodije Posted yesterday at 19:07 Posted yesterday at 19:07 Ne mislim da je Sfero neki veliki stručnjak, kompromiser je, svima ugađa, slatkorečivi people pleaser, al ok, za ovu Zvezdu verovatno maksimum. Bolje nego da menjaju svake godine dvojicu trenera. 2 2
Eleniko Posted yesterday at 19:20 Posted yesterday at 19:20 imam problem sa tom familijom otkako sam hranom iz njihovog fastfuda hranio kučiće na televiziji a oni to pljuvali iz usta
Heaviside Posted yesterday at 19:36 Posted yesterday at 19:36 Velika stručnost je što se suve košarke tiče precenjena IMO. Kad pogledaš rostere evroligaša sa po 15 matorana i lude gazde solidnog broja kluba plus poremećeno okruženje u Srbiji, Grčkoj, Turskoj… soft skills su za trenera makar podjednako važni kao i suva košarka, a Sfero nije uopšte loš ni u tom domenu pa da ga drugi evroligaški trenere metlaju. Naprotiv, ne vidim ja tu nikakvih velikih rupa. 4 1
Nikodije Posted yesterday at 19:39 Posted yesterday at 19:39 To da. Dosta dobro se uklopio u ovaj naš ambijent, socijalna inteligencija izuzetna. 1 1
uini Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) pri cemu ja ne kapiram zasto npr sferopulos nije veliki strucnjak? voleo bih da cujem nesto na temu a da prevazilazi postave koje salje na parket ili tajming za izmene, posto je jasno da smo u obe discipline svi veci strucnjaci od pjaxa [npr] Edited 23 hours ago by uini 4
Eleniko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago lik ima 2 F4 sa skrnavim makabijem. i ne valja nam. okej bio je pomleten barem u jednom a možda i u oba /ne sećam se/, ne bi imao problem i sa stoka razlike a da upišemo F4 u tefter. kakvi smo, treba da se u čmar bodemo špicevima šimika za još 2 godine, pogotovo što je vrv mogao da bira gde će na leto.
Ratamahatta Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sfero je 1 car, stajace mi na avataru sve dok Deda ne ubode trojku za titulu prvaka Evrolige 2 2 1 1
Recommended Posts