Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Pustio ga Čo da se istakne 

• Replies 14.3k
  • Views 692.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Što ne ubaci tako protiv Krke.

:srdoc:

Oblopulos produžio ugovor do 2027. Tvrdi Eurohoops

• Author
8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Oblopulos produžio ugovor do 2027. Tvrdi Eurohoops

kaže se “oktopulos”

okto = 8

Razmaziće me klub ovim pravovremenim potpisima ključnih imena. Odličan potez.

ne znam čije je božansko priviđenje, da li čoovo ili drčelino, tek ko je da je, zna šta radi

pride je danas bogojavljanje u grčkoj, velika simbolička vrednost potpisa

bog se javi, sfero potpisa

Ne mislim da je Sfero neki veliki stručnjak, kompromiser je, svima ugađa, slatkorečivi people pleaser, al ok, za ovu Zvezdu verovatno maksimum. Bolje nego da menjaju svake godine dvojicu trenera.

Ja bih Moku Slavnića

imam problem sa tom familijom otkako sam hranom iz njihovog fastfuda hranio kučiće na televiziji a oni to pljuvali iz usta

Velika stručnost je što se suve košarke tiče precenjena IMO. Kad pogledaš rostere evroligaša sa po 15 matorana i lude gazde solidnog broja kluba plus poremećeno okruženje u Srbiji, Grčkoj, Turskoj… soft skills su za trenera makar podjednako važni kao i suva košarka, a Sfero nije uopšte loš ni u tom domenu pa da ga drugi evroligaški trenere metlaju. Naprotiv, ne vidim ja tu nikakvih velikih rupa. 

To da.

Dosta dobro se uklopio u ovaj naš ambijent, socijalna inteligencija izuzetna.

pri cemu ja ne kapiram zasto npr  sferopulos nije veliki strucnjak?

voleo bih da cujem nesto na temu a da prevazilazi postave koje salje na parket ili tajming za izmene, posto je jasno da smo u obe discipline svi veci strucnjaci od pjaxa [npr]

Edited by uini

lik ima 2 F4 sa skrnavim makabijem. i ne valja nam.

okej bio je pomleten barem u jednom a možda i u oba /ne sećam se/, ne bi imao problem i sa stoka razlike a da upišemo F4 u tefter.

kakvi smo, treba da se u čmar bodemo špicevima šimika za još 2 godine, pogotovo što je vrv mogao da bira gde će na leto.

Sfero je 1 car, stajace mi na avataru sve dok Deda ne ubode trojku za titulu prvaka Evrolige