kralj Posted Friday at 11:52 Posted Friday at 11:52 (edited) @Hevi Slažem se od A do toga je Ife bolji od Ntilikine kao plejmejker. Nisam ruku na srce mnogo ni gledao Partizan, ali Frenki na 1, a Ife na 2 mi je mnogo bliža ideja od obratnog. Išao sam u kazamat Bujaku da posetim, pa smo se tu dotakli Kodija, pa da se ne ponavljam. Edited Friday at 11:53 by kralj 1
Jesper23 Posted Friday at 11:58 Posted Friday at 11:58 13 hours ago, Valk said: Ljudski je i bogougodno radovati se porazu Žalgirisa, pasovalo nam rezultatski ili ne. Moš misliti kad su krali protiv Olimpijakosa u Kaunasu, i to bezobrazno. Kakva partija Bolomboja, kad na odlične statse dodaš i sve ono što statistika ne pokazuje, momak je zvijer. Svaki dan paliti svijeće za njegovo zdravlje. 3
Ratamahatta Posted Friday at 12:13 Posted Friday at 12:13 (edited) Niceg se ne boji, aj sto je noga prosla. Trci do protivnickog kosa po izgubljenu loptu, skace, zakucava, krje obruc, bio je tucen i on je tukao Al' meni najtoplije oko srca kad Gidra i Deda metu trice, kosarkaski bogovi jednog caste za trud i najzdraviji pristup u timu, drugog za... sve. Edited Friday at 12:13 by Ratamahatta
Mindaugas Žukauskas Posted Friday at 12:20 Posted Friday at 12:20 I dalje vas drži boner od sinoć, a? Ako 1 1 1
John Dies at the End Posted Friday at 12:20 Posted Friday at 12:20 Nakon (ne)prespavanje noći, ova pobeda je jos draza❤️
Ratamahatta Posted Friday at 12:24 Posted Friday at 12:24 (edited) Ne bih nista zamerio ekipi ni da je bio poraz, koji sam spram okolnosti btw ocekivao u oba spanska Kocoba Vikao sam jos na poluvremenu da nam treba +15 pred zadnju cetvrtinu jer sam i ocekivao da ce Lotermozeri biti onakvi kakvi jesu™ Ne bih bio ni upola srecan da je bilo normalno sudjenje, ovakvo Kaunas sudjenje smo nadvladali nekako na guzove sinoc. 5 minuta je bila razlika izmedju naseg i njinog bonusa, a 2 od 4 faula su bila za bacanja pogresno sudjena cak i posle celendza #jebemvisvi Prevazilaze moja ocekivanja i vrlo sam zadovoljan i srecan kako sve ide, a narocito u odnosu na proslogodisnji tim koji je i onakav kakav je bio™ ispao veoma uspesan Edited Friday at 12:33 by Ratamahatta 1
kralj Posted Friday at 13:06 Posted Friday at 13:06 41 minutes ago, Ratamahatta said: Prevazilaze moja ocekivanja i vrlo sam zadovoljan i srecan kako sve ide, a narocito u odnosu na proslogodisnji tim koji je i onakav kakav je bio™ ispao veoma uspesan Kako Pljavi ne spomene Dedu i kad priča o Dedi.
Ratamahatta Posted Friday at 13:08 Posted Friday at 13:08 (edited) Pre svega naglasavam zadovoljstvo nemanja Sabaza, Tobija, Simonovica, Gilespija, Kuzmica i Ilica u timu, umesto kojih su tu sada profesionalci Edited Friday at 13:09 by Ratamahatta
Popular Post Valk Posted Friday at 13:49 Popular Post Posted Friday at 13:49 1 hour ago, Jesper23 said: Moš misliti kad su krali protiv Olimpijakosa u Kaunasu, i to bezobrazno. Spoiler Bogami su zeznuli pred kraj i Žalgiris za dva čelendža, neke očigledne stvari svirali u korist Olija iako je bilo obrnuto. Majndfak je bio kad je Vezenkov digao ruku i priznao da je on izbacio loptu u aut a ona dosuđena Olimpijakosu. Nakon čelendža preinačena odluka ali tako je dva Trinkijeri morao da potroši. Ograđujem se da sam gledala s pola oka Žalg-Oly, možda su to bili pokušaji kompenzacije. Jago: "Bolelo je, ali sam hteo da igram. Trener me je pitao ‘jesi li dobro, možeš li da igraš?’ na šta sam rekao ‘da’. Potrudio sam se, znao sam da su momci igrali sjajno i da mogu da se odmorim u drugom poluvremenu. Ipak, kad me je trener pozvao, hteo sam da pomognem timu. Bio sam nervozan jer su se (igrači Baskonije) vratili, a ja sam gledao utakmicu i nisam bio u prilici da pomognem. Dešava se i to.“ 🇧🇷 6 4
hrkljush boys_2 Posted Friday at 14:02 Posted Friday at 14:02 15 hours ago, Dankan Ajdaho said: Kako jedino razočarenje je Neda kada je Grk bio prisiljen da povređenog Jaga ubaci na kraju jer se Mekintajer raspao na proste činioce? Pa lijepo, tako što Neda baš ništa nije napravio, a Kodi je imao dobrih minuta sinoć i pored lošđije završnice, i to u oba pravca. Tako da - da Kodi nije razočarenje. Jebiga dešava se da igrač upadne u loš mod, zato i služe svi igrači kojima rapolaže i zato je tu Yago, pa makar i rovit. Pa i Teo makar i rovit. 2
Dankan Ajdaho Posted Friday at 16:09 Posted Friday at 16:09 4 hours ago, Jesper23 said: Moš misliti kad su krali protiv Olimpijakosa u Kaunasu, i to bezobrazno. Kakva partija Bolomboja, kad na odlične statse dodaš i sve ono što statistika ne pokazuje, momak je zvijer. Svaki dan paliti svijeće za njegovo zdravlje. Sem sveća ponuditi mu već sada novi dugogodišnji ugvor, najveći u istoriji kluba. 3
Eleniko Posted Friday at 19:11 Posted Friday at 19:11 da, slažem se sa lakijem. pogotovo što je bb samo 30yo, daleko je mlađi nego što izgleda fizički a i po zrelosti igre. ima prostora za 4 godine, kao što dpg7000 potpisao sa lesorom. u nastavku, toni iskazuje simpatije prema nama. čuvaj se danajaca i kad darove nose, rekao bi eleniko. 1
Segundo Posted Friday at 19:50 Posted Friday at 19:50 7 hours ago, Jesper23 said: Kakva partija Bolomboja, kad na odlične statse dodaš i sve ono što statistika ne pokazuje, momak je zvijer. Svaki dan paliti svijeće za njegovo zdravlje. 7 hours ago, Ratamahatta said: Niceg se ne boji, aj sto je noga prosla. Trci do protivnickog kosa po izgubljenu loptu, skace, zakucava, krje obruc, bio je tucen i on je tukao 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Sem sveća ponuditi mu već sada novi dugogodišnji ugvor, najveći u istoriji kluba. 1 2 4 1
Dankan Ajdaho Posted Saturday at 14:46 Posted Saturday at 14:46 Jago najverovatnije propušta samo FMP. 1 1
Recommended Posts