Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

@Hevi

Slažem se od A do toga je Ife bolji od Ntilikine kao plejmejker. Nisam ruku na srce mnogo ni gledao Partizan, ali Frenki na 1, a Ife na 2 mi je mnogo bliža ideja od obratnog.

Išao sam u kazamat Bujaku da posetim, pa smo se tu dotakli Kodija, pa da se ne ponavljam.

Edited by kralj
  • Hvala 1
Posted
13 hours ago, Valk said:

Ljudski je i bogougodno radovati se porazu Žalgirisa, pasovalo nam rezultatski ili ne.

Moš misliti kad su krali protiv Olimpijakosa u Kaunasu, i to bezobrazno.

Kakva partija Bolomboja, kad na odlične statse dodaš i sve ono što statistika ne pokazuje, momak je zvijer. Svaki dan paliti svijeće za njegovo zdravlje.

• +1 3
Posted (edited)

Niceg se ne boji, aj sto je noga prosla. Trci do protivnickog kosa po izgubljenu loptu, skace, zakucava, krje obruc, bio je tucen i on je tukao 

Al' meni najtoplije oko srca kad Gidra i Deda metu trice, kosarkaski bogovi jednog caste za trud i najzdraviji pristup u timu, drugog za... sve. 

:ziga:

Edited by Ratamahatta
Posted

I dalje vas drži boner od sinoć, a? Ako

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Nakon (ne)prespavanje noći, ova pobeda je jos draza❤️

Posted (edited)

Ne bih nista zamerio ekipi ni da je bio poraz, koji sam spram okolnosti btw ocekivao u oba spanska Kocoba 

Vikao sam jos na poluvremenu da nam treba +15 pred zadnju cetvrtinu jer sam i ocekivao da ce Lotermozeri biti onakvi kakvi jesu™

Ne bih bio ni upola srecan da je bilo normalno sudjenje, ovakvo Kaunas sudjenje smo nadvladali nekako na guzove sinoc. 5 minuta je bila razlika izmedju naseg i njinog bonusa, a 2 od 4 faula su bila za bacanja pogresno sudjena cak i posle celendza

#jebemvisvi

Prevazilaze moja ocekivanja i vrlo sam zadovoljan i srecan kako sve ide, a narocito u odnosu na proslogodisnji tim koji je i onakav kakav je bio™ ispao veoma uspesan

Edited by Ratamahatta
  • Haha 1
Posted
41 minutes ago, Ratamahatta said:

Prevazilaze moja ocekivanja i vrlo sam zadovoljan i srecan kako sve ide, a narocito u odnosu na proslogodisnji tim koji je i onakav kakav je bio™ ispao veoma uspesan

Kako Pljavi ne spomene Dedu i kad priča o Dedi.

Posted (edited)

Pre svega naglasavam zadovoljstvo nemanja Sabaza, Tobija, Simonovica, Gilespija, Kuzmica i Ilica u timu, umesto kojih su tu sada profesionalci 

Edited by Ratamahatta
Posted
15 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Kako jedino razočarenje je Neda kada je Grk bio prisiljen da povređenog Jaga ubaci na kraju jer se Mekintajer raspao na proste činioce?

Pa lijepo, tako što Neda baš ništa nije napravio, a Kodi je imao dobrih minuta sinoć i pored lošđije završnice, i to u oba pravca. Tako da - da Kodi nije razočarenje. Jebiga dešava se da igrač upadne u loš mod, zato i služe svi igrači kojima rapolaže i zato je tu Yago, pa makar i rovit. Pa i Teo makar i rovit.

• +1 2
Posted
4 hours ago, Jesper23 said:

Moš misliti kad su krali protiv Olimpijakosa u Kaunasu, i to bezobrazno.

Kakva partija Bolomboja, kad na odlične statse dodaš i sve ono što statistika ne pokazuje, momak je zvijer. Svaki dan paliti svijeće za njegovo zdravlje.

Sem sveća ponuditi mu već sada novi dugogodišnji ugvor, najveći u istoriji kluba.

• +1 3
Posted

da, slažem se sa lakijem. pogotovo što je bb samo 30yo, daleko je mlađi nego što izgleda fizički a i po zrelosti igre.

ima prostora za 4 godine, kao što dpg7000 potpisao sa lesorom.

u nastavku, toni iskazuje simpatije prema nama. čuvaj se danajaca i kad darove nose, rekao bi eleniko.

• +1 1
Posted
7 hours ago, Jesper23 said:

7 hours ago, Ratamahatta said:

Niceg se ne boji, aj sto je noga prosla. Trci do protivnickog kosa po izgubljenu loptu, skace, zakucava, krje obruc, bio je tucen i on je tukao 

3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Sem sveća ponuditi mu već sada novi dugogodišnji ugvor, najveći u istoriji kluba.

IMG_9421.jpeg

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 4
  • Tužno 1
Posted

Jago najverovatnije propušta samo FMP.

• +1 1
  • Wub 1