MeanM@ Posted Friday at 08:43 Posted Friday at 08:43 7 hours ago, Nikodije said: Nekad, kad ode iz Zvezde, pa gostuje sa nekim novim timom, ideja za poklon-poster rešena. 4
Eleniko Posted Friday at 08:46 Posted Friday at 08:46 heh da je izašla i ne daj bože izgubili kakva bi pljuvka i zapljuvka bila na kenana što nije dodo samom rokasu ali eto poštedeli smo lakija truda 1
sigurnost Posted Friday at 08:51 Posted Friday at 08:51 Oni su, pored svega, odigrali sasvim solidan napad za 3,4 sekunde. 1
Fanta Posted Friday at 09:04 Posted Friday at 09:04 Kennane ljubavi!Nadam se da ce biti sve uredu sa Yagisom! 3
Ratamahatta Posted Friday at 09:29 Posted Friday at 09:29 45 minutes ago, MeanM@ said: Nekad, kad ode iz Zvezde, pa gostuje sa nekim novim timom, ideja za poklon-poster rešena. ... Bidermajer fata srce u junaka
Nikodije Posted Friday at 09:52 Posted Friday at 09:52 1 hour ago, MeanM@ said: Nekad, kad ode iz Zvezde, pa gostuje sa nekim novim timom, ideja za poklon-poster rešena. Bolje sa peharom iz Abu Dabija 1
MeanM@ Posted Friday at 10:16 Posted Friday at 10:16 22 minutes ago, Nikodije said: Bolje sa peharom iz Abu Dabija Step by step, ooh, baby Gonna get to you, girl Step by step, ooh, baby Really want you in my world ….što bi ono rekli novi dječaci iz kraja 1
Popular Post Nikodije Posted Friday at 10:19 Popular Post Posted Friday at 10:19 2 minutes ago, MeanM@ said: Step by step, ooh, baby Gonna get to you, girl Step by step, ooh, baby Really want you in my world ….što bi ono rekli novi dječaci iz kraja Napusti topik 13
Heaviside Posted Friday at 10:55 Posted Friday at 10:55 9 hours ago, Dankan Ajdaho said: Baskonija imala bolji procenat šuta za tri Pa napisao sam sinoć - imali su bolje procente i za 1 i za 2 i za 3 i opet smo pobedili i to u gostima. 19% za 3 i 60% sa penala i opet dobiješ Baskoniju u gostima i to sa nekoliko povređenih i još toliko nedovoljno spremnih. Nije bila partija za ponos, ali jeste pokazatelj da ova ekipa uopšte ne mora da bude u nekom savršenom momentu da bi pobeđivala u seriji. 7
kralj Posted Friday at 10:58 Posted Friday at 10:58 Pitanje za sve (osim za Uinija), koji kukaju o bezmudosti CMMa: da li biste pre njega ili Ntilikinu?
kralj Posted Friday at 11:04 Posted Friday at 11:04 Inače, meni deluje da imamo još dosta rezerve u trčanju, i to nevezano za izostanke kvoterbeka Miše. Kodi, Gidra, Kalina, Dobrić trče u leđa kao front da probijaju. Čini mi se da prvi pas od visokih posle skoka mora da bude brži. Doduše, juče smo tri lopte izgubili na dodavanjima na našoj polovini.
Eleniko Posted Friday at 11:06 Posted Friday at 11:06 2 hours ago, sigurnost said: Oni su, pored svega, odigrali sasvim solidan napad za 3,4 sekunde. Bog im dao zdravlje da uvek igraju takav zadnji napad protiv nas Da nemaju Nemekea klali bi se sa Albom a ne Partizanom
Heaviside Posted Friday at 11:45 Posted Friday at 11:45 37 minutes ago, kralj said: Pitanje za sve (osim za Uinija), koji kukaju o bezmudosti CMMa: da li biste pre njega ili Ntilikinu? Prvo disclaimer da je meni CMM sasvim dobar, ali umem da zakukam na bezmudost. Nekako očekujem od njega kao prvog pleja da počne da koristi još jednu brzinu kad se lomi, da on rešava to, a ne da mora Jago da ulazi za poslednjih 2-3 minuta, ali van toga sam skroz zadovoljan. Ubeđen sam da može i da ima mentalnu kočnicu pa zato pominjem testise. Odgovor na tvoje pitanje je naravno CMM ako pričamo o poziciji jedan. Volim da mislim da razumem šta gospodin Obradović pokušava sve ove godine, ali nisam ljubitelj toga. Meni se ni Ife na kecu ne dopada baš, a kamoli Ntilikima, dok je CMM legit evroligaški plej koji pravi razliku sa te pozicije. Ne tvrdim da se tako ne može do uspeha, naprotiv, to ako proradi onda ume da bude neodbranjivo, ali retko proradi, a kad ne radi onda je meni to ružno za gledanje. 6 1
Ratamahatta Posted Friday at 11:51 Posted Friday at 11:51 (edited) Mozda bolje Sabaz na keca Vidite sinoc kakav cirkus ispadne kad se Jago povredi i izgubi svezina na kecu, sad zamislite da ponovo igramo kao drugi deo prosle sezone sa Teom i Jagom na kecu do kraja CMM bi vise falio nego Bolom Boy, molite se bogovima za njegovo zdravlje, sve nam zavisi od toga Ako on bude falio, kukace i oni koji ne kukaju nikada Edited Friday at 11:52 by Ratamahatta 1 1
Recommended Posts