Nikodije Posted Friday at 00:11 Posted Friday at 00:11 Prisluškivao tajm aut Baskonije lol BIAnis Sferopulos 2
levi Posted Friday at 00:50 Posted Friday at 00:50 3 hours ago, Ivo Petović said: Give me the fucking ball kaže Kenan. To isto sam ja govorio na srpskom prvih deset sekundi napada, dok se nisu setili da mu je daju. bog i bratina 4 3
Ratamahatta Posted Friday at 01:00 Posted Friday at 01:00 48 minutes ago, Nikodije said: Prisluškivao tajm aut Baskonije lol BIAnis Sferopulos Raico De Los Basos Goikoetxea, Channel 9
Dankan Ajdaho Posted Friday at 01:04 Posted Friday at 01:04 Baskonija imala bolji procenat šuta za tri
kralj Posted Friday at 02:20 Posted Friday at 02:20 1 hour ago, levi said: bog i bratina Uvukao obruč kao vrtlog.
Zli Gli Posted Friday at 07:01 Posted Friday at 07:01 Rekao je engleski komentator sinoc da je Kenan imao valjda tri smrtna slucaja bliskih ljudi u mesec dana, mozda je ovo sinoc bilo nesto posveceno njima. U svakom slucaju je dobro i za njega i za tim, mozda prokine sad kako zna i ume malo redovnije. Braun dobar dodatak plus je lozana zesca a lozenja nam uvek fali. Nego, koji nam je skor sa Bolombojem? Meni se iz glave cini nesto 7-2 ili 6-2, pre povrede 3-1 i sad 4-1 ili 3-1. Sa sve onim odvratnim raspadom protiv Barse kuci. 1
Hele Posted Friday at 07:32 Posted Friday at 07:32 7 hours ago, Nikodije said: Prisluškivao tajm aut Baskonije lol BIAnis Sferopulos Jesam ja jedini kome je ovo sasvim realan scenario? 2
Hele Posted Friday at 08:12 Posted Friday at 08:12 Razumem sto ste usrali da javno pisete o tome tako da stajemo sa tim.
Popular Post Moća Posted Friday at 08:17 Popular Post Posted Friday at 08:17 Glupost, sacekao je da se postave igraci Baskonije i onda je video postavku i trazio tajm aut da izvrsi male korekcije. Vidja se non stop u utakmicama sa takvim zavrsnicama. 8 3
Recommended Posts