Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Kako su dosadni gosti u studiju. Svi furaju neki vajb informativnog razgovora, jedino dobri Đura kao na slavi.

Posted (edited)
7 minutes ago, Heaviside said:

Šta je sa Daumom? 

Juce objavljeno da se povredio

Edited by pantelia
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)

Lotermozer zadrzao kostur u ormaru, za sada, i uprkos sebi

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Wub 1
Posted
37 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Dobro je što Little John ubrzano daje doprinos, meni je lijepo večeras, nije baš bilo za očekivati da ćemo ih razbiti 20 razlike, pita se i protivnik nešto jebiga. Jedino mi je razočarenje večeras Neda. 

Kako jedino razočarenje je Neda kada je Grk bio prisiljen da povređenog Jaga ubaci na kraju jer se Mekintajer raspao na proste činioce?

• +1 1
  • -1 1
Posted

S obzirom na broj povređenih, rovitih i neuigranih, dve vezane pobede u gostima su fenomenalan rezultat. Obe smo uzeli u tesnim završnicama, odličnom odbranom i šutevima za pobedu iz pametno odigranih napada. Jeste ovo večeras delovalo kao da će da nam pobegne iz ruku ali tim je u finišu opet nekako delovao kao da ima ideju šta radi. Nekada prođe, nekada ne, ali nema srljanja i paničnih pokušaja za tri za koje unapred znaš da neće ući.

Džoel nastavlja da dominira i prelepo je gledati koliko je protivničnim bekovima frka kad krenu na njega. Kod one Rokasove kontre, Hauard je delovao kao da mu je Džoel prišao u školskom dvorištu i rekao, mali daj loptu. JB III danas uzeo i dobre minute i uradio dosta korisnih stvari na terenu. Deluje da će postati koristan mnogo brže nego što sam se nadao. Kenan ključni koš i 15 poena, nadam se da će ovo da mu pomogne da uhvati malo forme i kontinuiteta.

Sad kući da se malo zalečimo i oporavimo, trebaće nam puna rotacija da izguramo ovaj januar kako valja.

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
35 minutes ago, Ratamahatta said:

CMM je crko ko picka jer Teo ima 38 godina i jos nije svario prasetinu i rusku, a Jago se povredio

Dok je imao kiseonika bio je najbolji igrac na terenu u ozbiljnoj konkurenciji veceras, prvih 28 minuta je razbio kako je odigrao

Kritike na njegov racun veceras su potpuno neosnovane. Jebote ja sam se umorio od gledanja ove tekme, zamisli kako je tamo 

CMM odigrao 17:54 i crkao ko pička :(

Posted

Samo da ne zaseremo tamo gde se najmanje nadamo.  Kao po obicaju.

Posted
32 minutes ago, Wilde said:

dve vezane pobede u gostima U ŠPANIJI su fenomenalan rezultat.

I to smo sa obe prekinuli lošu tradiciju, tj u Barseloni po prvi put možda započeli novu.

Jedino mi je žao što smo istopili veliku prednost i Sfero nije imao luksuz da časti Andreja nekim minutićem, to bi bilo baš lepo.

• +1 2
Posted

Jago izjavio da je ok i da će biti spreman za narednu utakmicu.

• Wub 6
Posted
10 minutes ago, uini said:

zasracemo gdegod mozemo, to je given.

medjutim, ne danas ( :

Doslovno bih dao 16 Nedovića za jednog Rokasa.

I to ne zbog ovog radovanja, već zbog srčanosti i rudarenja po terenu 24/7, tj svake sekunde kada je u igri.

• +1 4
  • -1 2
Posted

Meni ovo izgleda kao ubrzani snimak, dobiću morsku boles'