Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Prisluškivao tajm aut Baskonije lol

BIAnis Sferopulos

• Replies 14.3k
  • Views 692k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Bravo Zvezdo! ❤️

3 hours ago, Ivo Petović said:

Give me the fucking ball kaže Kenan. To isto sam ja govorio na srpskom prvih deset sekundi napada, dok se nisu setili da mu je daju.

bog i bratina

• Popular Post

IMG_20250103_015533.thumb.jpg.956cb8accb19b3a64754acc85f3bf47a.jpg

48 minutes ago, Nikodije said:

BIAnis Sferopulos

Raico De Los Basos Goikoetxea, Channel 9 

Baskonija imala bolji procenat šuta za tri :laugh:

1 hour ago, levi said:

bog i bratina

Uvukao obruč kao vrtlog. :heart:

Rekao je engleski komentator sinoc da je Kenan imao valjda tri smrtna slucaja bliskih ljudi u mesec dana, mozda je ovo sinoc bilo nesto posveceno njima. U svakom slucaju je dobro i za njega i za tim, mozda prokine sad kako zna i ume malo redovnije. Braun dobar dodatak plus je lozana zesca a lozenja nam uvek fali.

Nego, koji nam je skor sa Bolombojem? Meni se iz glave cini nesto 7-2 ili 6-2, pre povrede 3-1 i sad 4-1 ili 3-1. Sa sve onim odvratnim raspadom protiv Barse kuci.

7 hours ago, Nikodije said:

BIAnis Sferopulos

Jesam ja jedini kome je ovo sasvim realan scenario? 

Nije tema.

Nećemo sad o tome.

Nije za javnost.

Razumem sto ste usrali da javno pisete o tome tako da stajemo sa tim.

• Popular Post

Glupost, sacekao je da se postave igraci Baskonije i onda je video postavku i trazio tajm aut da izvrsi male korekcije. Vidja se non stop u utakmicama sa takvim zavrsnicama.

Šuknuo mu Grk, ukratko