Ivo Petović Posted Thursday at 21:29 Posted Thursday at 21:29 Give me the fucking ball kaže Kenan. To isto sam ja govorio na srpskom prvih deset sekundi napada, dok se nisu setili da mu je daju. 1 1
kralj Posted Thursday at 21:30 Posted Thursday at 21:30 Just now, Drako said: Prosao ga tako sto ga opleo po ustima... Svejedno, ostao je ukopan, nogama ništa nije isparirao.
Ratamahatta Posted Thursday at 21:31 Posted Thursday at 21:31 Tako je mater vam jebem iskurvanu lopovsku po sred picke Gidra 3 2 2 1
Michael Krueger Posted Thursday at 21:31 Posted Thursday at 21:31 Bravo al jebte se za pojedene mi živce...
levi Posted Thursday at 21:32 Posted Thursday at 21:32 Keno, Gidra, Sfero , Kodi, Bolo, Kalina volim vas ljudi 3 4
hrkljush boys_2 Posted Thursday at 21:33 Posted Thursday at 21:33 Bravo, odlična pobjeda. Isaija je mofot nema dalje.
Popular Post Ratamahatta Posted Thursday at 21:35 Popular Post Posted Thursday at 21:35 Sto se tice ocekivanja za januar, mi cemo dobiti te meceve 10
Popular Post kralj Posted Thursday at 21:35 Popular Post Posted Thursday at 21:35 Bolomboju bi dao da vozi avion kući. 4 12 1
uini Posted Thursday at 21:35 Posted Thursday at 21:35 "nema preteskog posla, ni premalog psa" -isiah canaan 1 5
tsva Posted Thursday at 21:35 Posted Thursday at 21:35 Sreca pa je je Sfero od sve domace nesposobne drvne gradje na kraju ostavio Kalinu i postio kosarkase da odluce. Od dobivene utakmce povreda Yaga Teo i Nedovic napravise veresiju. 1
Dankan Ajdaho Posted Thursday at 21:35 Posted Thursday at 21:35 Ogromna doza sreće. Fala Petru Dobrnjcu. Bednoća je zarazna. širi se kao kancer. Bobovom providnošću izbegli smo poraz jer se nekoliko igrača na čelu sa Bolombojem oduprlo pošasti. 4
Recommended Posts