John Dies at the End Posted Thursday at 21:11 Posted Thursday at 21:11 Ala jedu sudije... ovo nikako nije faul pri sutu ili prodoru.
Ratamahatta Posted Thursday at 21:12 Posted Thursday at 21:12 (edited) Deda resava Edited Thursday at 21:12 by Ratamahatta 1
Hele Posted Thursday at 21:12 Posted Thursday at 21:12 Jel meni utisak od piva ili cela ova tekma kao da je u nekom slow motionu?
Defunctus Posted Thursday at 21:13 Posted Thursday at 21:13 Just now, Hele said: Jel meni utisak od piva ili cela ova tekma kao da je u nekom slow motionu? Da, od momenta kad je Teo usao, neki vinjak filter se upalio. 1
kralj Posted Thursday at 21:14 Posted Thursday at 21:14 2 minutes ago, Lord Stef said: Mada malo ironicno da se Rokas buni za ovo, ovo je njegov bread and butter On uđe telom, ovo je bilo baš na driblingu. Jedino ako su videli da je tu bilo po lopti, a da ga je naknadno faulirao kad je uhvatio sa obe ruke. Mada, po snimku bi se reklo da su gledali samo prvo.
Michael Krueger Posted Thursday at 21:16 Posted Thursday at 21:16 Ajd pa produžite ugovor Nedoviću...
Hele Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 2 minutes ago, Defunctus said: Da, od momenta kad je Teo usao, neki vinjak filter se upalio. Da, evo ovo sa ekstra pasom i tri sekunde u napadu, kao dva minuta da je trajalo i sve deluje kao neki los trip na vinjaku. 1
Lord Stef Posted Thursday at 21:17 Posted Thursday at 21:17 2 minutes ago, kralj said: On uđe telom, ovo je bilo baš na driblingu. Jedino ako su videli da je tu bilo po lopti, a da ga je naknadno faulirao kad je uhvatio sa obe ruke. Mada, po snimku bi se reklo da su gledali samo prvo. Ma znam, zajebavao se malo E ovo je glupost, 3x preskacu otvorene suteve i primaju trojku u narednom napadu
elementary Posted Thursday at 21:19 Posted Thursday at 21:19 Mogli bi i neku loptu kroz obruč da prebacimo ,čisto za promenu . Smorio sam se nešto pre desetak minuta kad smo počeli da se kanalimo. Vec sam se pomirio sa porazom tako da možemo samo da iznenadimo .😄 1
Hele Posted Thursday at 21:19 Posted Thursday at 21:19 Sfero prekrsio staro pravilo - Nedovica drzati u igri dva napada, ako ga ide, drzati ga, ako ne, vaditi ga odmah iz igre.
Recommended Posts