Ratamahatta Posted Thursday at 20:14 Posted Thursday at 20:14 Braun i Mitar jebu keve. Da smo samo s bacanja normalni vec bi bilo petnejs
Milošica Posted Thursday at 20:16 Posted Thursday at 20:16 Kako je Sfero doktorirao svič. Njihov skok je posledica toga, ali mnogo je veći plus od tog minusa.
kralj Posted Thursday at 20:16 Posted Thursday at 20:16 Kako ga je stigao Gidra. Dobro da je omašio ono bacanje, to ga je svičovalo u motherfucker mode.
Valk Posted Thursday at 20:16 Posted Thursday at 20:16 Na kratko sam se makla od tv i kaže mi muž da se Jago nešto povredio?! Šta je bilo s Brazilče malečko??
kralj Posted Thursday at 20:18 Posted Thursday at 20:18 1 minute ago, Milošica said: Kako je Sfero doktorirao svič. Njihov skok je posledica toga, ali mnogo je veći plus od tog minusa. Promašili su 10 otvorenih trojki. Očajna nam je odbrana danas. Jedino što Bolomboj sve koriguje.
Ratamahatta Posted Thursday at 20:18 Posted Thursday at 20:18 (edited) CMM! Mada istini za volju, jako ih ne ide sut. Mnogo toga otvorenog su masili, nismo bas tako sjajno odigrali nazad kao sto rezultat sugerise Krv, gnoj, sperma i baskijske suze. Samo da izdrzimo da treca bude nereseno i da se ne zapali Auard i to je to. Nece moci ni da pokradu posle Bolom Boj i Braun kao da nikad ni koleno nisu oderali, sjajni Edited Thursday at 20:21 by Ratamahatta 1
Michael Krueger Posted Thursday at 20:20 Posted Thursday at 20:20 2 minutes ago, Valk said: Na kratko sam se makla od tv i kaže mi muž da se Jago nešto povredio?! Šta je bilo s Brazilče malečko?? Nezgodno doskočio posle ulaza. Po grimasi, ne deluje naivno... Ne verujem da će se vraćati u igru... 1
John Dies at the End Posted Thursday at 20:20 Posted Thursday at 20:20 14 razlike nakon onavog početka
elementary Posted Thursday at 20:21 Posted Thursday at 20:21 (edited) Fino je ovo ,samo nastaviti u drugom ,ovi će pogoditi nešto spolja u drugom .Braun će biti dobar dodatak na ovu ekipu . Možemo da budemo vrlo zajebani . Edited Thursday at 20:22 by elementary 1
kralj Posted Thursday at 20:21 Posted Thursday at 20:21 To Valk ganjala neki ritual da Teo zaigra i sad kao šta se desilo. 1
Valk Posted Thursday at 20:22 Posted Thursday at 20:22 1 minute ago, Michael Krueger said: Nezgodno doskočio posle ulaza. Po grimasi, ne deluje naivno... Ne verujem da će se vraćati u igru... Bolje da se ne vraća, nadam se da nije nešto a la Dobrić. Što samo znači da je Mađija Tajm, bičez! 1
Recommended Posts