kralj Posted Thursday at 14:16 Posted Thursday at 14:16 Ma normalno. Javili dok je bio na afteru. Ponesite mi opremu nekog od ovih na D, naćemo se tamo. 1 1
Valk Posted Thursday at 16:21 Posted Thursday at 16:21 Miša segment se bukvalno sam piše Zvoni telefon, javlja se iz neke birtije, trešti muzika, kaže "halo, jeste ja sam. Šta kažeš? Pa kakoj sad to, lelelele... A dobro, ako se mora, nego nemam čistu opremu, nesam očekivao.. a kuj nejde? Daum? Ne mogu to, velike mi njeove stvari. Branko? A ne, će posle me ogovara da oću mu otmem kapitensku traku. Šegi? Može, tuj smo negde, ponesi mi njeov kofer i će se vidimo na aerodromu. Ajde, važi, važi." 5
kralj Posted Thursday at 19:10 Posted Thursday at 19:10 Uh, Teo u sastavu, a nema dres. Zoki Savić manito vrti telefone, Bodiroga ga blokirao.
Maximili Posted Thursday at 19:35 Posted Thursday at 19:35 (edited) Dobro je da je CMm prvu ubacio.. i da je uopšte uzeo težak sut Edited Thursday at 19:35 by Maximili
hrkljush boys_2 Posted Thursday at 19:40 Posted Thursday at 19:40 Ovoliko debilizma u jedinici vremena ne pamtim kad sam vidio.
Dankan Ajdaho Posted Thursday at 19:40 Posted Thursday at 19:40 Turistički. skinutih gaća Bravo. bravo!
Valk Posted Thursday at 19:40 Posted Thursday at 19:40 Mislim da je svaki igrač CZ nešto pogrešio za ovih 5 minuta.
assignment Posted Thursday at 19:41 Posted Thursday at 19:41 Jbt, već tri čiste lopte direktno dajemo protivniku u ruke
John Dies at the End Posted Thursday at 19:42 Posted Thursday at 19:42 Ovi nasi ostali zarobljeni u Novogodisnjoj noći. Bunike
Ratamahatta Posted Thursday at 19:44 Posted Thursday at 19:44 Teo mu ga dao po sarmama, ruskoj i prasecijem
Recommended Posts