sigurnost Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 3 hours ago, kralj said: Valjda ih je Bane Prelević masakrirao? Bane Prelević+ Neša Ilić. 1
Micko8 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Ne bi mogao Jokic ali moze Kampaco Edited December 30, 2024 by Micko8
Hele Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule 1
Popular Post Ivo Petović Posted December 30, 2024 Popular Post Posted December 30, 2024 (edited) Vlade Djurović je: - 1983.g. praktično osvojio jedinu titulu u istoriji Šibenika, sa Draženom od 18 leta, u onoj i onakvoj jugoslovenskoj ligi. - 1986.g. sa Zadrom osvojio titulu protiv Cibone koja je bila aktuelni prvak Evrope, počistila Žalgiris i Sabonisa 15 razlike par dana ranije...najveće iznenadjenje u istoriji jugo i evro košarke -1987.g. prva sezona u Zvezdi - dobio Cibonu koja je imala 22-0 u sezoni, u Zagrebu...jedina dva poraza u sezoni i izgubio titulu od Partizana za par šuteva Gorana Grbovića...sa onim polutimom... To su sve veći uspesi nego da neki Ćus Mateo ili Pablo Laso osvoji EL sada. Daleko veći uspesi. Tako da, malo poštovanja za čoveka ne bi bilo naodmet. Edited December 30, 2024 by Ivo Petović 19 1
Nikodije Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 (edited) Sećam se da sam pre 15-20 godina baš želeo da Vlade preuzme Zvezdu, jer mi je bio mnogo simpatična i osebujna pojava, ali nisu mu dali priliku, čak i kada je bio slobodan. Ako se dobro sećam jednom je bio blizu, 2009. kada je pokojni Aco Petrović dobio otkaz, ali tada je Opača doveo Trifu. Edited December 31, 2024 by Nikodije
kralj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 2 hours ago, Hele said: Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule Mislio je na Halibartona, samo nije izvalio da mu Hali nije ime. 4
Hele Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Nisam mogao da vracam i proveravam, previse je bilo i to jednom sto sam odslusao
az67 Posted Wednesday at 15:48 Posted Wednesday at 15:48 On 30. 12. 2024. at 17:30, kralj said: Valjda ih je Bane Prelević masakrirao? Prelević je u dve utakmice protiv Cibine koje je Zvezda pobedila dao ukupno 53 poena (21+32). U ostatku sezone je dao ukupno 28 poena (14 poena u 22 utakmice u ligaškom delu + 10 u dve utakmice četvrtfinala protiv Šibenke + 0 u prvoj utakmici u Zagrebu + 4 u dve utakmice finala protiv Partizana). 2 1 1
pantelia Posted Wednesday at 16:04 Posted Wednesday at 16:04 Petrusev Quote „Dvojica mojih drugara… Ne znam kako su ga našli. Oni su čekali da Barselona dođe na gostovanje Partizanu – preko Kalinića su došli do Mirotića. Uradili su sliku kako on šutira trojku, a ja sam tu pored i ne radim ništa“, prepričava Petrušev uz osmeh u intervjuu za Sport klub i dodaje: „On se potpisao, on je i napisao: ’Ćofi, srećan rođendan, sledeći put napravi faul’. Bilo nas je pet-šest, ja reko’ bravo, originalna fora, nisam mogao ništa ni da zamerim ni da kažem loše, stvarno dobra fora!“ 1
Eleniko Posted Wednesday at 17:32 Posted Wednesday at 17:32 Nije daleko od istine da nije radio ništa, okej plivao je u prazno
Valk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pa samo on može da stavi povređenog igrača u fantazi Neko valjevsko vračanje meets broj 13 je na delu. Mada, najrealnije je da nije ni planirao da ide u Vitoriju pa nije spremio stvari, ali ga Janis zeznuo i on šta će, pozajmio od Dobrića kofer.
John Dies at the End Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Jos ga nije pustilo od novogodisnje noci
Recommended Posts