Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, kralj said:

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

Bane Prelević+ Neša Ilić.

• +1 1
Posted (edited)

Ne bi mogao Jokic ali moze Kampaco:fantom:

Edited by Micko8
Posted

Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule :lolol:

• Haha 1
Posted (edited)

Sećam se da sam pre 15-20 godina baš želeo da Vlade preuzme Zvezdu, jer mi je bio mnogo simpatična i osebujna pojava, ali nisu mu dali priliku, čak i kada je bio slobodan. Ako se dobro sećam jednom je bio blizu, 2009. kada je pokojni Aco Petrović dobio otkaz, ali tada je Opača doveo Trifu.

Edited by Nikodije
Posted
2 hours ago, Hele said:

Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule :lolol:

Mislio je na Halibartona, samo nije izvalio da mu Hali nije ime.

• Haha 4
Posted

Nisam mogao da vracam i proveravam, previse je bilo i to jednom sto sam odslusao :lolol:

Posted
On 30. 12. 2024. at 17:30, kralj said:

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

Prelević je u dve utakmice protiv Cibine koje je Zvezda pobedila dao ukupno 53 poena (21+32).

U ostatku sezone je dao ukupno 28 poena (14 poena u 22 utakmice u ligaškom delu + 10 u dve utakmice četvrtfinala protiv Šibenke + 0 u prvoj utakmici u Zagrebu + 4 u dve utakmice finala protiv Partizana).

• +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Petrusev

„Dvojica mojih drugara… Ne znam kako su ga našli. Oni su čekali da Barselona dođe na gostovanje Partizanu – preko Kalinića su došli do Mirotića. Uradili su sliku kako on šutira trojku, a ja sam tu pored i ne radim ništa“, prepričava Petrušev uz osmeh u intervjuu za Sport klub i dodaje:

„On se potpisao, on je i napisao: ’Ćofi, srećan rođendan, sledeći put napravi faul’. Bilo nas je pet-šest, ja reko’ bravo, originalna fora, nisam mogao ništa ni da zamerim ni da kažem loše, stvarno dobra fora!“

• Haha 1
Posted

Nije daleko od istine da nije radio ništa, okej plivao je u prazno 

Posted

Screenshot-20250102-134700.png

:lolol: ne znam troluje li namerno ili ga toliko boli uvo 

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Uzeo Dobrića u fantaziju pa mu radi Miša Magic.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pa samo on može da stavi povređenog igrača u fantazi :lolol:

Neko valjevsko vračanje meets broj 13 je na delu.

Mada, najrealnije je da nije ni planirao da ide u Vitoriju pa nije spremio stvari, ali ga Janis zeznuo i on šta će, pozajmio od Dobrića kofer.

Posted

Jos ga nije pustilo od novogodisnje noci :drunk:

Posted

Viri stomačić ko da je u drugom stanju.