Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 hours ago, kralj said:

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

Bane Prelević+ Neša Ilić.

• Replies 14.3k
  • Views 690.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ne bi mogao Jokic ali moze Kampaco:fantom:

Edited by Micko8

Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule :lolol:

• Popular Post

Vlade Djurović je:

- 1983.g. praktično osvojio jedinu  titulu u istoriji Šibenika, sa Draženom od 18 leta, u onoj  i onakvoj jugoslovenskoj ligi.

- 1986.g. sa Zadrom osvojio titulu protiv Cibone koja je bila aktuelni prvak Evrope, počistila Žalgiris i Sabonisa 15 razlike par dana ranije...najveće iznenadjenje u istoriji jugo i evro košarke

-1987.g. prva sezona u Zvezdi - dobio Cibonu koja je imala 22-0 u sezoni, u Zagrebu...jedina dva poraza u sezoni i izgubio titulu od Partizana za par šuteva Gorana Grbovića...sa onim polutimom...

To su sve veći uspesi nego da neki Ćus Mateo ili Pablo Laso osvoji EL sada. Daleko veći uspesi.

Tako da, malo poštovanja za čoveka ne bi bilo naodmet.

Edited by Ivo Petović

Sećam se da sam pre 15-20 godina baš želeo da Vlade preuzme Zvezdu, jer mi je bio mnogo simpatična i osebujna pojava, ali nisu mu dali priliku, čak i kada je bio slobodan. Ako se dobro sećam jednom je bio blizu, 2009. kada je pokojni Aco Petrović dobio otkaz, ali tada je Opača doveo Trifu.

Edited by Nikodije

2 hours ago, Hele said:

Jel to Bartona iz Denvera nabrojao medju top igracima zbog kojih ce Doncic tesko do MVP titule :lolol:

Mislio je na Halibartona, samo nije izvalio da mu Hali nije ime.

Nisam mogao da vracam i proveravam, previse je bilo i to jednom sto sam odslusao :lolol:

On 30. 12. 2024. at 17:30, kralj said:

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

Prelević je u dve utakmice protiv Cibine koje je Zvezda pobedila dao ukupno 53 poena (21+32).

U ostatku sezone je dao ukupno 28 poena (14 poena u 22 utakmice u ligaškom delu + 10 u dve utakmice četvrtfinala protiv Šibenke + 0 u prvoj utakmici u Zagrebu + 4 u dve utakmice finala protiv Partizana).

Petrusev

„Dvojica mojih drugara… Ne znam kako su ga našli. Oni su čekali da Barselona dođe na gostovanje Partizanu – preko Kalinića su došli do Mirotića. Uradili su sliku kako on šutira trojku, a ja sam tu pored i ne radim ništa“, prepričava Petrušev uz osmeh u intervjuu za Sport klub i dodaje:

„On se potpisao, on je i napisao: ’Ćofi, srećan rođendan, sledeći put napravi faul’. Bilo nas je pet-šest, ja reko’ bravo, originalna fora, nisam mogao ništa ni da zamerim ni da kažem loše, stvarno dobra fora!“

Nije daleko od istine da nije radio ništa, okej plivao je u prazno 

Screenshot-20250102-134700.png

:lolol: ne znam troluje li namerno ili ga toliko boli uvo 

Uzeo Dobrića u fantaziju pa mu radi Miša Magic.

Pa samo on može da stavi povređenog igrača u fantazi :lolol:

Neko valjevsko vračanje meets broj 13 je na delu.

Mada, najrealnije je da nije ni planirao da ide u Vitoriju pa nije spremio stvari, ali ga Janis zeznuo i on šta će, pozajmio od Dobrića kofer.

Jos ga nije pustilo od novogodisnje noci :drunk:

Viri stomačić ko da je u drugom stanju.