Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

35 minutes ago, Maximili said:

Draženu govorio kad su blizu, jebo sam ti Biserku na stojadinu. 

:ziga::laugh:

Hauba ili gepek? 

• Replies 14.3k
  • Views 690.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

31 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

vlade pre svega nije bio posvecen kao ova prva ekipa trenera, pa onda dolazi sve ostalo. ima dosta kateogirja u kojima moras da budes top da bi bio nivo zeljka i dude, a on jednostavno nije bio. mnogo ga to zulja i dan danas, stalno o tome prica, ali on je imao skroz ok karijeru, jedino sto se nigde nije dugo zadrzao, verovanto zbog karaktera. imam par drugara koji su radili sa njim i ucili od njega i bas ga cene kao coveka. 

inace, ja sam naviko da mi tv radi dok se uspavljujem i jedne godine sam svake noci pustao konferenciju za stampu valde djurovica dok je bio trener metalca. mnogo sam voleo da gledam njegove kzs dok je radio u fmpu.

evo jedna gde prica da je on najbolji trener koji je ikada vodio metalac i nabraja svoje uspehe:

Odlična i novinarka iz uvoda, citiram:

"... iako je ova ekipa na početku sezone tipovala na sredinu tabele, sticaj okolnosti, dobre igre ILI ŠTA VEĆ dovelo ih je na vrh tabele..."

2 hours ago, Mil@n said:

Odlična i novinarka iz uvoda,

Sanja Dovečer se zove. Dobro se rimuje uz pesmu Dugmeta

jbte nikad ne bi reko da je vodio zvezdu na toj famoznoj tekmi u zagrebu kada je radovic >>>> drazen. bio sam igrom slucaja na toj tekmi.

posle su nas nakantali grobosi, ispali smo glupi.

Sećam se cele serije kao juče. Ja već unapred upisao pobedu nakon Cibone, kad ono moša. 

9 minutes ago, Eleniko said:

jbte nikad ne bi reko da je vodio zvezdu na toj famoznoj tekmi u zagrebu kada je radovic >>>> drazen. bio sam igrom slucaja na toj tekmi.

posle su nas nakantali grobosi, ispali smo glupi.

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

4 minutes ago, kralj said:

Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?

verovatno, ja se samo sećam radovića

davno je to bilo, skoro 40 godina

Nije realno koliko ste matori :isuse:

Samo vicevi sa seksualnom konotacijom dolaze u obzir.

Ako se pretvorite u teče sa slave, potamaniću vas bez griže savesti.

19 minutes ago, Valk said:

Nije realno koliko ste matori :isuse:

A ti se kao ne sećaš tih okršaja Z Jovanovića i Divca? I Guze kako ubacuje trojke kao lud?

Ja se secam kad su Jestratijevic i Jovo Bakic Stanojevic bili Plavsic i Mitrovic 

A i Topalovic je bio lud s onom njegovom™ sutinom

Deda me malo podseca na matorog Topica s tom hladnokrvnoscu i schwanzschmerzom

Edited by Ratamahatta

21 minutes ago, Eleniko said:

1987. godina, gledalo je to više ljudi odavde

Evo možete i vi.

https://youtu.be/5P-Y0QY7wtM?si=5wJYVtA8VewI8Sxl

Kakva klač trojka Neše Ilića, džiberska publika. Džaba i trojke Dražena i Ace Trice.

Ta publika Cibone je bila preteča publike rezultata. Heja heja Cibosi.