Ratamahatta Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 35 minutes ago, Maximili said: Draženu govorio kad su blizu, jebo sam ti Biserku na stojadinu. Hauba ili gepek? 1
Mil@n Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 31 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: vlade pre svega nije bio posvecen kao ova prva ekipa trenera, pa onda dolazi sve ostalo. ima dosta kateogirja u kojima moras da budes top da bi bio nivo zeljka i dude, a on jednostavno nije bio. mnogo ga to zulja i dan danas, stalno o tome prica, ali on je imao skroz ok karijeru, jedino sto se nigde nije dugo zadrzao, verovanto zbog karaktera. imam par drugara koji su radili sa njim i ucili od njega i bas ga cene kao coveka. inace, ja sam naviko da mi tv radi dok se uspavljujem i jedne godine sam svake noci pustao konferenciju za stampu valde djurovica dok je bio trener metalca. mnogo sam voleo da gledam njegove kzs dok je radio u fmpu. evo jedna gde prica da je on najbolji trener koji je ikada vodio metalac i nabraja svoje uspehe: Odlična i novinarka iz uvoda, citiram: "... iako je ova ekipa na početku sezone tipovala na sredinu tabele, sticaj okolnosti, dobre igre ILI ŠTA VEĆ dovelo ih je na vrh tabele..." 7
Mindaugas Žukauskas Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 2 hours ago, Mil@n said: Odlična i novinarka iz uvoda, Sanja Dovečer se zove. Dobro se rimuje uz pesmu Dugmeta 1 1 1
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 jbte nikad ne bi reko da je vodio zvezdu na toj famoznoj tekmi u zagrebu kada je radovic >>>> drazen. bio sam igrom slucaja na toj tekmi. posle su nas nakantali grobosi, ispali smo glupi. 1 1
dragance Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Sećam se cele serije kao juče. Ja već unapred upisao pobedu nakon Cibone, kad ono moša. 1
kralj Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 9 minutes ago, Eleniko said: jbte nikad ne bi reko da je vodio zvezdu na toj famoznoj tekmi u zagrebu kada je radovic >>>> drazen. bio sam igrom slucaja na toj tekmi. posle su nas nakantali grobosi, ispali smo glupi. Valjda ih je Bane Prelević masakrirao?
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 4 minutes ago, kralj said: Valjda ih je Bane Prelević masakrirao? verovatno, ja se samo sećam radovića davno je to bilo, skoro 40 godina 1
kralj Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Samo vicevi sa seksualnom konotacijom dolaze u obzir. 1
Valk Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ako se pretvorite u teče sa slave, potamaniću vas bez griže savesti. 4 1 1 1
dragance Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 19 minutes ago, Valk said: Nije realno koliko ste matori A ti se kao ne sećaš tih okršaja Z Jovanovića i Divca? I Guze kako ubacuje trojke kao lud?
Ratamahatta Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Ja se secam kad su Jestratijevic i Jovo Bakic Stanojevic bili Plavsic i Mitrovic A i Topalovic je bio lud s onom njegovom™ sutinom Deda me malo podseca na matorog Topica s tom hladnokrvnoscu i schwanzschmerzom Edited December 30, 2024 by Ratamahatta 3
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 1987. godina, gledalo je to više ljudi odavde Evo možete i vi. https://youtu.be/5P-Y0QY7wtM?si=5wJYVtA8VewI8Sxl 1 1 1
dragance Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 21 minutes ago, Eleniko said: 1987. godina, gledalo je to više ljudi odavde Evo možete i vi. https://youtu.be/5P-Y0QY7wtM?si=5wJYVtA8VewI8Sxl Kakva klač trojka Neše Ilića, džiberska publika. Džaba i trojke Dražena i Ace Trice. 1
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ta publika Cibone je bila preteča publike rezultata. Heja heja Cibosi.
Recommended Posts