Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Pusticu na poslu da slusam Vladea, bolje nego da pijem i da se drogiram

Andjus Ziva i Ludovan su apsolvirani, sve znam i sve sam overio, a Jovanke Jolic nigde ponovo

Teski dani srpskog interneta i bumerske mudrosti 

Posted (edited)
4 minutes ago, Moća said:

Ma nisu zlonamerni kažu da  je čovek slab trener a toga sam se nagledao ohoho. Žvaka nije loša kada prati znanje ali bez znanja prodaje maglu predsednicima i vlasnicima klubova koji vide kako on sve zna al igrači loši jbg.

Moku nisam ni pominjao ali i on je priličan komad budale.

i boža maljković je u aktuelnih četvrt-veka loš trener, jer ga košarka odavno ne interesuje kao trenerska profesija.

tako i o vladi đuroviću možemo da pričamo kao o liku koji nema pojma, jer eto, nikada niej bio poznat kao X&O's majstor, za razliku od prof nikolića, dude, bože, karija, željka - ali je čovek u svom prajmu, tokom 80ih (a to je bilo brat-bratu pre 40 godina), s'razlogom smatran za jednog od vodećih trenera jugoslovenskog basketaškog područja, što je u to vreme značilo manje-više isto to i u evropi, dodaš samo par rusa ili nekog amera/italijana i ciao.

Edited by uini
Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

Andjus Ziva i Ludovan su apsolvirani, sve znam i sve sam overio, a Jovanke Jolic nigde ponovo

mator čovek a što reče @Valk, doživeo je u relativno skorije vreme da mu sin izvrši samoubistvo, tako da, ne bih bio bespotrebno kritičan prema njemu danas.

• +1 2
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

To i za Atamana pricaju, da li Micov ili Savanovic... ili obojica. Odradi 2 treninga i tekmu, ostatak nedelje ode na more i bole ga kurac, asistenti vode

Posted (edited)

Đurović ima zbilja zanimljivu karijeru. 1993 je posle pet godina otišao iz Panioniosa i od tad pa do 2019 bio u jedno 15-20 klubova, nigde duže od sezone osim dve u FMP-u i na kraju dve OKK Beograd. Ali radio je bukvalno svake godine negde do 2014.

Edited by Venom
Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

Spektakularan je bio kod Mileta makar u delu kada su mu se opet ukrstili putevi sa Draženom u finalu Zadar-Cibona nekoliko dana posle Ciboninog osvajanja Kupa Šampiona demoliranjem Žalgirisa u finalu u kojem je Dražen naravno briljirao.

Đura veli da je na toj utakmici protiv Zadra, Dražen prvi put dobio 5 ličnih nervozan jer je Đura celu utakmicu, da se ori hala urlao svojim igračima nešto tipa: Pusti Dražena, pojma nema! 

Ovaj izvodi neki aut kod Đurine klupe, Đura se dere kako treba Acu da hapse, Dražen ne zna ništa... i ovaj navodno dobije tehničku, petu i Zadar dobije.

Ima raznih priča, ali Đura (pa i Moka) su svako u svom domenu imali velike uspehe. Ta titula je senzacionalna, baš kao i ona sa Šibenkom, ma šta ko govorio, uključujući i njega. I sa Zvezdom je izbacio Cibonu. Ne znam da li je iko kao takav autsajder imao takve uspehe.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
2 minutes ago, kralj said:

Ima raznih priča, ali Đura (pa i Moka) su svako u svom domenu imali velike uspehe. Ta titula je senzacionalna, baš kao i ona sa Šibenkom, ma šta ko govorio, uključujući i njega. I sa Zvezdom je izbacio Cibonu. Ne znam da li je iko kao takav autsajder imao takve uspehe.

I Djurovic i Moka su veoma slicni u smislu da su idealni da treniraju nekog (polu)autsajdera, odlicni motivatori da naloze igrace na max i uspeju da uzmu skalp nekom favoritu. Muta je njihov naslednik. Njima se imputira da su nemaci pojma (sto je apsurdno) samo zato sto su se previse oslanjali na intuiciju, da smisle neku foru i rizikuju, pa ako upali super, ako ne, nikom nista bar su pokusali. I zato naravno nemaju vece uspehe, niti su nesto vodili ekipe koje se bore za trofeje, gde je imperativ rezultata na prvom mestu. Tu se trazi sistematicnost u radu, koju oni nisu posedovali.

• +1 6
Posted

@Jimmy Kowalski, sve se slazem, s'tim sto mislim da moka ne moze da navede uspehe kakve je imao vlade a i karijera mu je bila on and off, nije stalno trenirao

• +1 1
Posted
21 minutes ago, Hele said:

2007-srb.jpg

Teo 2007. imo 34 godine 

Posted

Zar nije Vlada govorio kako je on “napravio” i Komazeca?

Posted (edited)
2 hours ago, kralj said:

Spektakularan je bio kod Mileta makar u delu kada su mu se opet ukrstili putevi sa Draženom u finalu Zadar-Cibona nekoliko dana posle Ciboninog osvajanja Kupa Šampiona demoliranjem Žalgirisa u finalu u kojem je Dražen naravno briljirao.

Đura veli da je na toj utakmici protiv Zadra, Dražen prvi put dobio 5 ličnih nervozan jer je Đura celu utakmicu, da se ori hala urlao svojim igračima nešto tipa: Pusti Dražena, pojma nema! 

Ovaj izvodi neki aut kod Đurine klupe, Đura se dere kako treba Acu da hapse, Dražen ne zna ništa... i ovaj navodno dobije tehničku, petu i Zadar dobije.

Nije Dražen dobio 5. ličnu jer se ovaj drao pustite Dražena.. 

U prvom intervju u kojem je pričao o tom finalu je rekao nešto tipa- posle sam morao da radim nešto što nije za javnost.. a to što nije za javnost je da je Draženu govorio kad su blizu, jebo sam ti Biserku na stojadinu. 

Oni su bili kućni prijatelji iz Sibenke... Ovu priču mi je potvrdio bivši igrac Zadra koji je bio u 12 tada i učestvovao u tom finalu ali nije ulazio u igru.. ja mu sad zaboravih prezime

Edited by Maximili
  • +1 1
  • Haha 6
Posted

siguran sam da se nije tako prezivao

Spoiler

:covid19:

• Haha 3
Posted

vlade pre svega nije bio posvecen kao ova prva ekipa trenera, pa onda dolazi sve ostalo. ima dosta kateogirja u kojima moras da budes top da bi bio nivo zeljka i dude, a on jednostavno nije bio. mnogo ga to zulja i dan danas, stalno o tome prica, ali on je imao skroz ok karijeru, jedino sto se nigde nije dugo zadrzao, verovanto zbog karaktera. imam par drugara koji su radili sa njim i ucili od njega i bas ga cene kao coveka. 

inace, ja sam naviko da mi tv radi dok se uspavljujem i jedne godine sam svake noci pustao konferenciju za stampu valde djurovica dok je bio trener metalca. mnogo sam voleo da gledam njegove kzs dok je radio u fmpu.

evo jedna gde prica da je on najbolji trener koji je ikada vodio metalac i nabraja svoje uspehe:

• +1 1
  • Haha 1