Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Voleo bih da sam Kostu Kostica video vise od 11sec ali i tih 11 sec je jebeno ubitacno bilo.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Polako se transformise u kosarkaskog Zivadinovica 

Posted

Je l' beše Đuroviću umro sin?

Ne čudi pogubljenost.

• +1 2
Posted (edited)

Vidite, da vam kazem, ja sam jedini imo muda da Teoa stavim na klupu

Jeste da je on tada imo 17 godina i brijao se na svakom daj mautu, ali izvolite, nadjite mi jos jednog koji je smeo da ga klupira. Posle mene su ga slali na pozajmicu u Cacak da ne bi polupo sve i ne dobijao 4 tehnicke nedeljno, pa ko bi to mogao da plati, decko bi 2 godine igrao zabadava, kao advokatski pripravnik

Filip Covic nikad ne bi bio kosarkas da ja u njemu nisam prepoznao liderski nerv, trebalo je imati trenerski instinkt i kuraz da se on gurne u vatru uprkos bibliotekarskom telu

Koliko sam samo temelja jugoslovenske i postjugoslovenske kosarkaske doktrine postavio, a kajmak posle skupljali Moke Slavnici i slicni 

Govorio sam vec nekoliko puta da je Kevin Panter 1 obicna baraba i mangup, videli ste sve u petak

Posle kazu Vlade izlapio, Vlade je u 7 inostranih zemalja radio, i postuju ga tamo svi vise nego sto ga vi ovde, mozda, postujete. 

Belgija, Kipar, Bugarska i Tunis su postale kosarkaske sile i ponekad ucesnici svetskih prvenstava zahvaljujuci nekome. Nije Filip Videnov nadjen u kupusu tek tako 

I za kraj bih jos dodao, ne svidja mi se kako igra ovaj mali bugarin, nekako je nedorecen i preplasen. Ima dobru statistiku samo jer nasa deca ubacuju suteve, to ga vadi i maskira njegove nedostatke. Smatram da bi bolje resenje za Zvezdu bio neki domaci igrac koji bolje oseca situaciju, recimo 1 Ivan Zoroski

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Jel beše on preuzeo zasluge i za Dražena?

Posted

Pa jeste tehnički gledano trenirao Šibeniku, dugo sam mislio da je Hrvat zbog toga

• Haha 1
Posted
16 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jel beše on preuzeo zasluge i za Dražena?

ne verujem da je tako neke reci birao. uglavnom, i vlade kao i svi drugi treneri uvek isticu drazenovu posvecenost i rad kao kljucni faktor, koji je on sam doneo.

Posted (edited)

Zaboravio sam da pomenem, krenula je konferencija za stampu pa ste nas isekli u studiju.

Fredi Merkjuri i muz Biljane Jevtic ne bi bili tu gde jesu da ja nisam prvi hrabro zakoracio u brzu hladnu nepredvidivu reku muzevnog imidza 

Danas samo onaj mladi talentovani spanski plejmejker iz Barselone ima tu harizmu, Partizan mora da ga se cuva u nastavku sezone, ne znam zasto u petak nije igrao

Veoma zameram njihovom celavom treneru sto ga nije ubacio u igru. Da je on organizvao napad umesto Pantera koji to definitivno nume, ja bih danas bio srecan sto sam u pravu i ne bi me nimalo zanimalo to sto je Zvezda porazena

Edited by Ratamahatta
  • Tužno 1
Posted (edited)

Ja sam cuo od ljudi koji su trenirali kod njega da pojma nema nego da samo ima zvaku i da svuda prica to da je napravio Drazena.

Edited by Moća
  • Haha 1
Posted (edited)
19 minutes ago, Moća said:

Ja sam cuo od ljudi koji su trenirali kod njega da pojma nema nego da samo ima zvaku i da svuda prica to da je napravio Drazena.

to su neki zlonamerni ljudi, pričam o delu "pojma nema, samo ima žvaku"

- kao da je "žvaka" nešto loše za trenera. pat riley je na "žvaku" uzeo 5x titula i to sa ekipama koje su bile jedni od favorita.

što se tiče ovoga da svuda priča, vrlo moguće, samo ja nigde nisam čuo ili pročitao tako nešto, a kada se ne hvališ neukom plebsu preko medija, teško mi je da prihvatim kako privatno tako priča, pretpostavljam nekim ljudima koji malo više prate košarku od prosečnog čoveka.

s'druge strane, imamo moku jurodivog slavnića, koji je stvorio sve, moguće i samu košarku, pa i dražena:

Slavnić hrvatskim trenerima: Poljubite me u stražnjicu, ja sam stvorio Dražena i Tonija

Edited by uini
Posted

Teoa, Milicica, sva sreca pa od Branka Cvetkovica nije ispalo nista, ovaj bi se kurcio jos trostruko 

Posted
3 minutes ago, uini said:

to su neki zlonamerni ljudi, pričam o delu "pojma nema, samo ima žvaku"

- kao da je "žvaka" nešto loše za trenera. pat riley je na "žvaku" uzeo 5x titula i to sa ekipama koje su bile jedni od favorita.

što se tiče ovoga da svuda priča, vrlo moguće, samo ja nigde nisam čuo ili pročitao tako nešto, a kada se ne hvališ neukom plebsu preko medija, teško mi je da prihvatim kako privatno tako priča, pretpostavljam nekim ljudima koji malo više prate košarku od prosečnog čoveka.

s'druge strane, imamo moku jurodivog slavnića, koji je stvorio sve, moguće i samu košarku, pa i dražena:

Slavnić hrvatskim trenerima: Poljubite me u stražnjicu, ja sam stvorio Dražena i Tonija

Ma nisu zlonamerni kažu da  je čovek slab trener a toga sam se nagledao ohoho. Žvaka nije loša kada prati znanje ali bez znanja prodaje maglu predsednicima i vlasnicima klubova koji vide kako on sve zna al igrači loši jbg.

Moku nisam ni pominjao ali i on je priličan komad budale.