Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Evo ga AK47

• Replies 14.3k
  • Views 690k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Jago closer i u Barceloni i fiskulturnoj sali Leona Štuklja :kralj:

Kostic 😂

Kostić laganini :lolol:

Kostića prosto voli lopta.

Šta bi tek bilo da je igrao 20 sekundi. :dry:

jel dao džej bi neki pojen

James Brown Thumbs Up GIF

Kakav osmeh :wub:

Ali tačno su Jago i Kodi sve za njega i spakovali, baš lepo ispade.

1 minute ago, Wilde said:

Kostića prosto voli lopta.

baš lep finiš tekme.

Just now, Valk said:

Kakav osmeh :wub:

Ali tačno su Jago i Kodi sve za njega i spakovali, baš lepo ispade.

Podsetio me po osmehu na Dončića kad je počinjao u seniorima pa napravi neku lucidnu fintu. Naravno da nije takav talenat, mislim baš na taj užitak u igri kad je na terenu.

Bullseye! Ima tu dončićevsku klinačku želju za loptanjem. 

Radanov je nekom bacio alley oop kad ga je Radonja ovako uveo da debituje, mislim da je bilo protiv Metalca i Josiloa u Pioniru 

Dangubiću protiv Metalca.

7 minutes ago, Ratamahatta said:

Radanov je nekom bacio alley oop kad ga je Radonja ovako uveo da debituje, mislim da je bilo protiv Metalca i Josiloa u Pioniru 

Uff sećam se toga, povukao neku kontru uz desnu aut liniju i bacio je onako ležerno odozdo, perfektno je izgledalo.

Edit: našao

Edited by Wilde

Neka, dobro je, ova fiskulturna sala je znala biti nezgodna kroz vijekove

14/15 smo prvi poraz ubelezili tu, imali smo tipa 21-0 pre toga. Tomic je tu zauko tablu u tri picke materine i nabusito odjahao ka horizontu