Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Oči bole.

• Replies 15.4k
  • Views 775k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ja ugasio. Negledljivo.

prepričaću vam ja

Dobro, zreli smo za poraz. Neka Drcela spremi saopstenje...

Beli Medžik rutinira Krkane :sleep: 

Deda i Kenan okrenuli, evo ga i JB III

Edited by levi

Palim mašinu, AT486

Napeto™

dobro, uspostavili smo kontrolu. canaan snajperiše ali pokazujemo tendenciju da ih rešimo unutra, što je prirodno.

startovao jhon brown treći, sve kako treba.

Ja sam baksuz. Upalim, a ovi se privliže i još Braun promaši oba bacanja. Iskljucujem se da ne dzinksujem. Neka @uini da rezime posle.

Po pravilu teško gledljive utakmice nakon EL. Taman kad smo otišli na 5,6 razlike opet serija grešaka.

I Koki u sastavu, kad se nisam šlogirao.

Daumara brat večeras po principu Otta Grunfa ''bolje ispasti iz odbrane nego iz voza''. Zato je Yagoslava digao formu kad treba.

Petrusev tehnicka :rolleyes:

Jago je zakon za ovakve utakmice jer ga savršeno boli kurac igra li se protiv Krke ili Pao.

S druge strane, Nedovića toliko zabole za ovu utakmicu da umesto Kenana na teren mora Gidra da glumi beka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout