Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Oči bole.

• Replies 14.3k
  • Views 690k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ja ugasio. Negledljivo.

prepričaću vam ja

Dobro, zreli smo za poraz. Neka Drcela spremi saopstenje...

Beli Medžik rutinira Krkane :sleep: 

Deda i Kenan okrenuli, evo ga i JB III

Edited by levi

Palim mašinu, AT486

Napeto™

dobro, uspostavili smo kontrolu. canaan snajperiše ali pokazujemo tendenciju da ih rešimo unutra, što je prirodno.

startovao jhon brown treći, sve kako treba.

Ja sam baksuz. Upalim, a ovi se privliže i još Braun promaši oba bacanja. Iskljucujem se da ne dzinksujem. Neka @uini da rezime posle.

Po pravilu teško gledljive utakmice nakon EL. Taman kad smo otišli na 5,6 razlike opet serija grešaka.

I Koki u sastavu, kad se nisam šlogirao.

Daumara brat večeras po principu Otta Grunfa ''bolje ispasti iz odbrane nego iz voza''. Zato je Yagoslava digao formu kad treba.

Petrusev tehnicka :rolleyes:

Jago je zakon za ovakve utakmice jer ga savršeno boli kurac igra li se protiv Krke ili Pao.

S druge strane, Nedovića toliko zabole za ovu utakmicu da umesto Kenana na teren mora Gidra da glumi beka.