Defunctus Posted Friday at 21:13 Posted Friday at 21:13 Kenan pola covek pola vec na Floridi u penziji 1
Frank Pembleton Posted Friday at 21:15 Posted Friday at 21:15 To uvaljivanje lopte ko da je užarena jbte...
sigurnost Posted Friday at 21:15 Posted Friday at 21:15 1 minute ago, Defunctus said: Kenan pola covek pola vec na Floridi u penziji Klizav pod.
Zli Gli Posted Friday at 21:16 Posted Friday at 21:16 Protiv ovih skoro kao po pravilu mora najstrasnije mucenje i neki ruzan poraz, ajmo sad malo da mi dobijemo ruzno nekim trikovima 1 1
Eleniko Posted Friday at 21:17 Posted Friday at 21:17 6 minutes ago, MiddleClass said: Da ako ubacimo koju trojku. Mimo toga nemam zamjerke Vrhunska Sferova priprema, da imamo šut ne bi se spustili ispod +10 najmanje celu tekmu. 2
MiddleClass Posted Friday at 21:18 Posted Friday at 21:18 4 minutes ago, Defunctus said: Kenan pola covek pola vec na Floridi u penziji Mnogo je gori od proslogodisnjeg Nejpira Jago
Eleniko Posted Friday at 21:20 Posted Friday at 21:20 10 minutes ago, Defunctus said: Kako mi ova Barsa uvek probudi zelju za gledanjem snimaka spanske policije kad odbija bubrege po Kataloniji za vreme referenduma Ti si humanista, meni budi želju da im sledeću u Beogradu spakujemo teške batine i traumatologiju gde ih u Urgentni voze taksisti sa štajge za 500e po vožnji od Arene do UC Ali ne mi ćemo izigravati gospodu zbog licence koju ćemo dobiti kad prdne mrtav 1
Recommended Posts